Ubuntu Yüklenmiyor
-
ifconfig ekranının resmini koysana.
vmware veya ne kullanıyorsan, ag ayarlarında nat mı secili gözüküyor yoksa baska bir sey mi ?
en kötü ihtimalle network'ten elle girersin ıp ve getmask'i.
-
Andrei bunu yazdı
vmware veya ne kullanıyorsan, ag ayarlarında nat mı secili gözüküyor yoksa baska bir sey mi ?
nat secili
-
ben bugün 5 saatte debian kurdum virtualbox'da
internet yavaş ondandı benimki.
-
u235 bunu yazdıAndrei bunu yazdı
nat secili
network connections bölümünde dhcp otomatik olarak mı atanmıs ?
ifconfig cektiginde eth0 ve lo gözüküyor mu ? eth0'da broadcast UP olarak mı ayarlı ?
dhcp'yi windows'taki yerel ip ve getmask'e göre ayarlamayı dene, reboot et sistemi.
veya ondan önce ifconfig -a'da eth0 aktif gözüküyorsa, ifconfig eth0 down de, pesine ifconfig eth0 up komutunu gir.
su komutu da deneyebilirsin en son :
ifconfig eth0 (ip_adresi) netmask 255.255.255.0 broadcast (ip_adresi.255)
-
Andrei bunu yazdıu235 bunu yazdıAndrei bunu yazdı
nat secili
network connections bölümünde dhcp otomatik olarak mı atanmıs ?
ifconfig cektiginde eth0 ve lo gözüküyor mu ? eth0'da broadcast UP olarak mı ayarlı ?
dhcp'yi windows'taki yerel ip ve getmask'e göre ayarlamayı dene, reboot et sistemi.
veya ondan önce ifconfig -a'da eth0 aktif gözüküyorsa, ifconfig eth0 down de, pesine ifconfig eth0 up komutunu gir.
su komutu da deneyebilirsin en son :
ifconfig eth0 (ip_adresi) netmask 255.255.255.0 broadcast (ip_adresi.255)
haci yuklerken o kisimda bir problem var ag ayarlarini yaparken nedense yukleyemiyor biseyleri o yuzden atlamak zorunda kaliyorum.Heralde CD de problem vardir zannettim ama isodan yuklerkende ayni.