Ubuntu"Ya İlk Adım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    la okadar zor bi isletm sistemi degil. dos u bilen onuda yapar diye dusunuyorum.. zaten komut sitemi uzerinde calismak lazim.. bir yerde terminal uzerinde.. :)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Amerika 'da Amazon 'da staj yapan kizlarin Ubuntu isletim sistemi yuklu makinasini 2 gun kullanmistim biraz sade gelmisti fena diil ama .

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

break bunu yazdı:
    -----------------------------
    Amerika 'da Amazon 'da staj yapan kizlarin Ubuntu isletim sistemi yuklu makinasini 2 gun kullanmistim biraz sade gelmisti fena diil ama .

Ne bakımdan sadece break ???

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    alışmak zor değil ama çoğu şey windows için yapıldığından linux için alternariflerini bulmak insanı uzaklaştırıyo. win için olan yazılımlar linuxda da çalışsa o zaman kullanılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    alısmak gerekli tabi alıstıktan sonra sorun yok.. bi zamanlar da windowsa alısmaya calısıodu insanlar.. dimi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TekBuluT bunu yazdı:
    alışmak zor değil ama çoğu şey windows için yapıldığından linux için alternariflerini bulmak insanı uzaklaştırıyo. win için olan yazılımlar linuxda da çalışsa o zaman kullanılır.

Bill gatesin sisteminde ne çalıştırıyorsan çaltırdıklarının hepsini linux'tada çalıştırabilirsin...

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    aklima gelmisken. wine emulatoru haric. genel olarak windowsta calisan programlarin linux da calisanlrinin isimlerinide verseydin mihni.. cok olmuyom demi :P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

By_Mihni bunu yazdı:

break bunu yazdı:

Ne bakımdan sadece break ???

Goruntu bakimindan satafatli diildi!

Laptop , 4 GB Ram , Core2Duo 2.00 Linux kursam nasil olur ?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Linux kadar mukemmel bi isletim sistemi yok dunyada.bilgisayari xp den vista ya cevirdim kasmaya basladi linux kurdum makina uctu.virus derdi yok reklam spy vs almak yok.winamp yok mukemmel bi acik kod kaynakli sistem.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    ubuntuya bir geçtim pir geçtim artık bana vinzort yavan kalıyor winzort a mecbur kalmadıkça giresim gelmiyor
Toplam Hit: 6299 Toplam Mesaj: 24