Ubuntu"Ya İlk Adım
-
la okadar zor bi isletm sistemi degil. dos u bilen onuda yapar diye dusunuyorum.. zaten komut sitemi uzerinde calismak lazim.. bir yerde terminal uzerinde.. :)
-
Amerika 'da Amazon 'da staj yapan kizlarin Ubuntu isletim sistemi yuklu makinasini 2 gun kullanmistim biraz sade gelmisti fena diil ama .
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
Amerika 'da Amazon 'da staj yapan kizlarin Ubuntu isletim sistemi yuklu makinasini 2 gun kullanmistim biraz sade gelmisti fena diil ama .
-----------------------------Ne bakımdan sadece break ???
-
alışmak zor değil ama çoğu şey windows için yapıldığından linux için alternariflerini bulmak insanı uzaklaştırıyo. win için olan yazılımlar linuxda da çalışsa o zaman kullanılır.
-
alısmak gerekli tabi alıstıktan sonra sorun yok.. bi zamanlar da windowsa alısmaya calısıodu insanlar.. dimi
-
TekBuluT bunu yazdı:
alışmak zor değil ama çoğu şey windows için yapıldığından linux için alternariflerini bulmak insanı uzaklaştırıyo. win için olan yazılımlar linuxda da çalışsa o zaman kullanılır.
-----------------------------Bill gatesin sisteminde ne çalıştırıyorsan çaltırdıklarının hepsini linux'tada çalıştırabilirsin...
-
aklima gelmisken. wine emulatoru haric. genel olarak windowsta calisan programlarin linux da calisanlrinin isimlerinide verseydin mihni.. cok olmuyom demi :P
-
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------break bunu yazdı:
-----------------------------Ne bakımdan sadece break ???
-----------------------------Goruntu bakimindan satafatli diildi!
Laptop , 4 GB Ram , Core2Duo 2.00 Linux kursam nasil olur ?
-
Linux kadar mukemmel bi isletim sistemi yok dunyada.bilgisayari xp den vista ya cevirdim kasmaya basladi linux kurdum makina uctu.virus derdi yok reklam spy vs almak yok.winamp yok mukemmel bi acik kod kaynakli sistem.
-
ubuntuya bir geçtim pir geçtim artık bana vinzort yavan kalıyor winzort a mecbur kalmadıkça giresim gelmiyor