Uçağa Lazer Tutan Kim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

MYnetin haberine güven olmaz ama geçenlerde lazer satışı yapılıyodu burada  haberide görünce kesin bizden biridir dedim :d kimse çıksın ortaya lan... C/P

Uçağa lazer tutan şüpheli yakalandı

Son zamanlarda artan uçaklara lazer tutulma olayında bir ilk yaşandı.

Güncelleme:24 Aralık 2012 23:11

Edinilen bilgiye göre; Ağrı-İstanbul seferini yapanTHY'ye ait yolcu uçağı saat 18.30 sıralarında Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak için deniz üzerinden alçalmaya başladı.

Uçak Avcılar üzerine geldiği sırada denizde bir sandal içinden lazer tutuldu.

Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu durumu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol kulesine bildirdi.

Bu arada bölgede uçuş yapan polis helikopteri aynı frekanstan yapılan anonsu duyarak şüphelinin yerini tespit etti.

Hava Trafik kontrol kulesi ile irtibata geçen polis, yerini tespit ettiklerini ve olay yerine polis ekibi yönlendirdiklerini söyledi.

Sandalda bulunan kişi ahıs polis tarafındangözaltına alınarak Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

valla ben değilim ama bizim yurtta arkadaşlar kız devlet yurduna tutunca güvenlikler el koymuştu :D

geçen senede bi kaç kimyacı ve elektonikçi fünyeli bi bomba yapıp yurdun az yuakrısında patlattıklarında polis baskın filan yapmış. Trabzonda olsa kesin bizim yurttandır derdim :D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zaytung haberi inanma hacı

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

valla benim depek inanasım gelmiyo hacılar..

Pilot tanıdığı olan bir sorsun.. Adam zaten kutu gibi kokpitin içinde  o lazer oray nasıl denk glecek? 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı

Pilot tanıdığı olan bir sorsun.. Adam zaten kutu gibi kokpitin içinde  o lazer oray nasıl denk glecek? 

belkide havaya tutuyodu adam rast geldi sonra al bunu al al oldu :d bellimi olur burası türkiye..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben haberi bir kaç saat önce okumuştum.Anlamadığım uçağa lazer tutunca uçak niye düşüyor ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Ben haberi bir kaç saat önce okumuştum.Anlamadığım uçağa lazer tutunca uçak niye düşüyor ? 

pilotun gözü kamaşıyo :D şaka bir yana vardı bi bağlantı ya lazer alıcılarımı bozuyodu ne.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

pilotta flaş körlüğü diye bişeye neden olabiliyomuş öyle yazıyo haberde

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

2 tarafında yaptığı ibnelik :D

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    harddeath0070 bunu yazdı
    ltcelik bunu yazdı

belkide havaya tutuyodu adam rast geldi sonra al bunu al al oldu :d bellimi olur burası türkiye..

Alın Bunu Alın Dışarı... :)  Söylemin Komik Ama Bence Doğru. Hocam Terbiyesiz Bunlar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Abi haber zaytungunsa fena göte getirdiler :D 

http://haber.mynet.com/ucaga-lazer-tutan-supheli-yakalandi-669233-guncel/

Toplam Hit: 5896 Toplam Mesaj: 38