Uçağa Lazer Tutan Kim ?
-
MYnetin haberine güven olmaz ama geçenlerde lazer satışı yapılıyodu burada haberide görünce kesin bizden biridir dedim :d kimse çıksın ortaya lan... C/P
Uçağa lazer tutan şüpheli yakalandı
Son zamanlarda artan uçaklara lazer tutulma olayında bir ilk yaşandı.
Güncelleme:24 Aralık 2012 23:11Edinilen bilgiye göre; Ağrı-İstanbul seferini yapanTHY'ye ait yolcu uçağı saat 18.30 sıralarında Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak için deniz üzerinden alçalmaya başladı.
Uçak Avcılar üzerine geldiği sırada denizde bir sandal içinden lazer tutuldu.
Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu durumu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol kulesine bildirdi.
Bu arada bölgede uçuş yapan polis helikopteri aynı frekanstan yapılan anonsu duyarak şüphelinin yerini tespit etti.
Hava Trafik kontrol kulesi ile irtibata geçen polis, yerini tespit ettiklerini ve olay yerine polis ekibi yönlendirdiklerini söyledi.
Sandalda bulunan kişi ahıs polis tarafındangözaltına alınarak Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
-
valla ben değilim ama bizim yurtta arkadaşlar kız devlet yurduna tutunca güvenlikler el koymuştu :D
geçen senede bi kaç kimyacı ve elektonikçi fünyeli bi bomba yapıp yurdun az yuakrısında patlattıklarında polis baskın filan yapmış. Trabzonda olsa kesin bizim yurttandır derdim :D
-
zaytung haberi inanma hacı
-
valla benim depek inanasım gelmiyo hacılar..
Pilot tanıdığı olan bir sorsun.. Adam zaten kutu gibi kokpitin içinde o lazer oray nasıl denk glecek?
-
ltcelik bunu yazdı
Pilot tanıdığı olan bir sorsun.. Adam zaten kutu gibi kokpitin içinde o lazer oray nasıl denk glecek?
belkide havaya tutuyodu adam rast geldi sonra al bunu al al oldu :d bellimi olur burası türkiye..
-
Ben haberi bir kaç saat önce okumuştum.Anlamadığım uçağa lazer tutunca uçak niye düşüyor ?
-
CyberAngel bunu yazdı
Ben haberi bir kaç saat önce okumuştum.Anlamadığım uçağa lazer tutunca uçak niye düşüyor ?
pilotun gözü kamaşıyo :D şaka bir yana vardı bi bağlantı ya lazer alıcılarımı bozuyodu ne.
-
pilotta flaş körlüğü diye bişeye neden olabiliyomuş öyle yazıyo haberde
-
2 tarafında yaptığı ibnelik :D
-
harddeath0070 bunu yazdıltcelik bunu yazdı
belkide havaya tutuyodu adam rast geldi sonra al bunu al al oldu :d bellimi olur burası türkiye..
Alın Bunu Alın Dışarı... :) Söylemin Komik Ama Bence Doğru. Hocam Terbiyesiz Bunlar.
-
Abi haber zaytungunsa fena göte getirdiler :D
http://haber.mynet.com/ucaga-lazer-tutan-supheli-yakalandi-669233-guncel/