Uçağa Lazer Tutan Kim ?
-
onun şimdi avradi mahir bölgesine hudud agacından yapılan lazeri sokarlar adam öldürmeye teşebbüse giriyor direk. gitti onun makat
-
mynet haber zaytung aynı
aynı bokun az koyu olanı ama aynı
-
lazeri denize attiysa bir cacik olmaz ispatta edemezler ifadesini alip salarlar
-
Baracuda bunu yazdı
valla ben değilim ama bizim yurtta arkadaşlar kız devlet yurduna tutunca güvenlikler el koymuştu :D
geçen senede bi kaç kimyacı ve elektonikçi fünyeli bi bomba yapıp yurdun az yuakrısında patlattıklarında polis baskın filan yapmış. Trabzonda olsa kesin bizim yurttandır derdim :D
ailene söyle yurdunu değişsin
-
EcHoLL bunu yazdı
onun şimdi avradi mahir bölgesine hudud agacından yapılan lazeri sokarlar adam öldürmeye teşebbüse giriyor direk. gitti onun makat
VAllahi bana kalsada müheppet felan vermeleri lazim ciddi ciddi saka gibi geliyor yaa ne olmus lazer tutmus diyorsunuz ama aq hiç oyle degil vallahi. Bence saglam bi ceza verilip medyada bagirta bagirta duyurulmali.
-
Havalimanında çalışıyorum öncelikle bunu yapanların g.tlerine lazer girdi bir kere gelelim tutunca ne oluyor diyen arkadaşlara biraz empati kuralım bırak lazer tutulmasını adam uzun farla geliyor araba kullanırken hepimiz sövmuyormuyuz ?ki bu uçak 200 kişi taşıyor....cinayete teşebbüsten yargılansın bence
-
xcorpix bunu yazdı
Havalimanında çalışıyorum öncelikle bunu yapanların g.tlerine lazer girdi bir kere gelelim tutunca ne oluyor diyen arkadaşlara biraz empati kuralım bırak lazer tutulmasını adam uzun farla geliyor araba kullanırken hepimiz sövmuyormuyuz ?ki bu uçak 200 kişi taşıyor....cinayete teşebbüsten yargılansın bence
Bumudur yani hocam verdiğin örnek ? Sebep buysa cezası ağır olmamalı.Nedir yahu ? Araba mı bu, hava ya ak git.Hem koca uçakta camdan pilotun gözüne denk getirmişse tebrik etmek gerekiyor. :)
-
CyberAngel bunu yazdıxcorpix bunu yazdı
Bumudur yani hocam verdiğin örnek ? Sebep buysa cezası ağır olmamalı.Nedir yahu ? Araba mı bu, hava ya ak git.Hem koca uçakta camdan pilotun gözüne denk getirmişse tebrik etmek gerekiyor. :)
aynen amk. pilotun gözüne lazer tutan adamı ödüllendirmek lazım.. askeriyenin filan sahiplenmesi lazım.
millet 100 metreden sıgara vuramıyor , adam bilmem kaç metre yüksekliğe lazer tutuyo..
şerefsizim harcanıyo böyle adamlar.
-
xcorpix bunu yazdı
Arabanin uzunlarinin rahatsiz ettigi mesafe max 1 km, farlae genis acili. Yani her yere dagiliyor.
Lazerin tek bir noktasi var, cama gelse bile ne kadar engelleyebilir tartisilir. Yolda arabalarin (icine tutup riske atmiyorum) onune tutup barikat varmis gibi serit cikmasini sagliyorum yesil lazerle bazen, sikleyen cikmadi simdiye kaDar.
Ayrica bilmem kac km kus ucusu uzakta olan ucaga o direk odakli, cizgi halindeki lazer cikacak da pilota grlecek.
Ustelik pilotlarin camlari yukari dogrudur yani yeri kolay kolay direkt goremezler gorseler bile kisitlidir. Ve ucak inise gecerken burnu havalanir kuyrugu alcalir, bu da demek oluyor ki pilot afedersin siksen goremeyecek yeryuzunu, e basit mantik senin goremedigin de seni goremez, basitce bi aynada iki kisi deneyebilirsiniz biri digerini aynada goremiyorsa ayni sekilde kendiside gorulemez..
-
lan okadar lazer sattım inş. onlardan biri değildir. :) gerçi ben herkese yaptm uyarını hareket halindeki araçlara tutmayın die :D