Uçaklar Erzurum Hava Alanına Neden Sekiz Çizerek İniyor?
-
adanada manyak oluyor inişe geldiğinde yarım daireyi ucagı yan yatırarak ciziyor show yaparmış gibi ufak bir havadan adana turuna donuyo :D
-
sekiz çizme olayı yokda.o dolanma konusu da pek olmaz aslında diye biliyorum.bende thy de çalışıyorum ark'lardan duyuyorum :=)
-
Adana'ya inerken acayip şekil atıyor pilotlar.Havacılık kurallarına göre yapmak zorundalar bazı mecburi hamleleri.
-
erzuruma ucakla giderken aslında bende farkettim inis oncesi hem saga hem sola dalısa gecıyordu ama sekiz cizdigini zannetmiyorum o yere yaklasmak icin cografi kosullardan ilk dalısda guvenemedigi icin ikinci kez donup inmistir.karstan istanbula gelirkende aynısını hissettim.
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------
Bahsi edilen 8 çizimli bir pist Yaklaşması yoktur. Kendim Erzuruma 2 kere iniş yaptım Askerlikten dolayı Direk olarak İNS İle iniş yapılıyor :)) yani Seekizz çizmedi Senın dediğin şekilde Pist dolu olabilirse Pisti es geçip 2 veyta 3 tur atıp inmiş olabilir.Zaten Alayaı Dağlık kesim Erzururm Ben pisti göremeyinceye kadar Dağın başınamaı ineceğiz demiştim.
-----------------------------abi hava alanı koskoca ovanın içinde be bizim evin yanında ne dağı Allah aşkına::)):) sen başka şehre inmiş olmayasınn
-
iniş zor iş.
Toplam Hit: 4463 Toplam Mesaj: 27