folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uçan Adam Fenomeni !(Adamlar Harbiden Uçuyor)

Uçan Adam Fenomeni !(Adamlar Harbiden Uçuyor)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    Chrit Angel gibi meslektaşı David Copperfield'de uçtu.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karat
    karat's avatar
    Erkek

Allah katında insan meleklerdende üstün ve şeytandanda üstün ama bizdeki üstünlük iradei üstünlük yani düşünme ve uygulama üstünlüğü tabiki fiziksel çerçevede.Cinlerinde irade i üstünlüğü var ama başka bi boyutta metafiziksel değil onlarınki de belli fiziksel kurallar içinde.Ama parapsikolojinin tamamiyle deli saçması olduğunu insanların ulaşılamayana ulaşmak istedikleri için belli hikaye kalıpları oluşturdukları apaçık ortadayken hala onlara inanıyor olmak gafilliktir.Ayrıca telekinezi (yönetim) mystic yada her ne tip uygulamalar varsa bunlar sadece beynin gücünün kontrolü ile olduğu sanılır ama aslında beynin gücü beyni aşamaz..!

SAna diyeceğim şu madem her insan bunu yapabiliyor neden bi sen deneyipte bizi şaşırtmıyorsun.Böyle konuşmakla sorun çözülmüyor.İşin cinnilerle yapılmasına gelince ;gerek yok zaten david coperfield kitabında bunu gazlar ve aynalarla yaptığını söylemişti.(özgürlük heykelini yok etme showu).

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    yalan hepsi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    karat bunu yazdı:
    -----------------------------

Allah katında insan meleklerdende üstün ve şeytandanda üstün ama bizdeki üstünlük iradei üstünlük yani düşünme ve uygulama üstünlüğü tabiki fiziksel çerçevede.Cinlerinde irade i üstünlüğü var ama başka bi boyutta metafiziksel değil onlarınki de belli fiziksel kurallar içinde.Ama parapsikolojinin tamamiyle deli saçması olduğunu insanların ulaşılamayana ulaşmak istedikleri için belli hikaye kalıpları oluşturdukları apaçık ortadayken hala onlara inanıyor olmak gafilliktir.Ayrıca telekinezi (yönetim) mystic yada her ne tip uygulamalar varsa bunlar sadece beynin gücünün kontrolü ile olduğu sanılır ama aslında beynin gücü beyni aşamaz..!

SAna diyeceğim şu madem her insan bunu yapabiliyor neden bi sen deneyipte bizi şaşırtmıyorsun.Böyle konuşmakla sorun çözülmüyor.İşin cinnilerle yapılmasına gelince ;gerek yok zaten david coperfield kitabında bunu gazlar ve aynalarla yaptığını söylemişti.(özgürlük heykelini yok etme showu).

Hoca boş konuşuyosun,kaç tane cin gördün hayatında,gördüysen tut birini bizede göster yav.. Beynin gücü beyni aşamazmış :) Beynin gücünü nereden biliyosun yav daha kimse çözememişken.. Felsefi söylemlerle olmaz bu işler..Hilesi vardır olabilir hilesi yoksada mutlaka mantıksal ve bilimsel bi açıklaması vardır..

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

rusyada çocuğun biri tahtanın altındaki defteri fln okuyodu onunki radyaqsyondan da olabilir de bu keşişler fln harbiden uçuyodur adam sabahtan akşama yemiyo içmiyo konsantre oluyo uçarlar illaki

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    bazı şeylerin ne bilimsel nede mantıksal açıklaması olduguna inanmıyorum normalde insan eline bi toplu igne batırsa bile batırılan yerden kan akar yada akması gerekir ama adamlar kollarından ayaklarından yanaklarından şiş sokuyorlar kan akmıyor bunun bilimsel ve mantıksal açıklaması varmı yok belkide bu olay gerçektir belkide yalandır bilinmez ama insan oglunun her düşündügü mutlaka bir gün gerçekleşecektir

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu videoyu bilmiyorum ama akşam haberlerinde cine 5 de izledim bugün

fizik kuralları ihlal edilmiştir geçmiş olsun

eğer izlemek isteyenler varsa bu gece 12 de tv yi, açsın yani 30 dakika sonra haberler başlıyor duyduk duymadık demeyin

hadi iyi geceler. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karat
    karat's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    karat bunu yazdı:

Hoca boş konuşuyosun,kaç tane cin gördün hayatında,gördüysen tut birini bizede göster yav.. Beynin gücü beyni aşamazmış :) Beynin gücünü nereden biliyosun yav daha kimse çözememişken.. Felsefi söylemlerle olmaz bu işler..Hilesi vardır olabilir hilesi yoksada mutlaka mantıksal ve bilimsel bi açıklaması vardır..
    Evet kardeş sorun güzel.Bi insan ben cin gördüm dediği zaman o insanın şehadeti kabul edilmez.Yani bi insana cinler msallat olursa hayrına olmaz.Onların boyutu insanlarla çakışmayacak kadar farklıdır.Beynin gücüne gelince ;bi insanın beyni dünyadaki tüm bilgileri depolayacak kapasiteye ulaşabilirmiş bunu bilim adamları söylüyorlar .Ve felsefeye gelince benim felsefeyle işim olmaz cinlerin felsefede işi ne bizim oğlan.Adamın hilesini söyledim daha ne istiyon onu söyle onuda söyleyim.Ama insan kendi başına fiziği aşamaz asla ve katta beynin gücü fizikten başka bi güce hizmet etmez.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

karat bunu yazdı:
    Evet kimse fizik kurallarını kendi başına aşamaz ama cinnilerin olduğunu ve insanlara onlarında musallat olabileceğinide biliyoruz.Büyücülerin lanetlenmesinin sebebi şeytanlaşmış cinnilerden şeytanlaşmış insanların yardım alarak insanların beyinlerinde farklı bi otoriteye sahip olmak istemeleridir.Yani kendilerine tapınmalarını istiyorlardı yada değişik değişik kötülükler.Telekinezi tekniğininde asıl yaratıcısı insanların şeytani düşüncelerine şeytani cinlerin cevap vermesidir.Fiziğin bittiği yerde metafizik vardır ama onunda yeri bellidir.Yani son noktaları sonsuz değildir.Belli şeyleri yapma yetenekleri vardır.Meleklerinde belli şeyleri yapma olanakları vardır onlarda iyilikte insanlara yardım ederler .Bunları beyin gücü ile açıklayamazsınız beynin gücü beyini aşamaz kendinizi kaptırmayın bunlara.

adam cin dedi işin içinden cıktı yahu :D:D:D

Zuahahahahah 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karat
    karat's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

karat bunu yazdı:
    Evet kimse fizik kurallarını kendi başına aşamaz ama cinnilerin olduğunu ve insanlara onlarında musallat olabileceğinide biliyoruz.Büyücülerin lanetlenmesinin sebebi şeytanlaşmış cinnilerden şeytanlaşmış insanların yardım alarak insanların beyinlerinde farklı bi otoriteye sahip olmak istemeleridir.Yani kendilerine tapınmalarını istiyorlardı yada değişik değişik kötülükler.Telekinezi tekniğininde asıl yaratıcısı insanların şeytani düşüncelerine şeytani cinlerin cevap vermesidir.Fiziğin bittiği yerde metafizik vardır ama onunda yeri bellidir.Yani son noktaları sonsuz değildir.Belli şeyleri yapma yetenekleri vardır.Meleklerinde belli şeyleri yapma olanakları vardır onlarda iyilikte insanlara yardım ederler .Bunları beyin gücü ile açıklayamazsınız beynin gücü beyini aşamaz kendinizi kaptırmayın bunlara.

adam cin dedi işin içinden cıktı yahu :D:D:D

Zuahahahahah 

Tüm yazılarımı oku önce arkadaş.
Toplam Hit: 4541 Toplam Mesaj: 25