Uçan Adam Fenomeni !(Adamlar Harbiden Uçuyor)
-
adam sihirbaz ise düzmecedir :D
ona dikkat etmedim beyler.. fakat gerçekten bunu yapabilenler var..
-
karat bunu yazdı:
-----------------------------Allah katında insan meleklerdende üstün ve şeytandanda üstün ama bizdeki üstünlük iradei üstünlük yani düşünme ve uygulama üstünlüğü tabiki fiziksel çerçevede.Cinlerinde irade i üstünlüğü var ama başka bi boyutta metafiziksel değil onlarınki de belli fiziksel kurallar içinde.Ama parapsikolojinin tamamiyle deli saçması olduğunu insanların ulaşılamayana ulaşmak istedikleri için belli hikaye kalıpları oluşturdukları apaçık ortadayken hala onlara inanıyor olmak gafilliktir.Ayrıca telekinezi (yönetim) mystic yada her ne tip uygulamalar varsa bunlar sadece beynin gücünün kontrolü ile olduğu sanılır ama aslında beynin gücü beyni aşamaz..!
SAna diyeceğim şu madem her insan bunu yapabiliyor neden bi sen deneyipte bizi şaşırtmıyorsun.Böyle konuşmakla sorun çözülmüyor.İşin cinnilerle yapılmasına gelince ;gerek yok zaten david coperfield kitabında bunu gazlar ve aynalarla yaptığını söylemişti.(özgürlük heykelini yok etme showu).
-----------------------------
çok basit düsünüyosun :D zuahahahbence insan fizik kurallarini a$abilir bunun örnekleride var hadi herkese inanmassiniz peygamberlerimiz evliyalarda mi ilüzyon yapmis??
Allah insan ne isterse yapmasina izin vermis, bu yüzden yapabiliriz ama önce sartlanmalardan kurtulmak gerekir sonra çok istek ve büyük konsantrasyon lazimdir bu kdr
-
Whisky bunu yazdı:
-----------------------------
Dünyada kimse fizik kurallarını ıhlal edemez ilizyondan baska bir sey deıldır.
-----------------------------Kuantum Fiziğini bilir misin ? Fizik kuralları görülenden çok daha komplikedir.Uçarsın sıçarsın teleport bile olursun.Ve hepsi fizik kuralları dahilinde olur.Bu yapılabilir ama nah yaparsınız xD yaparsanızda böyle video çekip kendinizi inceletmezsiniz. 2 videoda ilizyon bence. Criss Angel zaten malum elemanın işi bu ilizyonist.Onun levitasyon olayını bende yapıyorum aq ne var :|
İlk videoda adamın üstündeki bol giysiler ve ortamın karanlık olmasıda bana pek gerçekçi gelmiyor.Kesin o da ilizyon vs. Şimdi diceksiniz elin bilmemne kabilesinde ilizyonist ne arasın.Olamaz mı aq alla alla :D Hem böyle daha gerçekçi oluyor.
Şimdi esas soru şu ? Uçsanız video çekip youtube'a mı koyarsınız.Yoksa uçup karı kız manita peşinde mi koşarsınız ? Bence ikincisi daha makbuldür... :D
-
hoca bahsettigin adamlar ilizyonist. yaptıklarıda adı uzerinde ilizyon. insanlarıda ortadan ikiye kesiyorlar, onlarıda kestiklerinimi sanıyorsun. fastfood yemekten beyni patates haline gelmis sisko amerikalı embesiller gibi konusmayın Allah askına, hadi cocuk olsan inanır der gecerimde...