Uçlu Kalem Tavsiyesi
-
Arkadaslar niyeyse su günlerde böle uclu kalemlere falan taktım öss kasacam bi sağlam kalem lazım.Bende de nedense şöyle bir yapı var yeni bir kalem,silgi falan bişey olsun elimde hep karalayasım kullanasım geliyor iştahım acılıyor :F
Neyse geçen kalemim faber castel polymaticdi ama baska bir kalem almayı düşünüyorum.Yine iyi birşey bulamazsam polymatic alıcam.Gittim kırtasiyeye bi baktım gripler 15 milyon :D
Bana 10 u gecmeyecek söle sağlam bir kalem lazım.Ne kullanırsınız :D
-
ne bulursam onu kullanırım (:
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar niyeyse su günlerde böle uclu kalemlere falan taktım öss kasacam bi sağlam kalem lazım.Bende de nedense şöyle bir yapı var yeni bir kalem,silgi falan bişey olsun elimde hep karalayasım kullanasım geliyor iştahım acılıyor :F
Neyse geçen kalemim faber castel polymaticdi ama baska bir kalem almayı düşünüyorum.Yine iyi birşey bulamazsam polymatic alıcam.Gittim kırtasiyeye bi baktım gripler 15 milyon :D
Bana 10 u gecmeyecek söle sağlam bir kalem lazım.Ne kullanırsınız :D
valla usta ne diyim sana .. pazar gunu geziyordum alisveris merkezinde bi not defteri aldim bide yahsihli calem alam dedim inanmican ama 3200$ dolar merak ettim kadina sordum bu kalem fiyati dogrumu diye hee dedi kalem dedim biz yazmiyoz dimi kagida tutuyoz o algilayip kendi kendine yaziyor dedim dimi diye dalga gectim var hesabini yap.. -
Faber-Castell > tk-fine vario l 0.7

http://cgi.ebay.com/FABER-CASTELL-TK-FINE-VARIO-L-0-7-MM-MECHANICAL-PENCIL-/250584965758şirketden hediye etmişlerdi la yılbaşında :D
bu kadar ediyosa vay anasını
kalemin uç kısmında 2h - h - f felan ayarlamaları var ortadaki demiri çevirincede soft - hard modu vardeğişmiyio gibi ama onlarla uğraşınca psikolojik olarak yazın değişti sanıyosun bi havalar felan sorma yani :D
alışana kadar ortadaki demirimsi yer parmaa felç edebiliyo gibi ama benim parmaklardada sorun olabilir lise 4 'e kadar 1 TL lik kalemlerden buna geçince kemik yapısı zorlandı :)
-
grip 15 lira mı ..Hocam ne yaptın sen yaww.Nerede yaşıyon sen bizim burada o gripler 7.5 lira..Elimde 2 tane var..:D
-
ya bu sitede bunuda görmek varmış uçlu kalem tavsiyesi :))) öğrenciyken rotring kullanırdık hep hatta bizim zamanımızda özellikle ortaokul ve lise çağlarındayken oha rotring var elemanda filan sonra lise sonlarda filan çizim yapınca mecbur kaldık 0,6 kalem filan alırdık hatta :) ünide zaten ne geçerse eline yaz modeli olduk :) o kadar çok kalem varki hoca git büyük bir kırtasiyeye fantezi olsun diye 0,6 al hatta :))) ama uç bulması problem yani
-
kerim bunu yazdı:
Faber-Castell > tk-fine vario l 0.7

http://cgi.ebay.com/FABER-CASTELL-TK-FINE-VARIO-L-0-7-MM-MECHANICAL-PENCIL-/250584965758şirketden hediye etmişlerdi la yılbaşında :D
bu kadar ediyosa vay anasını
kalemin uç kısmında 2h - h - f felan ayarlamaları var ortadaki demiri çevirincede soft - hard modu vardeğişmiyio gibi ama onlarla uğraşınca psikolojik olarak yazın değişti sanıyosun bi havalar felan sorma yani :D
alışana kadar ortadaki demirimsi yer parmaa felç edebiliyo gibi ama benim parmaklardada sorun olabilir lise 4 'e kadar 1 TL lik kalemlerden buna geçince kemik yapısı zorlandı :)
-----------------------------ben de bundan kullanıyorum, gerçekten güzel, paraya kıy bir sefer al kaybetme bozma yıllarca keyifle kullan (ama bana da hediye gelmişti hehe)
edit : 18 dolar falan değil kadıköyde 20-25 liraya bulursun
-
Vazgeçilmez kalem Rotring :D
-
lan manyakmısınız kaleme paramı verılır bn hep calarım masalardan haha :D :D:D sılgı kalem ucc :D haha
-
elinde sonunda kaybedeceksin yada biri yürütecek yada bozulacak onun için o kadar para bir kalame vermeyin derim
bayzin benekli benekli faber kalemini demiş herhalde grip diyerekten
-
Ben bunu kullanıyordum. Gayet ortopedik birşey.