folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uçlu Kalem Tavsiyesi

Uçlu Kalem Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Arkadaslar niyeyse su günlerde böle uclu kalemlere falan taktım öss kasacam bi sağlam kalem lazım.Bende de nedense şöyle bir yapı var yeni bir kalem,silgi falan bişey olsun elimde hep karalayasım kullanasım geliyor iştahım acılıyor :F

Neyse geçen kalemim faber castel polymaticdi ama baska bir kalem almayı düşünüyorum.Yine iyi birşey bulamazsam polymatic alıcam.Gittim kırtasiyeye bi baktım gripler 15 milyon :D

Bana 10 u gecmeyecek söle sağlam bir kalem lazım.Ne kullanırsınız :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

ne bulursam onu kullanırım (:

kgd
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaslar niyeyse su günlerde böle uclu kalemlere falan taktım öss kasacam bi sağlam kalem lazım.Bende de nedense şöyle bir yapı var yeni bir kalem,silgi falan bişey olsun elimde hep karalayasım kullanasım geliyor iştahım acılıyor :F

Neyse geçen kalemim faber castel polymaticdi ama baska bir kalem almayı düşünüyorum.Yine iyi birşey bulamazsam polymatic alıcam.Gittim kırtasiyeye bi baktım gripler 15 milyon :D

Bana 10 u gecmeyecek söle sağlam bir kalem lazım.Ne kullanırsınız :D

valla  usta ne diyim sana .. pazar gunu geziyordum alisveris merkezinde bi not defteri aldim bide yahsihli calem alam dedim inanmican ama 3200$ dolar  merak ettim kadina sordum  bu kalem fiyati dogrumu diye hee dedi kalem dedim biz yazmiyoz dimi  kagida tutuyoz o algilayip kendi kendine yaziyor dedim dimi diye dalga gectim var hesabini yap..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

Faber-Castell > tk-fine vario l  0.7

http://www.myeasypics.com/is.php?i=656637&img=FC_VL_0.7_S.jpg

http://cgi.ebay.com/FABER-CASTELL-TK-FINE-VARIO-L-0-7-MM-MECHANICAL-PENCIL-/250584965758

şirketden hediye etmişlerdi la yılbaşında :D

bu kadar ediyosa vay anasını

kalemin uç kısmında 2h - h - f  felan ayarlamaları var ortadaki demiri çevirincede soft - hard    modu var

değişmiyio gibi ama onlarla uğraşınca psikolojik olarak yazın değişti sanıyosun bi havalar felan sorma yani :D

alışana kadar ortadaki demirimsi yer parmaa felç edebiliyo gibi ama benim parmaklardada sorun olabilir lise 4 'e kadar 1 TL lik kalemlerden buna geçince kemik yapısı zorlandı :)

(:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

grip 15 lira mı ..Hocam ne yaptın sen yaww.Nerede yaşıyon sen bizim burada o gripler 7.5 lira..Elimde 2 tane var..:D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ya bu sitede bunuda görmek varmış uçlu kalem tavsiyesi :))) öğrenciyken rotring kullanırdık hep hatta bizim zamanımızda özellikle ortaokul ve lise çağlarındayken oha rotring var elemanda filan sonra lise sonlarda filan çizim yapınca mecbur kaldık 0,6 kalem filan alırdık hatta :) ünide zaten ne geçerse eline yaz modeli olduk :) o kadar çok kalem varki hoca git büyük bir kırtasiyeye fantezi olsun diye 0,6 al hatta :))) ama uç bulması problem yani

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:

Faber-Castell > tk-fine vario l  0.7

%3calem

http://cgi.ebay.com/FABER-CASTELL-TK-FINE-VARIO-L-0-7-MM-MECHANICAL-PENCIL-/250584965758

şirketden hediye etmişlerdi la yılbaşında :D

bu kadar ediyosa vay anasını

kalemin uç kısmında 2h - h - f  felan ayarlamaları var ortadaki demiri çevirincede soft - hard    modu var

değişmiyio gibi ama onlarla uğraşınca psikolojik olarak yazın değişti sanıyosun bi havalar felan sorma yani :D

alışana kadar ortadaki demirimsi yer parmaa felç edebiliyo gibi ama benim parmaklardada sorun olabilir lise 4 'e kadar 1 TL lik kalemlerden buna geçince kemik yapısı zorlandı :)

ben de bundan kullanıyorum, gerçekten güzel, paraya kıy bir sefer al kaybetme bozma yıllarca keyifle kullan (ama bana da hediye gelmişti hehe)

edit : 18 dolar falan değil kadıköyde 20-25 liraya bulursun

http://kocaer.me
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Vazgeçilmez kalem Rotring :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

lan manyakmısınız kaleme paramı verılır bn hep calarım masalardan haha :D :D:D sılgı kalem ucc :D haha

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

elinde sonunda kaybedeceksin yada biri yürütecek yada bozulacak onun için o kadar para bir kalame vermeyin derim

bayzin benekli benekli faber kalemini demiş herhalde grip diyerekten

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben bunu kullanıyordum. Gayet ortopedik birşey.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
Toplam Hit: 15553 Toplam Mesaj: 43