folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uçlu Kalem Tavsiyesi

Uçlu Kalem Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

agrilion bunu yazdı:
    -----------------------------

uzun süredir rotring rapid o.5 kullanıyorum, ergonomik, şık, eli ağrıtmayan teknoloji :D ben ona kısaca rapidshare premium userım benim diye hitap ediyorum aramızdaki bağ o kadar güçlü :) ve birde bunun iş arkadaşı var yedekte faber castell grip 1347 o.7 siyah ona da grip olduğu için sümüklüm diyorum :D
    işte rapid

Ahanda Kalem budur. Türkiye derecesi yapan arkadaştan hacılandıydım.Okunmuş üflenmiş filan zemzeme batırılmış 41 kere

Kafam oldu galiba:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

knuckleduster bunu yazdı:

cyb3rt1m3 bunu yazdı:

http://www.pensan.com.tr/img/urun/047.001.jpg
    Sniper tüfeği gibi kalemdir.0.5 olanıyla yazmak çözmek daha ayrı bir zevklidir.

epic!

Lise 3 ten beri kullanırım... Kelmin dış plsatiği ortadan 2 ye ayrıldı oda bnm hatam çok sinirlendim kalemden aldım hıncımı... daha sonra sinirim gecti iç mekanizması çok sağlam içi kırılmadı dışı kırıldı :))) bant aldım siyah bant onla yapıştırdım sapasağla oldu hala kullanırım elim bantlı olanına alıştı diğerleri bi garip gelio :))

ama sağlam kalemdir 0.5 olanı ayrı bi gzel :D

benimki de bantlı. ama 0.7 rocks! lol

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
Toplam Hit: 15555 Toplam Mesaj: 43