Uçlu Kalem Tavsiyesi
-
knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
Sniper tüfeği gibi kalemdir.0.5 olanıyla yazmak çözmek daha ayrı bir zevklidir.
-----------------------------epic!
-----------------------------Lise 3 ten beri kullanırım... Kelmin dış plsatiği ortadan 2 ye ayrıldı oda bnm hatam çok sinirlendim kalemden aldım hıncımı... daha sonra sinirim gecti iç mekanizması çok sağlam içi kırılmadı dışı kırıldı :))) bant aldım siyah bant onla yapıştırdım sapasağla oldu hala kullanırım elim bantlı olanına alıştı diğerleri bi garip gelio :))
ama sağlam kalemdir 0.5 olanı ayrı bi gzel :D
-
Umix 317 / Ekiz Kalemi Kullan Hem Ucuz Hem Çok İyi YAzı yor Ofiste bunları Kullanıyoruz.(Kırtasiye Sektöründeyiz Bu Arada.)
-
cyb3rt1m3 in kalemine bakıcam ilk önce 2-3 tane büyük kırtasiyeye bakıcam sonra husnuwebinkine bakıcam agriliondakide iyi.
Bide bazı arkadaslar calıyorum falan demisde o kalem calma mevzusu hakkında cok hassasım.Benim cok iyi kalemler ortadan kayboldu calmak demiyom yine ama calan adamada küfür ediyorum : |
-
rotingten şaşama kavga falan çıkarsa bıcağa ihtiyacın kalmıyo direk roting giriyo devreye=)
-
BlackSadistic bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
lan manyakmısınız kaleme paramı verılır bn hep calarım masalardan haha :D :D:D sılgı kalem ucc :D haha
-----------------------------:D haram malla 45-50 alırsın hocam:p
-----------------------------hep 100 çekerdim lisedeyken din kültürü ve ahlak bılgısı dersınden bilhassa :P çalıntı kalemlen daha bı zevklı oluyodu hem kalemın sahıbıne hemde kopya cekerken hocaya yakalanma korkusu vucudmdakı adrenalını halt safhaya cıkartıp benı soruları daha dıkattlı cozmeye sevk edıyodu o donemde aldıgım notları calıntı kırtasıye mazlemelerıne borcluyum teşekkurlerr :D
-
husnuweb bunu yazdı:
2-3 senedir kullanıyorum.
girmediğim sınav kalmadı herhalde bu kalemle.
-----------------------------bu kalemi tek gecerım mukemmel rahat bı kalem 17 tl falan ama kacırma bıde faber castel uc ohhh dadına doyum olmaz ama tek uc konuyo dıye bılıyorum buna ben bırtaneden baska koyamadım uc sorun oluyo kırıyo falan ama genede super :D
-
Rotring Paper Mate Tıkky ... al kullan tepe tepe bakma sen budakiler bol keseden otıyor ya.. :)
-
Rotring Paper Mate Tıkky
Kırtasiyede Gördüm Bugün Takım Halinde (Tikky Silgi,Uç,Kalem) = 7,5 Tl
Siyahı çok güzel duruyo .d
-
edding den şaşmam. hatta kullandığım bi kalemi var da evin içinde bulabilirsem resmini yollarım :)
-
http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=urun__tipi_%3dmekanikkursunkalemler%28versatiller%29&categoryID=15227
istemediğiniz kadar model model seç beğen al :F