folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder UFO Isıtıcılar Hakkında Bi Soru ?

UFO Isıtıcılar Hakkında Bi Soru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı:
    -----------------------------

DestinatioN bunu yazdı:

hacım şekline bakarak değil bildiğimden yorum yazıyorum

bu içeriyi ısıtana kadar dünya zaman geçer ufo daha mantıklı öğrenci için

hocam bu içeriyi en fazla 10 dk geç ısıtır.. ama yarım saat de geç soğutur.. ufoya göre daha az yakar her açıdan kullanışlıdır artıları çoktur ben sadece tavsiyede bulundum ama yine siz bilirsiniz tebi...

demirdökümün elektrikli peteği varmış. içi yağ doluymuş. 8 dilimli peteği saatte 1500 watt elektrik harcıyormuş. bu gerçekten doğrumudur ? eğer doğru ise bugünün parası ile saatte kaç lira elektrik tüketir. bu cihaz tam kapasitede çalışır ise kabaca saatte şu kadar lira yakar diye hesaplayacak birisi varmı ?

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

ufo güzelde  nereye bakıyorsa orayı ıstıyor arkadaşlar alacaklara tavsiye etmem soba kurun daha iyi

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

anakara bunu yazdı:

ufo güzelde  nereye bakıyorsa orayı ıstıyor arkadaşlar alacaklara tavsiye etmem soba kurun daha iyi

aynen.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hacılar ev dublex :D bakmayın ögrenci evi dedigime, zaten 4 ton kömür alıyoruz bana kendi odamı ısıtacak ufak bişe lazm faturaya da çok yansımayacak, elektrikli petekden memlekette var ama getirmesi dert, ufo da çok yakar.

Yalnız elektrikli battaniye güzeldir güzel ama gece yatağa işersem ne olcak ? :D

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

someone_from_71 bunu yazdı:

Hacılar ev dublex :D bakmayın ögrenci evi dedigime, zaten 4 ton kömür alıyoruz bana kendi odamı ısıtacak ufak bişe lazm faturaya da çok yansımayacak, elektrikli petekden memlekette var ama getirmesi dert, ufo da çok yakar.

Yalnız elektrikli battaniye güzeldir güzel ama gece yatağa işersem ne olcak ? :D

helvanı yicez ne zamandır yemiyoz ya laaa :)

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

tamam TBT helva buluşması yapalım o zaman :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

someone_from_71 bunu yazdı:

tamam TBT helva buluşması yapalım o zaman :)

olur listenin başına yaz bni :) saka bi yana elektrikli battaniye al ustune bi normal battaniye yeni polar battaniyelerden hamam gibi olur mis gibi :D

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

yatakta durmak istemiyorum ki don kilot dolaşmak istiyorum odamda, şu an buz gibi oda üşüyorum bu ayda..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

hocam ben ögrenci evinde 2 see kullandım en fazla fatura 75 tl geliyordu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

elektrikli petek geç ısınır geç sogur oda her yer ısınır

ufo cabuk ısıtır hemen sogur gordugu yeri ısıır her yeri degil

soba yakarken zorluk cıkarabilir 1 kere yakarsın  don atlet bile fazla gelir hamam sauna :D her yeri ısıtır alayını ısıtır :D

Toplam Hit: 5702 Toplam Mesaj: 23