folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder UFO Isıtıcılar Hakkında Bi Soru ?

UFO Isıtıcılar Hakkında Bi Soru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    DrKeworks bunu yazdı:

DestinatioN bunu yazdı:

hacım şekline bakarak değil bildiğimden yorum yazıyorum

bu içeriyi ısıtana kadar dünya zaman geçer ufo daha mantıklı öğrenci için

hocam bu içeriyi en fazla 10 dk geç ısıtır.. ama yarım saat de geç soğutur.. ufoya göre daha az yakar her açıdan kullanışlıdır artıları çoktur ben sadece tavsiyede bulundum ama yine siz bilirsiniz tebi...

demirdökümün elektrikli peteği varmış. içi yağ doluymuş. 8 dilimli peteği saatte 1500 watt elektrik harcıyormuş. bu gerçekten doğrumudur ? eğer doğru ise bugünün parası ile saatte kaç lira elektrik tüketir. bu cihaz tam kapasitede çalışır ise kabaca saatte şu kadar lira yakar diye hesaplayacak birisi varmı ?

evet yaglı petek var hocam dogru ama sadece demirdokumde degil hemen her markanın var biraz daha fiyatlıdır

senin icin elektrik ücretleri :)

Gündüz (T1) : 0.165263 TL (NORMAL tip sayaçlarda 24 saat bu endeks baz alınmaktadır.) 
    Puant (T2) : 0.282941 TL 
    Gece (T3) : 0.080909 TL 

1KW=1000W YAPAR BURADAN HESAPLA HOCAM :)

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

kaçak elektrik kullanacam o olacak sonunda :)) saatin içine bal döküyorlarmış sayaç yapış yapış oldugundan yavaş dönüyormuş :)))

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 5731 Toplam Mesaj: 23