folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Uğur Dündar İsyanlarda :|



Uğur Dündar İsyanlarda :|

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Şubat/2006
    Erkek

    yuh diyorum başka birşey demiyorum. Uğur Dündar da zamanında iftira atmıştı demiş bir arkadaş. Kimin şerefiyle oynadığını söylersen bizde ona göre değerlendirelim Uğur Dündar'ı. Bir insanın karısına laf edebiliyorsa savcılarda artık şerefsizlik diz boyu olmuş demektir başkada birşey değil. Burada kim karısına laf ettirir kız kardeşine laf ettirir size soruyorum millet? Bizim için en önemli şey namus değil miydi? Noldu akp yapınca namus olmuyor mu yoksa bunlarda hüseyin üzmez gibi mi onunda şeyettikleri şey olmuyordu ya. 

     

    Artık koyun sürüsü olarak giden milletinde ar damarı çatlamaya başlamış. Helal olsun diyorum başka birşey demiyorum.  


    Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek
    ya bu adamıda çıldırttılar ya yazıklar olsun vallahi yazıklar olsun

    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Temmuz/2008
    Erkek

    Birezilyaya gidip gitmemesi neyi deiştirir. olay nedir. birezilyaya gidemezmi bir insan ben onu anlamadım. :D

     


    hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Uğur Dündara hak verenler acaba Uğur Dündarın çok kızdığı , namusuma laf ediyorlar dediği iddianamedeki kısmı okudular mı ?

     İŞTE İDDİANAMEDE GEÇEN BÖLÜM

    "Asala.doc" isimli bir MSword dosyasında ilhanhan@hotmail.com isimli e posta adresinden guler.komurcu@aksam.com.tr isimli e posta adresine gönderildiği, söz konusu e posta adresinin İlhami YANGIN isimli bir şahıs tarafından kullanıldığı, e posta içerisinde İlhami YANGIN isimli şahsın, "BTV kanalında haber müdürü olarak göreve başladım.. ama bu Özer Çiller çok küfürlü haberler yazdırmak istedi. bir müddet sonra yöneticilikten ayrıldım. yne kütüphaneye kapanmıştım. ama bir baktım ki, benim ismim silinmemiş künyeden. ve bütün mahkemeler bana açılıyor. hemen uğur dündara haber yolladım bana mahkeme açma diye. TUNCAY ÖZKAN da o sıralar arenada çalışıyordu. hemen araya girerek benle görüşmek istedi. görüştük, bana arenaya çıkmamı teklif etti." "ayrıca uğur dündar ve aydın doğanla ilgili elimde ciddi belgeler resimler vardı. mesela uğur dündarın aile ilişkileri karısının sürekli brezilyaya gidişi kayınvalidesinin evi vs." "sonra bir kızgınlık anında tuncaya dedim ki tamam bu iş ama bi şartla para isterim" "ankarada paramıaldım ve arenaya çıktım. naklen yayın değildi. çillerle ilgili attım tuttum." "ertesi hafta aydınlık haber yaptı özer çiller ilhami yangın a 500 bin dolar önerdi diye. bilsem o parayı da alır onu savunurdum.." "eğer bu işi buradakesmez de sabah gazetelerde falan sürdürürseniz elimde banka dekontlarıyla kanal kanal gezer sizi rezil ederim dedim. o sıra tuncay ankaraya geldi yalvardı beni rezil etme diye." "savcı çağırdı beni ankara basın savcısı çiller hakkında tatbikat yapmak için . anlat bildiklerini de di. ne anlatacağım dedim. basında böyle ne kadar para verilirse o kadar konuşuluyor. ben de aldığım para kadar yalan söyledim dedim. savcılık hiç bir şey yapmadı." "bu aydın doğan hep böyle yapıyor baskı ve şantajla insanları kullanıyor. gerçi ben isteyerek yaptım ama yapmasaydım senelerce hapis ve milyarlarca para cezası ödemem gerekiyordu."

    Şimdi iddianamedeki bu kısmı okursanız  Uğur Dündar'ın hedef saptırmak için , namusuma laf ediyorlar diyerek konuyu dağıtmaya çalıştığını görürsünüz.Amacı Doğan medyasının ve kendisinin  İlhami Yangın gibi kişilere para vererek kendi kananlalrında ve programlarında başkası hakkında yalan-yanlış iftiralar attırdıklarını saklamaya çalışmak.

    Ak Parti düşmanlığı yapacağız diye savunduğunuz kişiler hedef saptırıyorlar da haberiniz yok.

     

     

     

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------
    uğur dündar da az iftiralar atmamıştı zamanında şimdi ne oldu döndü döndü döndü namusuna geldi.
    -----------------------------

    varsa bildigin bir iftirasi paylas bizimde bilgimiz olsun. 

    zira yillardir izledim bi tane iftirasini goremedim. 


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

    stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------
    uğur dündar da az iftiralar atmamıştı zamanında şimdi ne oldu döndü döndü döndü namusuna geldi.
    -----------------------------

    varsa bildigin bir iftirasi paylas bizimde bilgimiz olsun. 

    zira yillardir izledim bi tane iftirasini goremedim. 


    -----------------------------

     

    Buyur sana yıllardır izleyipte bir tane iftirasını göremediğin Uğur Dünradın iftiraları ve sonuçları ;

     

    ŞAKAĞINA SIKARAK İNTİHAR ETMİŞTİ

    Ergenekon iddianamesinde kendisiyle ilgili geçen iddialar hakkında Star haberde bağırıp çağıran ve iddiayı ‘iftira' diye nitelendiren Uğur Dündar yüzünden 1996 yılında Şerafettin Yardımedici intihar etmişti. Dündar'ın Arena adlı programında “Büyücü Hoca” olarak lanse ettiği Şerafettin Yardımedici, şakağına sıktığı tek kurşunla intihar etmişti.

    2003: KENDİLERİNİ YAKTILAR

    Yardımedici'nin intihar etmesi Dündar'ın tek vukuatı değil. Yine 2003 yılında İstanbul Haliç Köprüsü'nün korkuluklarına çıkan ve Uğur Dündar'ın Arena adlı programında yayınlanan haber yüzünden yetiştirme yurdundan atıldıklarını söyleyen 8 genç, üzerlerinden çıkardıkları giysilere tiner dökerek yakmışlardı... Gençler, söz konusu programa bu şekilde tepki göstermişlerdi...

    2006: “TESETTÜR FACİASI”NIN ALTINDA DA DÜNDAR'IN İMZASI VAR

    Dündar'ın bir başka vukuatı ise Konya'da yalan olduğu ortaya çıkan ve basında ‘Tesettür Faciası' olarak nitelendirilen olay olarak biliniyor. “Tesettür faciası” olarak gündeme getirilen ve “Konya Numune Hastanesi'nde görevli iki bayan doktorun 15 yaşındaki bir çocuğun testis röntgenini çekmediği” iftirasını içeren haberlerin altında da Uğur Dündar'ın imzası vardı. Doğan Grubu televizyonlarında çarşaf çarşaf yer verilen bu iftira, Hürriyet'te de yine Uğur Dündar imzasıyla “tesettür faciası” başlığıyla yer almış, iddiaların kocaman bir iftira olduğunun ortaya çıkmasıyla Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök bile “özür” dilemek zorunda kalmıştı.



    İŞTE İDDİANAMEDE GEÇEN BÖLÜM


    Uğur Dündar'ın Ergenekon iddianamesinde adı geçen bölümde şöyle deniliyor: "Asala.doc" isimli bir MSword dosyasında ilhanhan@hotmail.com isimli e posta adresinden guler.komurcu@aksam.com.tr isimli e posta adresine gönderildiği, söz konusu e posta adresinin İlhami YANGIN isimli bir şahıs tarafından kullanıldığı, e posta içerisinde İlhami YANGIN isimli şahsın, "BTV kanalında haber müdürü olarak göreve başladım.. ama bu Özer Çiller çok küfürlü haberler yazdırmak istedi. bir müddet sonra yöneticilikten ayrıldım. yne kütüphaneye kapanmıştım. ama bir baktım ki, benim ismim silinmemiş künyeden. ve bütün mahkemeler bana açılıyor. hemen uğur dündara haber yolladım bana mahkeme açma diye. TUNCAY ÖZKAN da o sıralar arenada çalışıyordu. hemen araya girerek benle görüşmek istedi. görüştük, bana arenaya çıkmamı teklif etti." "ayrıca uğur dündar ve aydın doğanla ilgili elimde ciddi belgeler resimler vardı. mesela uğur dündarın aile ilişkileri karısının sürekli brezilyaya gidişi kayınvalidesinin evi vs." "sonra bir kızgınlık anında tuncaya dedim ki tamam bu iş ama bi şartla para isterim" "ankarada paramıaldım ve arenaya çıktım. naklen yayın değildi. çillerle ilgili attım tuttum." "ertesi hafta aydınlık haber yaptı özer çiller ilhami yangın a 500 bin dolar önerdi diye. bilsem o parayı da alır onu savunurdum.." "eğer bu işi buradakesmez de sabah gazetelerde falan sürdürürseniz elimde banka dekontlarıyla kanal kanal gezer sizi rezil ederim dedim. o sıra tuncay ankaraya geldi yalvardı beni rezil etme diye." "savcı çağırdı beni ankara basın savcısı çiller hakkında tatbikat yapmak için . anlat bildiklerini de di. ne anlatacağım dedim. basında böyle ne kadar para verilirse o kadar konuşuluyor. ben de aldığım para kadar yalan söyledim dedim. savcılık hiç bir şey yapmadı." "bu aydın doğan hep böyle yapıyor baskı ve şantajla insanları kullanıyor. gerçi ben isteyerek yaptım ama yapmasaydım senelerce hapis ve milyarlarca para cezası ödemem gerekiyordu."

     

     

    İddianemedeki Uğur Dünraın eşinin  geçtiği yeri tekrar okuyun , yazının devamınıda okuyun , göreceksiniz o zaman Uğur Dündar  neleri saklamaya çalışıyormuş.

     

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    @student

    adam cikip ergenekon iddanamesinde benim aile namus konularim ne diye geciyor, bu savcilar bunu okumuyormu ne alaka benim aile iliskilerim le ergenekon diyor.

    adamin anlattigi bu, 

    adam aydin dogan veya dogan medyasinin in yaptiklarini saklayacak olsa 1. ergenekon iddanamesinde de onlarca defa bu isimler medya isimleri geciyor 

    o zaman cikip korumaya calisirdi.

    camur atacak kirletecek baska insan bulamadilar bi ugur dundar kalmisti.

    savcilara neden yuzlerce binlerce yolsuzlugu arastirilmasi icin talimat verilmiyor verilemiyor ?

    en basiti deniz fener icin neden Turkiye de bir sorusturma acilamadi ?

    yillardir taniyorsunuz bi tane yalan haberini duydunuzmu ugur dundarin ? insanlara camur atiliyor ve siz cikip camur atanlari koruyorsunuz

    helal olsun


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

     

    iddianame bir mailin tamamı yer almış , yarısı olsa devamı olmasa bu seferde kırpılmış denecek.Senin o maildeki yazıdan aklında kalan Uğur Dündarın namusuna laf atılması ise demek ki Uğur Dündar amacına ulaşmış ve Doğan medyasının ve Uğur Dündarın İlhami Ynagın gibi kişilere para vererek başkaları hakkında iftira attırdıklarını gözden kaçırmış.Bak hala o yazıda sadece o kısma odaklanıyorsun.Eğer Uğur Dündar namusuma laf ediliyor demese kimse o mailden Uğur Dündarın namusuna laf atıldığını anlamazdı.

    Uğur Dündara çamur atmaya gerek yok , zaten kendisi pisliğin teki.

    Deniz feneri için soruşturma açıldı , dava dosyasıda geldi.Merak etme , sonuna kadar da takip edelim bu olayı.

     

    Sana yukarıda 3 tane iftirasını alıntıladım.Ertuğrul Özkök bile özür dilemek zorunda kalmıştı.Sen hala yalan haberi var mı diyorsun.Görmek istemedikten sonra benim yapabileceğim birşey yok.

    İstersen Uğur Dündarın bir ara Sefa Sirmesin  Yuvacık barajındaki  yolsuzluğu ile ilgili haberinin defalarca reklamını yaptığını ama nedense çark etttiğini bir araştır.O zaman anlarsın Uğur Dündarın şantaj haberciliği yaptığını.

     

     

     

     

     

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    Şerafettin Yardımedici,

    "Büyü bozmakla suçlanan hoca Şerafettin Yardımedici, gizli kameraya çekilen görüntülerde bir kadına sarkıntılık ediyordu. Haberin Arena isimli programda yayımlanmasının ardından, Şerafettin Yardımedici intihar etti."

     

    haberci cikip yalan dolan sahte haber yapmiyor. bakin diyor buyu bozmak maksadiyla kandiriliyorsunuz, kadinlariniza kizlariniza cinsel tacizde bulunuluyor diye gosteriyor.

    adam utancindan intahar etmis. bunda ugur dundar in ne sucu var. bunu gostermeyip yanina gelen kadina kiza tecavuz etmesi daha normal olurdu dimi ?

    --------------------------

    Konya Numune Hastanesi olayini dun gibi hatirliyorum. birisi cikip bu kadin benim rontgenimi cekmedi erkek oldugum icin diye ugur dundara geliyor,

    ugur dundarda arastirmak icin hastaneye gidiyor kadina soruyor, bu sureci haber yapiyor.

    sonra cocuk cikip yok ben yalan soyledim ("nasil oluyorsa birden bire ben yalan soyledim diyor baski gormus olamaz dimi") diyor iftira attim diyor.

    ugur dundar cikip ozur diledigini hatirliyorum ki sende yazmissin gazetede bile ozur dilenmis

     

    --------------------------

    8 genc olayinda gizli kamera ile cekilen goruntuler yuzunden yurttan atiliyorlar sebep ? 

    ugur dundar iftira mi atmistir ? yakaladigi gizli goruntuleri yayinladigi icin mi atilmistir ?

    cocuklarin kendilerini yakma gibi bir durumu yok. dikkat cekmek icin uzerindeki elbiseleri yakiyorlar.

     

     

    bu kadar kolay mi iftira atmak ? 

    sanirim bu kadar kolay


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2002
    Erkek

    Haşim KILIÇ

    2007 yılında Tülay Tuğcu'nun yaş haddinden emekliye ayrılmasıyla boşalan Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'na seçildi.

    5510 sayılı Kanunun iptaline ilişkin davada, sosyal güvenliğin sürüdürülebilir olması ve kimi maddelerde devlet memurları için öngörülen ayrımcılığa karşı çıkması; özellikle sağlık katılım payı uygulamasında "önceliğin anayasanın 10'uncu maddesinden kaynaklanan "insan onuru" ile özdeştirmesi ve statü hukukunun "insan onurunun" önüne geçemeyeceğini vurgulamasını, sonuç itibariyle sigortalı, memur, esnaf ayrımı yapılmaması gerektiğini savunmuştur. RP, FP, HAK-PAR ve AK Parti kapatma davalarında red, DEP, HADEP kapatma davalarında kabul oyu kullanmıştır.Hukukçu olmadığı halde Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ekonomi mezunu olan Anayasa Mahkemesi Başkanı'dır.

     

    Dünyanın hiçbir ülkesinde Hukuk Fakültesi mezunu olmayan birini Anayasa Mahkemesi Başkanı yapmazlar! 

    Adaletin adam kayırmak anlamına geldiği bu ülkede, bu olanlar sizce normal değil mi ?


    Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
Toplam Hit: 8085 Toplam Mesaj: 70