folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Uğur Dündar Vergi Kaçırırken Yakalanmamış!

Uğur Dündar Vergi Kaçırırken Yakalanmamış!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    La ben Ugur Dündar'ı adam gibi adam diye biliyordum iftıradır bence:S

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:
    -----------------------------
    La ben Ugur Dündar'ı adam gibi adam diye biliyordum iftıradır bence:S

şimdiye kadar kaç kişilerin biz adam gibi adam olduğunu zannetmiştik. Halbuki o güvendiğimiz kişiler vatanımızın milletimizin huzuruna güvenliğine ve istikrarına kast etmişler de haberimiz yok. işte bugün ergenekondan yargılananlardan bahsediyorum. bir de en güvendiğimiz kurumun yani tsk nın evlatları. asker ülkeyi bölmek isterse normal vatandaş ne yapmaz. emekli orgenerallerin eski paşaların planları hepsi deşifre oldu.

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    bazıları vergi değil ülkeyi götürürken Uğur Dündar'ın vergi kaçırması onların yaptığı işlerin 10/1 i bile değildir . ilk önce kendi soydukları paraların hesabını versinlerde milletin vergilerinden bahsetsinler ! karalamak için elinden geleni yapan bazı silahşörler gidip kendi yandaşlarının küçük çocuğu tecavüz etmesini , ermenilerden özür dileme kampanyasını çıkarmasını haber yapsınlarda görelim . yada deniz feneri adı altında milletin paralarını nasıl yediklerini açıklasınlar . ilk önce kendileri Türkiye Cumhuriyetine yakışır biri olsunlar bu ülkenin askeri gücünü karalamakla adam olunmaz . kendileri çok temiz gibi bide insanları suçlamasınlar .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    kaynak nedir acaba?

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    arkadaşım iyiki bir haber sitesine uğradın tüm haberleri buraya atmak zorundamısın hayır adam gibi kaynak olsa tamam diyecegim kanal7?

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SmR
    SmR's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    bazıları vergi değil ülkeyi götürürken Uğur Dündar'ın vergi kaçırması onların yaptığı işlerin 10/1 i bile değildir . ilk önce kendi soydukları paraların hesabını versinlerde milletin vergilerinden bahsetsinler ! karalamak için elinden geleni yapan bazı silahşörler gidip kendi yandaşlarının küçük çocuğu tecavüz etmesini , ermenilerden özür dileme kampanyasını çıkarmasını haber yapsınlarda görelim . yada deniz feneri adı altında milletin paralarını nasıl yediklerini açıklasınlar . ilk önce kendileri Türkiye Cumhuriyetine yakışır biri olsunlar bu ülkenin askeri gücünü karalamakla adam olunmaz . kendileri çok temiz gibi bide insanları suçlamasınlar .
    zamanında underzeronun bahsettiği " kaçırsın çalsın çırpsın da,bizden olan biri yapsın" düşüncesi bu sanırım =)

eski bir yalandı o aşk denilen masaldı..elimizde kaldı simdi bir ayrılık sarkısı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ilk once sunu soyleyeyim dogan medya grubu her zaman tarafli yanli haber yapmis olabilir bunu her gazete her yayin grubu yapiyor. yapmiyorum tarafsizim diyen gazeteyi gosterebilecek kimse yoktur.

dogan medya grubuna kesilen cezanin icerigi hakkinda bilgisi olan varmi ? 

bu ceza neden kesilmistir, nasil bir vergi kacirma olmustu da boyle bir ceza kesildigine dair bi bilgisi olan varmi ? yoksa sadece okudugunuz gazetelere mi inaniyorsunuz ?

dogan grubu zamaninda defalarca ve defalarca vergi rekortmeni oldugu halde nasil oluyorda vergi kacakciligindan yakalanabiliyor ? 

naylon faturadan sabikasi bulunan ilk ve tek maliye bakani bizdedir. ha o benim yandasim oldugu icin sesimi cikartmam ona birsey diyemem. 

-

simdi  ugur dundar in vergi kacirma olayinin nasil oldugunu bilen var mi ?  

detayini bilen varmi bu olayin nasil oldugunu ?

yoksa sadece gazetede okudugunuz ve amaci ve sebebi belli olan bir haberi bulduk camur atalim diyerek paylasiyormusunuz ?

bu isin nasil oldugunu bilen varsa yazsin bilmiyorsaniz cikip ugur dundar da dolandirici sahtekar cikti diye atip tutmayin. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    bu akşam starda haberleri izleyin ugur dündar hepinize gerekli cevabı küsküyle birlikte verecek

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    lem akp laf edenin vergi cezası çıkıyo :l

Merhabaaaaa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    tahmin ettiğim gibi yine kaynak haber7 1 e 1000 katmada üstlerine yok
Toplam Hit: 8976 Toplam Mesaj: 66