Uğur Dündar Vergi Kaçırırken Yakalanmamış!
-
underzero ben gazeteyi her okudugumda araştırcakmıyım olayları..
şenol ipek şebnem sheffere bakire değil dior.. araştırıyım..kesin bilgiye ulasmam icin şebnemle yatmam mı gerekiyo hoca..
bu gazeteler ne iş yapar ? doğana yada yandaşının bi açığı olur bunu haber 7 samanyolu yayınlar..anaaa yandaş medya kesin yalandır denir..
hürriyet ve posta da yapmıyomu bunu ? kaldı ki bu haber sadce haber7 ve samanyolunda diil bi nevi internet haber sitelerinde bulunmaktadır.. ve bişey daha zaman gazetesi 1 milyon civarında satarken ndn posta türkiyenin en cok satan gazetesi denir..anlamak güç..
severdim uğuru ama doğana calısmaya baslayınca sapıttı..adamın her gün bi gafı her hafta en az bi tane işkembeden sallama haberi cıkıyor.. tarafsızlık(!) ta bi yere kadar yani.. -
SmR
yani gazete yayinlasin yeter, gozum kapali inanirim diyorsun. gazete yazmissa dogrudur ben ne arastiracagim diyorsun.
:)
sana x gazete, y gazete yapmiyor demiyorum ki hepsi yapiyor, sen arastir sen yorumla. ama banane diyorsun duz mantik devam.
internetde bulunan haber sitelerinin hangisi gidip kendi haberlerini arastirip yayinliyor ?
internet haber sitelerinin hepsi gazetelerin internet sitelerinden kopyala yapistir yapiyorlar.
eger boyle inaniyorsan bende acayim bi site kafama gore yayinliyayim nasil olsa inaniyorsun.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------SmR
yani gazete yayinlasin yeter, gozum kapali inanirim diyorsun. gazete yazmissa dogrudur ben ne arastiracagim diyorsun.
:)
sana x gazete, y gazete yapmiyor demiyorum ki hepsi yapiyor, sen arastir sen yorumla. ama banane diyorsun duz mantik devam.
internetde bulunan haber sitelerinin hangisi gidip kendi haberlerini arastirip yayinliyor ?
internet haber sitelerinin hepsi gazetelerin internet sitelerinden kopyala yapistir yapiyorlar.
eger boyle inaniyorsan bende acayim bi site kafama gore yayinliyayim nasil olsa inaniyorsun.
-----------------------------
yani gazete yayinlasin yeter, gozum kapali inanirim diyorsun. gazete yazmissa dogrudur ben ne arastiracagim demiyorum.
ayrıca internetteki haberlerin dogruluk oranı doğan medyasınınkinden daha yüksektir..zira onlar haberleri gazeteden yazmayıp ajanslardan alıyo.. sen bugün yayınlanmış bi gazetenin haberini alıp yine bugün sitenden yayınlarsan kıçlarıyla gülerler..
örnek son 2 günde cıkan 2 doğan medyası ile alakalı haber..
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=189745
http://www.gazeteciler.com/cnn-turkun-canli-yayininda-skandal-news1575.html
tayyip erdoğan vergi kaçırıyo dese haber7 sanki kendiniz görmüş gibi inanırdınız dimi..ama işte tersi olunca içinizden inanmak gelmiyo..bu olayla ilgili ise bırak haber 7 8 i cumhuriyet gazetesi yazsa da inanamzsınız =) -
smr
benmi yanlis biliyorum benmi yanlis okuyorum benmi yanlis algiliyorum kardesim.
ben ne arastiracagim diyen sensin. arastirma her onune gelene inan ozaman. ama ayrim yapmadan inanacaksin. tarafsizligin yegane temeli budur.
+
internet siteleri ajanslardan falan aldigi yok, direk ajanslarin sitelerinden, gazetelerin sitelerinden almaktadirlar.
-
Blue_moon bunu yazdı:
zaten tv lerde çıkıp da sürekli kendini savunan vatanı milleti için uğraştığını iddia edip de Türkiye hükümetini eleştiren, beğenmeyen kişilerden mutlaka korkacaksın. İlla ki bu tip insanların artniyetli düşünceleri gün yüzüne çıkıyor.
-----------------------------Ulan ne örümcek beyinli adamlarsınız siz anlamıyorum sizi yaa, illa bok atıcaksınız. parasının vergisini ödemiş adam faizinin vergisiki büyük ihtimalle bilgisi dışındadır ödememiş die yargılanıyor. 158 milyarın vergisi ne olur 25 milyarmı. Ugur dündar gibi bir adam yani bu parayı belki 1 ayda kazanan adam bu vergiyimi kaçırcak.
Melih gökçeki programda itin götüne soktu die. Tarafsız haber yaptı die. Kemal kılıçdaroğlunun dogru hareketlerinin arkasında durdu die adamın adını ergenekona soktular önce. sonra Melih denen dolandırıcı üçkagıtcı cıkıp. Seni bitirecegim die tehdit etti. adamın karısına namusuna şerefine iftira attılar. şimdide yandaş kanallarında siktiriboktan bir haber cıkartıyorlar. Parmaklarınızda klavye haber detayını bile okumadan karalamaya çalışıyorsunuz. Sizin gibi adamlar için dik duruyor bu adam. Sizin daha iyi bir gelecege sahip olabilmeniz için bunlara katlanıyor. bir düşününde öle hareket edin. okuyun araştırın inceleyin. Medya maymunu olmayın !
-
maydin bunu yazdı:
-----------------------------Blue_moon bunu yazdı:
zaten tv lerde çıkıp da sürekli kendini savunan vatanı milleti için uğraştığını iddia edip de Türkiye hükümetini eleştiren, beğenmeyen kişilerden mutlaka korkacaksın. İlla ki bu tip insanların artniyetli düşünceleri gün yüzüne çıkıyor.
-----------------------------Ulan ne örümcek beyinli adamlarsınız siz anlamıyorum sizi yaa, illa bok atıcaksınız. parasının vergisini ödemiş adam faizinin vergisiki büyük ihtimalle bilgisi dışındadır ödememiş die yargılanıyor. 158 milyarın vergisi ne olur 25 milyarmı. Ugur dündar gibi bir adam yani bu parayı belki 1 ayda kazanan adam bu vergiyimi kaçırcak.
Melih gökçeki programda itin götüne soktu die. Tarafsız haber yaptı die. Kemal kılıçdaroğlunun dogru hareketlerinin arkasında durdu die adamın adını ergenekona soktular önce. sonra Melih denen dolandırıcı üçkagıtcı cıkıp. Seni bitirecegim die tehdit etti. adamın karısına namusuna şerefine iftira attılar. şimdide yandaş kanallarında siktiriboktan bir haber cıkartıyorlar. Parmaklarınızda klavye haber detayını bile okumadan karalamaya çalışıyorsunuz. Sizin gibi adamlar için dik duruyor bu adam. Sizin daha iyi bir gelecege sahip olabilmeniz için bunlara katlanıyor. bir düşününde öle hareket edin. okuyun araştırın inceleyin. Medya maymunu olmayın !
-----------------------------onu bunu bilmem hükümet ile uğraşmayacaktı!!! :)
eger iyi adam olmak istiyorsanız hükümet(akp) ile iyi geçineceksiniz ve tayyipe tapacaksınız.. bakın samanyolu,kanal7,kanal 24,atv ne cici kanallar
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------onu bunu bilmem hükümet ile uğraşmayacaktı!!! :)
eger iyi adam olmak istiyorsanız hükümet(akp) ile iyi geçineceksiniz ve tayyipe tapacaksınız.. bakın samanyolu,kanal7,kanal 24,atv ne cici kanallar
-----------------------------çok doğru hepimiz ampulüz hepimiz akpyiz
-
underzero iyi hoş diyosunda aynı şeyleri neden Akp ile ilgli haberlerde söylemiyosun, direk yorum yapmaya başlıyosun ? objektiflik bu mu ?
gazetede cıkan bi haberi buraya c-p yapıolar konuya dalan herkes baslıyo saymaya yok şölede yok bölede ülkeyi şöle ypatılar, ülkeyi böle yaptılar da faln filan kıyamet kopuyo. ama haberin doğruluğunu araştırmak kimsenin aklına gelmiyo. ermenistan sınır kapısı acılcak, acıldı vs. dediler. herkes başladı azerbaycan ı karşımıza niye aldık türkün türkten baska dostu yok gibi demogojilere halbuki erdoğan cıktı dedi azerbaycanla mutabakat sağlanmadan kapı acılmıcak. ama bazıları ısrarla hiç gercekliği olmayan haberler üzerinden olaya devam ediyolar. birilerini eleştircez diye bokunu cıkarmayın.
-
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------underzero iyi hoş diyosunda aynı şeyleri neden Akp ile ilgli haberlerde söylemiyosun, direk yorum yapmaya başlıyosun ? objektiflik bu mu ?
-----------------------------şimdi genel olarak baktığımız zaman
sizin aynı tepkiyi verdiğinizi söyleyebilirim
herhangi birisi hakkında çıkan haberlerde yaftalamakta üstünüze yok
üstelik bu insanlar beraat etmelerine rağmen bir özrü bile fazla görüyorsunuz
60'lı yıllara geri dönen bir ülkemiz var
eğer hükümet karşıtı iseniz üzülmeyin
kısa sürede hakkınızda dava açılır
-
muhder bunu yazdı:
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------underzero iyi hoş diyosunda aynı şeyleri neden Akp ile ilgli haberlerde söylemiyosun, direk yorum yapmaya başlıyosun ? objektiflik bu mu ?
-----------------------------şimdi genel olarak baktığımız zaman
sizin aynı tepkiyi verdiğinizi söyleyebilirim
herhangi birisi hakkında çıkan haberlerde yaftalamakta üstünüze yok
üstelik bu insanlar beraat etmelerine rağmen bir özrü bile fazla görüyorsunuz
60'lı yıllara geri dönen bir ülkemiz var
eğer hükümet karşıtı iseniz üzülmeyin
kısa sürede hakkınızda dava açılır
-----------------------------bana bi tane örnek haber versene yalan olupta haber yapılan. ya da iftira niteliği taşıyan.