folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Uğur Dündar Vergi Kaçırırken Yakalanmamış!

Uğur Dündar Vergi Kaçırırken Yakalanmamış!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@student

istersen seninle o vergi konusunuda acik acik konusalim, ugur dundarin bi aciklamasini oku derim.

birde sunu sorayim 2005 deki vergi kacagi nasil oluyorda 2009 da ortaya cikartiliyor. hani boyle tam da dengir bir lerin, melih gokceklerin yolsuzlukarinda hakemlik yaptigi bir anda,

melih gokcek in hedef gosterdigi bir anda ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------
    POLECAT bunu yazdı:

underzero iyi hoş diyosunda aynı şeyleri  neden Akp ile ilgli haberlerde söylemiyosun, direk yorum yapmaya başlıyosun ? objektiflik bu mu ?

gazetede cıkan bi haberi buraya c-p yapıolar konuya dalan herkes baslıyo saymaya yok şölede yok bölede ülkeyi şöle ypatılar, ülkeyi böle yaptılar da faln filan  kıyamet kopuyo. ama haberin doğruluğunu araştırmak kimsenin aklına gelmiyo. ermenistan sınır kapısı acılcak, acıldı vs. dediler. herkes başladı azerbaycan ı karşımıza niye aldık türkün türkten baska dostu yok gibi demogojilere halbuki erdoğan cıktı dedi azerbaycanla mutabakat sağlanmadan kapı acılmıcak. ama bazıları ısrarla hiç gercekliği olmayan haberler üzerinden olaya devam ediyolar. birilerini eleştircez diye bokunu cıkarmayın.

peki konuyu arastirmadigimi nerden biliyorsun.

azerbeycan konusunda babacan avrupada azerilere bir agiz konusmustur, ermenilere bir agiz konusmustur. sonra bunlar ortaya cikinca ortalik karismistir. 

zira ermeniler cikip bize soz verildi sinir kapisi acilacak seklinde demecler vermeye basladilar. azeri kardeslerimizde bize boyle soylenmedi seklinde ortaya cikinca

ortalik birbirine girdi.

peki benim yazdigim yazilara bi bak bakalim arastirilmis mi arastirilmamis mi ?

bu konu ile ilgili ne diyorum. arastiraniniz varmi bunun neden boyle oldugunu ?

yok cunku gazete ne yaziyorsa ona inanip gelip camur atiyorsunuz.

adamin bankada milyonlari var, kim gidip milyonlarinin vergisi verilmismi verilmemis mi diye bakiyor ? butun bu olaylari banka takip etmektedir (cok cok emin olmamakla birlikte vergi kismini falanda banka halletmektedir)

e banka adamin vergisini kesip yatirmamissa suc ugur dundarin midir ?

o dediğin çamjur atmayı bn yapmam. onu Akp ye laf atanlarda ara. erdoğan cıkıp azerbaycanla mutabakat sağlanmadan kapı acılmıcak dedimi dedi. daha bu olayı niye uzatıyosunuz ki sanki kapı acılmış gibi bi hava yaratılmaya calısılıyo.

uğur dündar konusunda student ın mesajını oku.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SmR
    SmR's avatar
    Erkek
    SpoofU bunu yazdı:
    Uğur Abimizden açıklama: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11532312.asp?gid=229
    hürriyet...sasırmadım.. yalan o haber ..yalan o acıklama..montaj yada dublaj : )  böylemi olmalıyız yoksa?

eski bir yalandı o aşk denilen masaldı..elimizde kaldı simdi bir ayrılık sarkısı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

begendik bunu yazdı:
    bu ülkede tarafsız haberi bi ntv bide habertürk yapıyor.   bence... oda %100 tarafsız değil yani %80-90

taraf gazetesini tek geçerim solcu bi sahibi olmasına rağmen adam yeri geldimi sağcıları savunan ayzılar ayzıyo bendce en iyi gazete o piyasada ve kimse ona reklam vermiyor kapatılsın diye gerçekleri yazıyo şünkü. 

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@POLECAT

daha ne diyeyim ki o zaman niye orda sunu yapiyorsunuz, burda bunu yapiyorsunuz diye.

soruyorsun cevap veriyorum yok ben onu demedim diyorsun ?

benmi yanlis anliyorum.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

BilimAdami bunu yazdı:

begendik bunu yazdı:
    bu ülkede tarafsız haberi bi ntv bide habertürk yapıyor.   bence... oda %100 tarafsız değil yani %80-90

taraf gazetesini tek geçerim solcu bi sahibi olmasına rağmen adam yeri geldimi sağcıları savunan ayzılar ayzıyo bendce en iyi gazete o piyasada ve kimse ona reklam vermiyor kapatılsın diye gerçekleri yazıyo şünkü. 

ne solcusu hocam biraz araştırma yeteneğiniz olsun nesi iyiymiş merak ettim TSK yı bile bile evlatlarını öldürten bir kurum olarak bir katil olarak gösteren gazeteyi nasıl savunursunuz ? televizyonda çıkıpta bilmediği konularda laflar söyleyen yazarları saçma salak konuşurken televizyonlarda hiç izlemedinizmi ? ayrıca verdikleri haritanın bile kordinatları başka yeri gösterirken TSK ya laf söylemeleri gerçekten işin ne kadar yalan olduğunu gösteriyorki zaten o gazetenin ayakta kalmasıda ayrı bir tartışma konusu.yani tamamen TSK düşmanı ve Türkiye Cumhuriyeti aleyhtarı bir gazete nesini savunuyorsunuz onların ? yoksa TSK ya çamur atılması çokmu hoşunuza gidiyor ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

e banka adamin vergisini kesip yatirmamissa suc ugur dundarin midir ?

Murat Abi: Hazine bonolarını vergisini, bankanın vergi dairesine ödemesi gibi bir durum yoktur. Hazine bonosundan faiz geliri elde edenler, gelir vergisi beyannamesi ile faiz gelirini vergi dairesine kendileri beyan etmek zorundadır. Beyan etmedikleri zamanda vergi kaçırmış olurlar. Vergi İdaresi hiç bir zaman "usulen" vergi inceleme raporu düzenlemez. Ancak vergi kayıp ve kaçağı var ise rapor düzenler

Çekil,Önümden Çekil...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ah diyodum bekleyin ugur dündar size star haberde küsküyü vericek ama daha erken açıklama yapmıs... ama siz yinede haberleri izleyin yemek üstüne tatlı niyetine... kına sonrası gerdek niyetine :)

edit:dava acıcam demis... acsında görelim sonucunu haydi bakalım

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:
    muhder bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:

underzero iyi hoş diyosunda aynı şeyleri  neden Akp ile ilgli haberlerde söylemiyosun, direk yorum yapmaya başlıyosun ? objektiflik bu mu ?

şimdi genel olarak baktığımız zaman

sizin aynı tepkiyi verdiğinizi söyleyebilirim

herhangi birisi hakkında çıkan haberlerde yaftalamakta üstünüze yok

üstelik bu insanlar beraat etmelerine rağmen bir özrü bile fazla görüyorsunuz

60'lı yıllara geri dönen bir ülkemiz var

eğer hükümet karşıtı iseniz üzülmeyin

kısa sürede hakkınızda dava açılır

bana bi tane örnek haber versene yalan olupta haber yapılan. ya da iftira niteliği taşıyan.

kemal kilicdaroglu nun pkk lilarla gorustugu haberi, 

canli yayinda kamera arkasinda konustugu soylenen haber,

daha dusunsem her halde yuzlerce haber cikartirim
    kılıcdaroğlu ile ilgili konu yargıya taşında bildiğim kadarıyla üsküdar cumhuriyet savcılığına.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SmR
    SmR's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı:

ah diyodum bekleyin ugur dündar size star haberde küsküyü vericek ama daha erken açıklama yapmıs... ama siz yinede haberleri izleyin yemek üstüne tatlı niyetine... kına sonrası gerdek niyetine :)

edit:dava acıcam demis... acsında görelim sonucunu haydi bakalım

her aksam televizyon karşısına milyonların önüne çıkan biri.. bu akşam çıkıp evet ben vergi kaçırdım dermi ? demez :) dese kim inanır..sen inanırsın..başka kim inanır ? kadir inanır..

bu haber yalan vergi kaçırmıyo diyelim.. sen sen ol ,buna inanıcaksan uğur dündar söylerse değil,vergi idaresi söylerse inan tmm mı şeker :)

Edi büdü : dava acıcakmıs..su karısıyla ilgili olaydada dava acıcam demsti hala bişe yok.. kazın ayağı öyle gider..

eski bir yalandı o aşk denilen masaldı..elimizde kaldı simdi bir ayrılık sarkısı..
Toplam Hit: 8971 Toplam Mesaj: 66