folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ülkemizin İlk Ateizm Derneği Açıldı

Ülkemizin İlk Ateizm Derneği Açıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

izzmarit nerdesin ? Konuyu açıp ortalığı karıştırıp tüydün. :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @Probilişim,
    ayaktaysan otur, oturuyorsan bi müddet din'len, az tefekkür, az rabıta, biraz inziva, bize, sana bana iyi gelir.

Selam ve Saygılarımla..

Allah, Cem'il cümlemize Akıl Fikir ihsan eyleye...

Düzenleme,

RitmFarbRacourci tarafından 09/May/14 19:48 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    karabuyucu bunu yazdı

izzmarit nerdesin ? Konuyu açıp ortalığı karıştırıp tüydün. :)

((: Ya demiştim yorum yapmak istemiyorum çok diye, pozitif negatif emin olmadığım birçok görüşüm var konuyla ilgili, bir de ister istemez siyasete kayar. Biraz hastayım, fikirlerime bu sefer tek değil iki taraftan da saldırılır yanlış anlayanlara dert anlatmaya çalışacak halim hakkaten yok burnumu çekerek pembe peluşuma sarılarak huzur içinde yatakta yuvarlanıyorum. Siz devam..

izzmarit tarafından 09/May/14 22:07 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek

Bravo tebrik ederim onları nede olsa cehhenneme odundunda gerekeçek eee o kadar odunu nerden bulacazzzz

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JustRulz
    JustRulz's avatar
    Erkek

File: /home/ateizm/ateizmdernegi.org/sistem/site/views/haber/anasayfa.php
    Line: 28

eksik dosyalar var tamamlasınlar birşeyler denerz yahu :D

http://1ile0.blogspot.com.tr/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    JustRulz bunu yazdı

File: /home/ateizm/ateizmdernegi.org/sistem/site/views/haber/anasayfa.php
    Line: 28

eksik dosyalar var tamamlasınlar birşeyler denerz yahu :D

yapmayın günahtır slkfdldkalds

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Pravo çarito :-D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    Pravo çarito :-D

bir sıkıntın mı var kardeş?

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

genellikle ateistler yaşadıkları toplumun dinini o dinin mensuplarından fazla bilirler. dolayısıyla dini konularda her zaman yorum yapmasalar da yapacak bilgileri genelde vardır. bu sebeple bi ateistin dini konuda yorum yapmasında sakınca yok.

fakat tbtde açılan konularda din mensubu arkadaşların en önemli saldırı silahlarından birisi de "atayizler din konularına nedense hemen geliyor huheehüü"dür.

ne ilginçtir ki ateizm derneği gibi tam olarak ateizmle ile bile ilgili olmayan bir konuda, ki dernek belli bir kesimin haklarını korumak amacıyla açılmış, bazı arkadaşlar gelip çemkirmiş. konu bir derneğin açılmasıyken biri gelmiş politiktir diye saldırmış öteki gelmiş atayizlerin babası müslümanmış demiş falan.

bu da mı tesadüf? caps alayım da bazı arkadaşlar dini konulara yazmama karşı çıkarsa göstereyim. başka birşey gelmiyor aklıma.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

genellikle ateistler yaşadıkları toplumun dinini o dinin mensuplarından fazla bilirler. dolayısıyla dini konularda her zaman yorum yapmasalar da yapacak bilgileri genelde vardır. bu sebeple bi ateistin dini konuda yorum yapmasında sakınca yok.

fakat tbtde açılan konularda din mensubu arkadaşların en önemli saldırı silahlarından birisi de "atayizler din konularına nedense hemen geliyor huheehüü"dür.

ne ilginçtir ki ateizm derneği gibi tam olarak ateizmle ile bile ilgili olmayan bir konuda, ki dernek belli bir kesimin haklarını korumak amacıyla açılmış, bazı arkadaşlar gelip çemkirmiş. konu bir derneğin açılmasıyken biri gelmiş politiktir diye saldırmış öteki gelmiş atayizlerin babası müslümanmış demiş falan.

bu da mı tesadüf? caps alayım da bazı arkadaşlar dini konulara yazmama karşı çıkarsa göstereyim. başka birşey gelmiyor aklıma.

Ateistlere göre tabiki sakıncası yok...?Çünkü onların hizmet ettiği yolda saygı denen birşey yok ben şahsen çok ateistle tartışırken" inanmaya bilirsin sevmeye bilirsin karşı olabilirsin  ama ben müslümanım ben sana saygı duyuyorsam sende bana saygı duyacaksın diyorum" tabi saldıran insanlara da anlayacağı dilden söylüyorum tbt forumunda açtığım bütün konularda ateistler önce saldırdı ve ben hiçbirine önce saldırmadım ha şu olasılıkta var tabi ateist arkadaşlar da bazı müslümanlardan tepki görmüştür ve bu yüzden tepki göstermiş olabilirler ama AKIL SAHİBİ HER İNSAN(Müslüman olsun,ateist olsun,mecusi olsun,) tanımadığı bilmediği insana saldırmamalı düşüncesine saygı göstermeli benim düşünceme saygı duymayana ben asla saygı duymam...Ayrıca illa sorgulamak istiyorsa benim dinimi düşüncemi öncelikle tefrisi kaynak edinsin ingilizlerin stratejisi olan meal  kuran-ı kerimi değil

Toplam Hit: 4830 Toplam Mesaj: 45