folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ülkü Ocakları Konserleri Bostancı Gös. Mer.

Ülkü Ocakları Konserleri Bostancı Gös. Mer.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar  dün akşam  mhp ülkü  ocaklarının   düzenlediği  konserdeydim konser  mekanı  bostancı  gösteri  merkeziydi ortam  çok iyi ama  3 -5 tane  kendini   bilmez    ortamda  nedensiz  bir  biçimde   kavga   çıkardı  ve  kardeşin kardeşe  vurduğuna  bizleri  şahit bıraktılar  yazıklar olsun ya....ayıptır  kardeşim ortama hanımı  çoluğu   çocuğuyla  gelen iznasanlar  vardı onlara  karşı  çok  büyük  ayıp  oldu.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    işte böyle barşlar hocam kardeş kardeşe vuruyor dimi.Ancak şunu bil ki bu ülkede herkez kardeştir.Siz kardeşlerinize vuruyorsunuz başkaları kardeşlerine vuruyor.Ayıptır.Siyasete çekmiyicektim konuyu ama gördümü dayanamıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    a.q  ya  bizim  en büyük  eksikliğimiz  dir   zati  düşünmeden  hareket ettmek... mantıksızca  hırsla saldırmak  o nedenle de  insanlar  kardeşlerini  ayırt  edemez  oluyo..  magandalık   kanımızda  var  bizim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

gece trenle gelirken ordan gelen vatandaşlar vardı.. Emir reis ile şahit olduk. Hep züppe zibid, çoluk çocuk toplanmıış. Trende afederiniz öküz gibi bağırıp gülüyorlar, kimi trenden dışarı çöp atıyor kimi başka bi pislik yapıyo.. Ve bu insanlarda gelip bana milletçiliği anlatıyor. Sağol ben almayayım o millliyetçiliği... occocan sözüm sana değil yanlış anlama

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    eyvallah ertan  hep  aynı  şeyleri  konuşuyoz  adamlar maganda  gibi a.q  ali kınık  abi orada  türkü  sölüyo  zati  ortam  göt  kadar  adamlar  çıkarmış üstünü  başını  aklet le  bağırıp  duruyolar  yav  hadi  kendine   saygın yok  o  türküyü  söyleyen adama  biraz  saygı  göster  kardeşim  ...valla   bu  adamlar bizi  kötü  göstermekten  başak  bişey  yapmıyolar adaş  bak  sen  onları  görmüş sün  kötü  yorum  yapıyon ....gibi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tpyion
    tpyion's avatar
    Erkek
    zaten ben bu ocaklarında neye hizmet ettğini anlamış deilim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yani hoca benim demek istediğimde bu ülkede bir çok yerde görüşleri bilmeden düşmanlık yaptırttırıyorlar.Ülkücüler solcuları direk düşman olarka görüyor en basit örnek solcu=komunist=sosyalist=devlet bölücü şerefsizler.Başkaları başkarlarını farklı görüyor.

Bu yüzden tarikatler, ülkü ocakları, kültür evleri tarzı beyin yıkayan yerlere karşıyım.Tamam milliyetçilik her insanda olacak.Ancak  Halkçılık ,Cumhuriyetçilik ,Laiklik ,Devletçilik ,Devrimcilik ne kadarsa o kadar.

Bakınız ülkücüler içinden ulusculuğu seçip çıkarıp onun üstünden siyaset yaparsa, solcular halkçılığı çıkarıp onun üstünden siyaset yaparsa başkaları din üzerinden siyaset yaparsa bu iş yürümez.Atamız bunlara göre cumhuriyeti kurmuş.Bunları ön görmüş hepsinin içimizde bulunması gerekiyor.

Ulusçuluk gitti ne olur ülke sevgisi kalmaz dinciler gibi müslüman olsunda ne olusa olsun denilir.
    cumhuriyetçilik gittimi ne olur demokrasi bir çok halk elden gider
    halkçılık elden gittimi milleti ezenler çok olur
    laiklik elden gittimi gerileriz örnek doğu bir batıya bakın bir doğuya
    devletçilik elden gittimi güven sarsılır nasıl halkçılık elden gitti işte o zaman devlete güven kalmadı polis mesela hiç sevmem.Bir çok kişi sevmez güvenmez devlete
    devrimcilik işte burası en hassas nokta.Burda şapka devrimi vs. gibi yenilikçiliktir bu kalkıp ülke sistemini baştan yıkıp yapın demek değildir.

Atatürk bunları uygun görmüş anlamlarını kimse iyi bilmiyor bu yüzden işte ülke bu durumda ülkücülere sorsan devricilik şerefsizlik ama bu olması gerekn bir ilke.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Sonucta kalabalık bir ortam.Hertürlü sorun olabilir.Ufak veya büyük fark etmez kavgayı kardes kardese vurdu vs. o kadarda büyütmenin manası yok .3-5 kişinin yaptıklarını milliyetçilie bağlama belki sen orda onları görmüşsündür yapıyolardır doğrudur milliyetçilik sadece ordakiler sınırlı değildir.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    tpyion  bi gün gel  mahallendeki  ülkü   ocaklarına  sana  orada neyapılıyo  göstersinler  oralar  ilim irfan yuvalarıdır  allahın  adının  geçtiği  gençlere  taze  ve yeni  bilgilerin verildiği  vatan  millet  peygamber  aşkının  aşılandığı  oratamlaradır ..........
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ulkucu vardir Ulku-cu vardir.Benim tanidigim gercekten harbi adamlar var,bir tonda zuppe kavgada arkam olsun diye ulku ocaklarina giden zuppeler vardir.Sonucta dusunceye ters olabilirsiniz ama saygi duyarak konusmak ve elestirmek gerekir.Bana hayati ogreten,sahip cikan,ezilmemeyi ogreten abim yerine koydugum insan ulkucudur mesela :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Milliyetçi bir insanım hatta oy zamanı MHp ye veriyim bana en yakın ideoloji ülkücülük filan die düşünüyordum ama ülkü ocağına gittiğim zamn herşey değişti arkadaş ülkü ocakları için ilim irfan yuvası demiş ama , hiç kusura bakma güzel kardeşim ülkü ocakları ilim irfan yuvaları değil , okulda manitasına laf atıldığı zaman gelip on adam toplayayım diyen zibidilerin yuvasıdır hee tabi genelleme yapmak doğru olmaz bazı şeyleri aşmış ve menfaatin ön planda olmadığı ocaklarımız var ama ne yazıkki %90 ı çapulcu yuvası ..

dont think twice its all right
Toplam Hit: 7528 Toplam Mesaj: 50