folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ülkü Ocakları Konserleri Bostancı Gös. Mer.

Ülkü Ocakları Konserleri Bostancı Gös. Mer.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    reislerin travesti muhabbetleride apayrı bir olay

bassinyourface
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

lemuria

ne yazıkki geneli öyle

ne yazık ki bu orda reis sıfatıyla oturan dallamaların problemi

ben ocakta din derslerine katıldım bilgisayar desi tarih dersi de (anlatıcı olarak dinleyici değil)

çok ta efendi kardeşlerimiz vardı

benim takıldığım yerdeki reis'e böyle bişey denilse eminim ki diliyle döverdi söyleyeni

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Lemuria kardes genelleme yapmıyorum demişsin ama %90'lık bi ifade kullanmışsın yani her 10 ülkücüden 9 yaramaz gibi bişey.Sen nasıl bakarsan öyle görürsün.Ülkü ocaklarına üniversiteli gecnler gelip ders veriyo ve ben mersinde bircok kez ülkü ocaklarına gittim bizi öğretilenleri ben sana  söyleyim 1 abdest nasıl alınır falan filan peygamberler tarihi türk tarihi osm tarihi nasıl iyi  bi vatandas oluruz elimizle yapamadıgımızı dilimizle nasıl yaparız ve ocakta  kız kavgaları kesinlikle yoktu.Kız meselesi için gelenlerde geri cevriliyodu.Yani oralar cabulcu yeri değildir.Camide suc yoktur hoca efendi olduktan sonra :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tornavida hocam,kusura bakma ama hepsi çıkar ilişkisi.Ders verdiği adamlar geleceğin ülkücüleri.
    Hiç göremezsin orda uzun saçlı küpeli yada ateist bi genç.

Yada görürmüsün?

yada onlardan olacak Türk olmaz olsunmu?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

ee recep haci ben küpelisini de gördüm

hatta benimde saçlarım uzundu( belime kadar değil ama yine de uzundu)

ayrıca attila'nın saçları uzun değilmiydi? yada cengiz han'ın?

saçla sakalla adam mı olunuyo?

ha tabi bu bahsettiklerimin sayısı az ama var yok değil

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

Lemuria yanlış bi yüzde vermiş..artık ülkü ocaklarının %95 i çapulcu yuvası..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Ben metal müzik dinliorm die adamlar arkamdan söyleniyormuş , ama yüzüme karşı hiç bi zaman demediler nedir o giyiminin hali falan filan,gerçi giyimimide bilen bilir klasik sport giyerim yani abartı değildir , yok neymiş amerikancılar gibi giyiniyormuşum vs. ama reis sıfatındaki kişiler Ocağın karşısındaki kız meslek lisesinden ayarladıkları manitaları alıp ocağa atıyorlardı . şimdi bu adamlar sırf Takım elbise giydikleri için milliyetçi oluyorlarda ben onlar gibi giyinmiorm onların dinlediği müziği dinlemiorm die amerikancımu oluorm

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ocaklar bu son dönemlerde bozuldu .ülkü ocağına yazılan kendini bişi zannediyo ama delikanlı azda olsa var
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Lise döneminde alıp götürmüşlerdi bi çay iç beğenmezsen çeker gidersin diye.. gittim hoş ortam güzel herşey güzel fakat seçim zamanı sapıtmaya başladılar.. Dini öğretiyolar ok güzel.. öğrenemeyen falakaya yatırılıyor, Atatürke hakaretler had safada.. gece düzenlenir o öğrenci halimle bana verdiler 5 tane tanesi 10 milyondan al sat satamazsanda parasını verceksin vermezsen falaka öğrenci halimle 50 milyon verdim ben zorunluydu .. genelde kız meselesi yüzünden adamlar toplanıp kavgaya giderdi.. internet kafe yasak derlerdi reisler kafelerden çıkmazdı oyun oynar chat yapardı.. ondan sonra yapamadım ayrıldım bide bi laf vardır ocağa giren bi daha çıkamaz diye.. bi sürü sorguya çekildim niye çıkıyosun falan filan diye.. bunlar milliyetçilik mi yani? bana göre değil.. babam solcudur o devreye girdi fikir ayrılığı yüzünden ocaktan çıkarttırmıştı beni..

:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seffah
    seffah's avatar
    Erkek

ağalar ülkü diniyle yaşayan vatanına  bağlı anamındadır ama bu gün ülküsüde alperenide şusuda busuda çıkarı için yaşar...size soruyorum bu GÜN ALLAH GÖSTERMESİN Bİ ÇANAKKALE  HARBİ olsa  kaç kişi savaşa gönüllü gider sizce??????

hayat ölümle kumar oynama sanatıdır..ebn bu snatı icra edebiliyorum ya siz...
Toplam Hit: 7524 Toplam Mesaj: 50