folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ülkü Ocakları Konserleri Bostancı Gös. Mer.

Ülkü Ocakları Konserleri Bostancı Gös. Mer.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    TorNaVida, bana ülkücü gençliğin ne yaptığını söyler misin..?yada bana ülkücü gençliğin amacı nedir onu söyler misin..?
    eminim reisleriniz bunu size öğretmiştir :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:

Deca  devrimci genclik varsa ülkücü genclikte var!

Sen ülkücü gencliğe nasıl bakıyosan bende devrimci genclige 10 katı kötü gözle bakıyorum.

O zaman ,

Birazcık yüreğiniz varsa çıkında meydana "KAHROLSUN AMERİKAN EMPERYALİZMİ! KAHROLSUN BATI EMPERYALİZMİ!" diye eylem yapın.

Okumamışsın bak yazımı

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadows
    shadows's avatar
    Erkek
    yaw kardewşim bırakın bu gibi mevzuları burda yazmayın siyaset yapmak isteyen gitsin bir web sitesi kursun orda yapmsin o cu bucu hıc fark etmez oncelikle insanlık paydasinda bulusalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

DeAd_BoDiEs bunu yazdı:

TorNaVida, bana ülkücü gençliğin ne yaptığını söyler misin..?yada bana ülkücü gençliğin amacı nedir onu söyler misin..?

sende bi zahmet devrimci! geçlerin amacını söyle

sonra da ben çevremde ve kampüsümde gördüğüm devrimci devirici gençlerin amaçlarını söyleyeyim : )

bu arada üstteki shadows kardeşimin gözlerinden öperim

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    sanırım gozunuzden kaçtı ki hala tartışıyorsunuz.Banlanma pahasına az onceki mesajımı tekrar yazıyorum ;

Bizleri ayıranlar,bu ülkeyi bölmek isteyen asıl kişilerdir.Sağcısı solcusuna solcusu sağcısına kıl olur.Ama gel gelelim hepsi adam gibi bi araya toplanıp fikirlri tartışsa aslında hepsininde aynı gayeye hizmet ettiklerini görecekler; Her Şey Vatan İçin !

Ben ne demek istediğimi anlatabilmek için sağcı-solcu diye sıfatlar kullandım özunde bu sıfatları kullanmakla bu ulkeyı bolmeye calısanlara yardımcı olduğumuzu dusunuyorum.Sağcı solcu diye bişey olmasın ! Bu ozunde zaten boluculuktur.Ne yazık ki ana haber bultenlerinde hatta ve hatta devletin başbakanlık,cumhurbaskanlıgı gibi yüksek yerlerinde bile kullanılıyor bu sıfatlar..

Körü körüne inanmayıp aklımızla tartsak herşeyi bu adamlara neden solcu deniyor bunlara neden sağcı diye biraz dusunsek hele...

O zaman anlayacağız işte burdaki bölücülüğü ama;körü körüne inanmak ya dedikleri gibi toplumca aşırı milliyetçi olduğumuzdan yada beyinsiz olduğumuzdan kaynaklanıyor..

Umarım bu sözlerim kimse yanlış anlamaz ama maalesef bu ulkede Demokratik Sol Parti diye bir parti ismi var.Bu partiye yada herhangi bir partiye karşı değilim ama bu boluculuk simgesini partinin adında kullanmayın be kardeşim partinin adını geçtim kafanızdan atın silin artık şu sağ-sol kawramlarını yaa !

Son olarak SAĞ-SOL diye bir şey yoktur;bu ülkeyi kurtarmanın,daha ileri götürmenin değişik yolları vardır...Sağcısıda solcusuda (kullanmak zorundayım ne demek istediğimi anlatabilmek için) bu ülkeyi hak ettiği yerlere götürebilmek için çalışır.Sağcıların bildiği gibi solcular Allah sız kitapsız insanlar falan değildir,solcuların bildiği gibi sağcılar da kafatasçı falan değildir.Sadece her iki kesiminde bildiği gibi;her iki tarafta da,savunduğu görüşün namına leke düşüren,onun başkaları tarafından yanlış anlaşılmasına neden olan kaypaklar vardır. SAĞ-SOL kardeştir bunu beynine iyi yerleştir ! Ve kimsenin beynini kullanmasına izin verme sende bilirsin ki;Kardeşi ayıran KALLEŞTİR

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    amele ben devrimciyim demiyorum ki :D
    baksana mesajlarımın birinde hiç devrimciyim demiş miyim :D

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    DeAd_BoDiEs  bunu sana anlatamam anlamazsın anlamak istemezsin.İçi boş bi kafaya bilgileri sokarsın ama  içi yanlıs bilgilerle dolu bi kafaya asla bunu sokamazsın o yüzden ne sen kendini kas nede ben sana bişeyler anlatmak için kendimi kasim.

Deca biraz eylem yapın falanda filanda ben ocakta reis veya baska bişey olsaydım emin olki yaptırırdım.Bizim batıcılıkla falanla filanla  işimiz yok zaten.Ülkücüler zaten avp karsı türkler birbirine yeter politikası var turan gibi.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

DeAd_BoDiEs bunu yazdı:

sende bi zahmet devrimci! geçlerin amacını söyle

sonra da ben çevremde ve kampüsümde gördüğüm devrimci devirici gençlerin amaçlarını söyleyeyim : )

bu arada üstteki shadows kardeşimin gözlerinden öperim

Saçma sapan tarih bilgisi olamayan birisinin yorumundan daha ne beklenir...

Ne bilgin varda sen bunu söyledin. Git birşeyler okuda buraya yazı yaz fikrini koy. Burada senin hiçbir sözün ne milliyetçiliği karalamaya yeter , ne devrimci gençliği karalamaya. Git fikir sahinbi ol . Okuduğun kaynakları argümanları yaz , saçma sapan yazılarla önyargılı ithamlarla boş boş konuşma

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

devrimci gençlikten de bi cacık olmucağı kanaatindeyim.boş boş gazete satmakla, meydanlarda gereksiz gereksiz bağırmakla olmaz bu işler.o filo flan olayları geride kaldı yeni nesil devrimcileri görüyorum sokaklarda.amaçsız, tipleri kaymış acaip tipler.

tek yol Atatürk'ü ii anlamaktır.devrimciymiş ülkücüymüş boş bunlar

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 7527 Toplam Mesaj: 50