Ülkücüye Mektup: Uyanmanın Vaktidir Bozkurt
-
abicim bu ülkücülük kadar geyik bişey görmedim ben ya tamamıyla boş bişey mhp ülkü ocakları naaptını bilmeyen boş adamların oldugu bi yapılanma tabi itiraz eden olabilir içlerinde iyileride var falan gibi ama benim bu zamana kadar gördüğüm bu..
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------Ha siktir demek ısıtoyurum ! ulkucu mu kaldı ulkede ulkucu oldugunu ıddaa eden lıse tayfasından baska kımse yok kı :D
-----------------------------sen ciddiysen bu konuda daha dikkatli gözlemle.. ülkücü oluşum senin çevrende (izmir) nispeten daha az olabilir.. ama bu işin eğitimli kısmı cafcafı sewmez.. o yüzdendir görememen..
-
ver gaz aygaz.
bu ne lan. kısmen doğru olan şeyler var. ama koca yazıda 6 satrırı geçmez
ne lan bu, ver ülkücüye gazı gitsin kessin kürtleri.
oldu aq
-
KingOfTheAngel bunu yazdı:
-----------------------------
abicim bu ülkücülük kadar geyik bişey görmedim ben ya tamamıyla boş bişey mhp ülkü ocakları naaptını bilmeyen boş adamların oldugu bi yapılanma tabi itiraz eden olabilir içlerinde iyileride var falan gibi ama benim bu zamana kadar gördüğüm bu..
-----------------------------sen birşey görmemişsinki
geyiklere filan bakmışsın, atıp tutuyorsun ülküocaklarına hertip eleman sırtını yaslamak istiyor diğer teşkilatlanmalarda olduğu üzere sen samimi bir ülkücüyle ocakla arasında kalan geyige takılıp kalmışın ..
belkide herhangi bir ocak vs ortamında hiç bulunmadan bunları üfürdün malesef .
-
çok güzel bir provakasyon
-
ağır provokasyon var hocam konunun silinmesi lazım
-
Öncelikle Ülkü ocaklarına gitmeden , iç yapılanmayı görmeden sırf sağdan soldan duyduklarıyla eleştri içerisinde olanları anlamıyorum..
Bir de yazıyı yazan elemanın , komünizmin bize düşman bir meslek olduğunu amerikadan değil Nihal Atsız'dan öğrendiğimizi bildiğini zannetmiyorum.
apo puştu yakalandığında Alparslan Türkeş yaşamıyordu zaten. E ondan sonra kimseye de Başbuğ denmediğine göre yine saçmalamış demekten başka birşey demiyorum.
Devlet Bahçeli'nin bu konuda ki çok net açıklamaları da aponun affedilmesinde katkılarının olmadığını ispatlıyor. Rakamlarla hemde.. Yine saçmalamış.
Hem de bize gelen genelgeleri , durun yapmayın dediklerini Türk solundan bir şahıs nerden biliyor acaba ?
Bize denilen şudur beyler..
Devir , ilim devridir. Akademik alanlarda boy göstermemiz gerek.
Şiddetle çözülmeyecek bu işler.. Çünkü artık polis bölücüyü dövenide götürüyor. Sen kimsin ben dururken diyor.
Ülkücülere verin yetkiyi o zaman ondan sonra görün.
Ayrıca ÜLKÜ OCAKLARİ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI size neyi çağrıştırıyor beyler ?
Gidin kavga edin denilen bir yerimi ?
-
Sol'un baş belası Sağ'ın yalakası antiakp icraatlerı için yeri gelir götünü verebilecek bi oluşum Türksolu. Bu kadar mal bir oluşum yok arkadaş ya
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------
Öncelikle Ülkü ocaklarına gitmeden , iç yapılanmayı görmeden sırf sağdan soldan duyduklarıyla eleştri içerisinde olanları anlamıyorum..
Bir de yazıyı yazan elemanın , komünizmin bize düşman bir meslek olduğunu amerikadan değil Nihal Atsız'dan öğrendiğimizi bildiğini zannetmiyorum.
apo puştu yakalandığında Alparslan Türkeş yaşamıyordu zaten. E ondan sonra kimseye de Başbuğ denmediğine göre yine saçmalamış demekten başka birşey demiyorum.
Devlet Bahçeli'nin bu konuda ki çok net açıklamaları da aponun affedilmesinde katkılarının olmadığını ispatlıyor. Rakamlarla hemde.. Yine saçmalamış.
Hem de bize gelen genelgeleri , durun yapmayın dediklerini Türk solundan bir şahıs nerden biliyor acaba ?
Bize denilen şudur beyler..
Devir , ilim devridir. Akademik alanlarda boy göstermemiz gerek.
Şiddetle çözülmeyecek bu işler.. Çünkü artık polis bölücüyü dövenide götürüyor. Sen kimsin ben dururken diyor.
Ülkücülere verin yetkiyi o zaman ondan sonra görün.
Ayrıca ÜLKÜ OCAKLARİ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI size neyi çağrıştırıyor beyler ?
Gidin kavga edin denilen bir yerimi ?
-----------------------------buraya imzamı atarım Ülküdaşım.Yüreğine sağlık.
-
ülkücü bahçeli varken sen uyumana devam et sen aponun kellesini isterken adam idamı kaldırdı.
demem oki koy götüne gitsin ya başkalarını bilmiyorum ama bunlar aygaz euro lpg ile çalışıyo :)