folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ülkücüye Mektup: Uyanmanın Vaktidir Bozkurt

Ülkücüye Mektup: Uyanmanın Vaktidir Bozkurt

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Çok uzun özeti nedir acaba,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Çok uzun özeti nedir acaba,

Biraz gaz biraz Devlet Bahçeli'ye öfke.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

bu bahçeliyle bi halt olmaz liderlik vasfı yok apoyu asmaktan kaçan adamın yoluna bundan sonra genç bulunmaz ayrıca ülküçü gençlik mafya ayaklarından bayagı temizlendi büyükler hala devam ediyor gerçek milliyetçiler alperenler oldu dışardan bakışı yansıttım

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

boyfromsmyrna bunu yazdı:

matematik1 bunu yazdı:

Ha siktir demek ısıtoyurum ! ulkucu mu kaldı ulkede ulkucu oldugunu ıddaa eden lıse tayfasından baska kımse yok kı :D

sen ciddiysen bu konuda daha dikkatli gözlemle.. ülkücü oluşum senin çevrende (izmir) nispeten daha az olabilir.. ama bu işin eğitimli kısmı cafcafı sewmez.. o yüzdendir görememen..

Benım bulunmadıgım yore.Tanımadıgım sehırden adam kalmadı ama hatay lı adanalı dedın mı zaten bır cogu cabuk gaza gelen kesım.

Okuyan adam cafcafı sevmez demıssın zaten karsı goruse deger veren  mıllıyetcı adam ulkucu olmaz ulkucu olanlar eskı donemden kalanlar ,bunların aılesındekı cocuklar damatlar vs dır.Anan baban solcu olup kac tane adam var mıllıyetcı olan.

Bos ıs hepsı bos ulku ocaklarının sımdı bıle adının neden bu kadar populer olmasının nedenı bellı .

Cia desteklemeleri .

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Uyan ülkücü uyan. Uyan bozkurt uyan. Uyan reyizz uyan..

Herkes uyanık bir siz uyanamadınız :) Modası geçmiş hareketler..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bunun ülkücü olmayla alakası yok...

bu vatanda kan akıyorsa buna sessiz kalan herkesin uyanmasının vaktidir...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

boyfromsmyrna bunu yazdı:

matematik1 bunu yazdı:

Ha siktir demek ısıtoyurum ! ulkucu mu kaldı ulkede ulkucu oldugunu ıddaa eden lıse tayfasından baska kımse yok kı :D

sen ciddiysen bu konuda daha dikkatli gözlemle.. ülkücü oluşum senin çevrende (izmir) nispeten daha az olabilir.. ama bu işin eğitimli kısmı cafcafı sewmez.. o yüzdendir görememen..

Benım bulunmadıgım yore.Tanımadıgım sehırden adam kalmadı ama hatay lı adanalı dedın mı zaten bır cogu cabuk gaza gelen kesım.

Okuyan adam cafcafı sevmez demıssın zaten karsı goruse deger veren  mıllıyetcı adam ulkucu olmaz ulkucu olanlar eskı donemden kalanlar ,bunların aılesındekı cocuklar damatlar vs dır.Anan baban solcu olup kac tane adam var mıllıyetcı olan.

Bos ıs hepsı bos ulku ocaklarının sımdı bıle adının neden bu kadar populer olmasının nedenı bellı .

Cia desteklemeleri .

Hocam aklından zorun mu var ?

Cia kimi destekliyor ?

Cebimizdeki 3-5 kuruşu birleştirip simit poğaça yiyen adamlarız. Yaptığımız etkinlikleri de kendi aramızda para toplayıp yapıyoruz..

Hani Cia. Hani destek.

Saçmalarken destekli bombalayın bari hocam.

Ekleme : Ya da yok yok hepimiz CİA ajanıyız. Amerikan ordusunda eğitim gördük. İncirlik üssünde yapıyoruz toplantılarımızı. Darbe hazırlıyoruz şuanda da.

İncirlik aslında Ülkü Ocağı hadi bu sırrıda öğrenmiş oldunuz.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek

Doğru darbeden sonra cia abd eteğini çekince kebaptan simite talim ettiniz daha sonrada kahrolsun abd mbd sloganları vs.
    Bazı üniversitelerde reisler paravanla kantini ayırıp kebap söyletiyomuş rivayetleri var ben tost yediklerine eminim oda ayrı konu. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:

Doğru darbeden sonra cia abd eteğini çekince kebaptan simite talim ettiniz daha sonrada kahrolsun abd mbd sloganları vs.
    Bazı üniversitelerde reisler paravanla kantini ayırıp kebap söyletiyomuş rivayetleri var ben tost yediklerine eminim oda ayrı konu. 

Darbeden önce kebap yediklerini nerden biliyorsun ki ?

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:

Kebab yedikleri için mi Abdnin our boys dediklerinin yaptıkları darbede 10 ülküdasım daragacında sehitlige yürüdü.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
Toplam Hit: 6917 Toplam Mesaj: 51