Ülkücüye Mektup: Uyanmanın Vaktidir Bozkurt
-
reis,başkan,disiplin başkanı,sağlık başkanı,gece reisi,gündüz reisi,yurt başkanı,çay ocağı başkanı,götlerinden uydurdukları yurt cezaları nedense mhp deyince aklıma bunlar gelio...
-
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------
Razorback bunu yazdı:
Doğru darbeden sonra cia abd eteğini çekince kebaptan simite talim ettiniz daha sonrada kahrolsun abd mbd sloganları vs.
Bazı üniversitelerde reisler paravanla kantini ayırıp kebap söyletiyomuş rivayetleri var ben tost yediklerine eminim oda ayrı konu.
-----------------------------Kebab yedikleri için mi Abdnin our boys dediklerinin yaptıkları darbede 10 ülküdasım daragacında sehitlige yürüdü.
http://img401.imageshack.us/img401/6714/load28429xf1tx7.jpg
Yahudi arkadaşları ısmarlıyodur bazılarına.O darağcına gidenlere diyceğim bişey yok cosmos rahmet eylesin.Demek istediğim sizide kandırıyolar çocuk. -
Pisibaliqi bunu yazdı:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek”
Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, “ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.”
İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!
M.KEMAL ATATÜRK
-----------------------------şunun da altına yazamadınızmı atatürk olmasa neye gülücez diye? yoksa göremezden gelmek daha mı kolay geldi? bu yazıyı solcular yazmış hmm komik dimi. okumayın bile lan. komiktir olm bu bak birisi komik yazmış kesin komik bu heheheeeeee ay solcular yaaa ehehehee
edit (devam niteliğinde):
ülke bölündü bile kardeşlerim siz istanbulda ankarada izmirde taşşaklarınızı yaya yaya otururken benim peder iş icabı diyarbakıra gittiğinde tesisat işçisiyle diyalog kurabilmesi için tercüman buluyor kendine kürtçe bilen. siz hala neden bahsediyosunuz ya? hangi dolduruş hangi boşaltış? sokayım sağınada solunada ulan insan kafasındaki ideolojiler nasıl kesin çizgilerle sağa sola ayrılır azcık kafası çalışan adam bunu reddeder?
bütün siyasi görüşlerinizi annenizin babanızın size tembih ettiği kutsal değerleri bırakın bi ya. bu ülkenin evladıyız. aynı ecdadlardan geliyoruz. hadi herşeyi siktrettim aynı toprakda yaşıyoruz bu bile ortak paydamız değil mi? adamlar yok bu bölge artık benimdir diyor en basit anlatımıyla... o bölgeyi bilmiyorum sizi ama benim soyadşlarım kanlarını vererek aldı. sizin de soyadaşlarınız aynı fedakarlıkları yaptırsa sırf ülkücü kavramını sevmiyosunuz diye yazıyı karalamak ana fikrini bir kenara atmak nedir?
-
"Oysa yetki de, güç de ondaydı, isteseydi Apo çoktan asılmıştı. Ve şimdi terör diye bir sorun da kalmamıştı."
bu söze katılmıyorum. Çünkü ipnebaşını assalardı (geçmişte asılanlarda olduğu gibi) kahraman ilan ederlerdi.. Kürtler onu yüceltirdi.
Ha şimdi iyi mi oldu ? Hyır.
Asıl gerekli olan sokacaktın bunu kibrit kutusu kadar bir hapishaneye bütün iletişimi kesecektin olup bitecekti.
İpnebaşı ölseydi terör bitmez aksine şerefsizler ulusal davaya dönüştürürdü. O zamanlarda bi de türkiye bir çok ülkenin üye olduğu insan hakları zımbırtısı mıdır nedir öyle birşeye girdi. ondan dolayı idamı kaldırmak zorunda kaldı diye biliyorum.
Ama Apoyu asmamakla doğru yaptılar fakat apoyu böyle lüks bir hapishanede beslemekle de hata yaptılar. Dediğim gibi sokacaktın 3x3 9 metre kare hapishaneye eline bir radyo vercektin olup bitcekti...
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle Ülkü ocaklarına gitmeden , iç yapılanmayı görmeden sırf sağdan soldan duyduklarıyla eleştri içerisinde olanları anlamıyorum..
Bir de yazıyı yazan elemanın , komünizmin bize düşman bir meslek olduğunu amerikadan değil Nihal Atsız'dan öğrendiğimizi bildiğini zannetmiyorum.
apo puştu yakalandığında Alparslan Türkeş yaşamıyordu zaten. E ondan sonra kimseye de Başbuğ denmediğine göre yine saçmalamış demekten başka birşey demiyorum.
Devlet Bahçeli'nin bu konuda ki çok net açıklamaları da aponun affedilmesinde katkılarının olmadığını ispatlıyor. Rakamlarla hemde.. Yine saçmalamış.
Hem de bize gelen genelgeleri , durun yapmayın dediklerini Türk solundan bir şahıs nerden biliyor acaba ?
Bize denilen şudur beyler..
Devir , ilim devridir. Akademik alanlarda boy göstermemiz gerek.
Şiddetle çözülmeyecek bu işler.. Çünkü artık polis bölücüyü dövenide götürüyor. Sen kimsin ben dururken diyor.
Ülkücülere verin yetkiyi o zaman ondan sonra görün.
Ayrıca ÜLKÜ OCAKLARİ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI size neyi çağrıştırıyor beyler ?
Gidin kavga edin denilen bir yerimi ?
-----------------------------nerde bu? veya kaç ilde faaliyette ?
-
Razorback bunu yazdı:
sagukn bunu yazdı:
Razorback bunu yazdı:
Doğru darbeden sonra cia abd eteğini çekince kebaptan simite talim ettiniz daha sonrada kahrolsun abd mbd sloganları vs.
Bazı üniversitelerde reisler paravanla kantini ayırıp kebap söyletiyomuş rivayetleri var ben tost yediklerine eminim oda ayrı konu.
-----------------------------Kebab yedikleri için mi Abdnin our boys dediklerinin yaptıkları darbede 10 ülküdasım daragacında sehitlige yürüdü.
Yahudi arkadaşları ısmarlıyodur bazılarına.O darağcına gidenlere diyceğim bişey yok cosmos rahmet eylesin.Demek istediğim sizide kandırıyolar çocuk.
-----------------------------Yahudi Türkler var biliyorsun.Turan ülküsünde ilerleyen biri için olagandısı degil.Atatürk Türk ortodoks patrikhanesinin kurulmasına yardımcı oluyor.Bu demek degildir ki onların himayesinde.
-
taekwondo bunu yazdı:
KingOfTheAngel bunu yazdı:
abicim bu ülkücülük kadar geyik bişey görmedim ben ya tamamıyla boş bişey mhp ülkü ocakları naaptını bilmeyen boş adamların oldugu bi yapılanma tabi itiraz eden olabilir içlerinde iyileride var falan gibi ama benim bu zamana kadar gördüğüm bu..
-----------------------------sen birşey görmemişsinki
geyiklere filan bakmışsın, atıp tutuyorsun ülküocaklarına hertip eleman sırtını yaslamak istiyor diğer teşkilatlanmalarda olduğu üzere sen samimi bir ülkücüyle ocakla arasında kalan geyige takılıp kalmışın ..
belkide herhangi bir ocak vs ortamında hiç bulunmadan bunları üfürdün malesef .
hocam ben bişeye takılı kalmadım yada bişeyler Üfürmedim ben yazdıklarımı geniş bi pencereden bakarak söyledim ama sen bunu anlayamıycaksın hiçbir zaman.devamlı kendini başbuğ, turan,lider,reis,başkan,bozkurt gibi şeylerle avutucaksın malesef... -
sagukn bunu yazdı:
Razorback bunu yazdı:
sagukn bunu yazdı:
Razorback bunu yazdı:
Yahudi arkadaşları ısmarlıyodur bazılarına.O darağcına gidenlere diyceğim bişey yok cosmos rahmet eylesin.Demek istediğim sizide kandırıyolar çocuk.
-----------------------------Yahudi Türkler var biliyorsun.Turan ülküsünde ilerleyen biri için olagandısı degil.Atatürk Türk ortodoks patrikhanesinin kurulmasına yardımcı oluyor.Bu demek degildir ki onların himayesinde.
Ben bu fotoğraf üzerine konuşuyorum ki demek istediğim bu resimdeki zatların Hazar Türkleri olup olmadıkları.Biri çıkıp dicek ki sağlam kaynaklarla şu kişi şudur şu şudur diye.Benim gördüğüm ise Alparslan Türkeşle İsrailli kimseler.Dürüstçe diyecekler ki başbuğumuzun israille abdyle derin meselelerle münasebeti oldu bizde bu davayı devam ettiriyoruz ha o zaman bizde eğriyi doğruyu zaten biliyoruz pekiştirmiş oluruz. -
O insan bir siyasetçi..
Ebulfez Elçibey ile de Fotoğrafı vardır.. İsa Yusuf Alptekin ile de fotoğrafı vardır.
Bu insanın Hacc'da da fotoğrafı vardır. Devlet Bahçeli'yi öperken de fotoğrafı vardır.
Necip Fazıl'la da fotoğrafı vardır.
Irkçılık - Turancılık davalarında da vardır elbet fotoğrafları..
O insan askerdi de aynı zamanda..
İhtilal konuşması yaparken de çekilmiş fotoğrafı vardır.
Yani anlamadığım şu ;
Camide çekilse İslamcı , Musevilerin yerinde Çekilse Siyonist , Hristiyanların yerinde çekilse Emperyalistmi oluyor..
Ee ne olacak bu adamın bölücülüğe karşı verdiği mücadele ?
Bence biraz kendinizde arayın suçu.
Atsız Ata'nında dediği gibi Yabancı kaynaklı fikirler asla bizim iyiliğimize olmayacaktır.
NE MUTLU TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ YAŞAYANLARA VE YAŞATANLARA..
-
Nitrous bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
PyramiD bunu yazdı:
Ne ülkücü ne solcu kaldi :) Şu anki modaya ayak uyduralim türkürt.
-----------------------------Dün sağcı-solcu bu gün liberal-muhafazakar yarın kemalist-osmanlıcı ama her zaman ister istemez taraflardan biri amerikaya çalışacak.
emperyalist blokla aynı safta oldukçada bu böyle devam edecek..
-----------------------------hangi blokta sorun yok ilerde başbakan filan olursam o tarafa geçerim şimdiki sorunlar olmayacaksa..
biri emperyalist diğeri sosyalist
emperyalist ben emperyalistim diye bas bas bağırıyor ama sosyalizm adı altında emperyalizm yaşatanlar iki yüzlülük yapıyor.Hangisi daha erdemli?
-----------------------------Stalin gibi sosyalizm ya da komünizm adı altında dikta rejimi kuramktansa,' sosyalist emperyalist ' olmaktansa açık açık ırkçıyım diyenlerin tarafına geçerim daha iyi.