Ulusal Alkol Kontrol Eylem Planı
-
ne olduysa tayyeap ten sonra oldu dinden soğutuyolar adamı
-
-
DevilRullz bunu yazdı
Ayrıca ONEMINUTE, metamfetamin kullanıyor. Görüyorsunuz halini. Metamfetamin rullz falan dedim ama yanlış anlamayın yani görün bakın ibret alın.
Adamı neden ifşa ediyorsun ki ? Ne varmış halinde ? Adam ister çatlar ister patlar hayat onun hayatı o bir açıklama yapmadan senin onun hakkında bu konuyu dile getirmen normal mi ?
-
DevilRullz bunu yazdı
Ayrıca ONEMINUTE, metamfetamin kullanıyor. Görüyorsunuz halini. Metamfetamin rullz falan dedim ama yanlış anlamayın yani görün bakın ibret alın.
beni ne kadar tanıyosun kaç kere gördün,ayrıca metamfetamin nedir?
bilip bilmeden çamur atıyosun. benimle çok uğraşmaya başladın (:
ama şizofrenlere saygım sonsuz;)
uzun uzun yazma gereği yok. Tbt'te reelde tanıyan müritcanlar var By devil By...
evladım olsan su vermem.ALLAH anne ne baba na yardım etsin DEĞİŞİK!!! -
Citizen bunu yazdı
Abi içen içsin içene bi lafım yokta amaçları sanırım halka açık alanda içki içenleri engellemek.Avrupa'da yasak mesala.
Not : bende kullanıyorum.
halka açık yerlerde yasaklanmasını bende savunuyorum. insanımız ağzıyla içmediği için sıkıntı çıkabiliyo park bahçeler it kopuk yuvası olabiliyo vs vs de, avurpa da hangi ülkelerde yasak bu dediğin bilmiyorum ama genellememekte fayda var. metro da bile içilen şehirlerde var, metroda yasak olduğu şehirler olduğu gibi. ciddi ciddi bi kasa berliner marka bira(en ucuz biralarındandı almanların) alıp metroda en dibe oturup kasayı önüne alıp teker teker içen adamda gördüm, kimse de sesini çıkarmadı. adamda kimseye musallat olmadı da. aynı şekilde şarap şişesyile gezenide çok gördüm gayet. Tabi bu bizim ülkemizde olmalı mı? Olmamalı tabikide.
ama mesele "şurda yasak bakın" ya da "şurda komple serbest" meselesi değil. hangi ülkede ne olduğu bizi bağlamamalı, kendi insanımıza göre karar vermek gerekir. Park, bahçe, dükkanın önü, metro giriş-çıkışı gibi yerlerde dahil olmak üzere, bi yandan içe içe bi yandan gezmekte yasak olmalı. Kimsenin alkolüne karışmak kimsenin hakkı değil ama, her alkol kullanan adamın alkole toleransını belirleyip ahmet 2 şişe mahmut 5 şişe içebilir diye bi sınırda koyulamayacağına göre, bu tarz yerlerde komple yasaklanmalı. Hatta son yıllarda koydukları radar sistemleri gibi ağır şekilde uygulasınlar ki bu yasakları, esnetmeden, 2 yıla çoğu sokakta rahat rahat yürüyebilir bayan vatandaşlarda..Ama bu adamlar "halka açık" yer olarak heralde karış karış her yeri bu sıfata katıyolar , kendi evimizde de yasaklanabilir yani beklerim 5-10 seneye :d
MaviGozluDev tarafından 08/May/13 08:55 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilRullz bunu yazdıMaresca bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
Adamı neden ifşa ediyorsun ki ? Ne varmış halinde ? Adam ister çatlar ister patlar hayat onun hayatı o bir açıklama yapmadan senin onun hakkında bu konuyu dile getirmen normal mi ?
Tek kelime ile söylüyorum -> sanane?
Asıl ONEMINUTE'tan sanane lan ?
-
zumsuk bunu yazdı
boğma rakı var da ;
alkol almanın yasak olduğu devre gidiyoruz ? Daha büyük suç olacak.
teşvik etmesene la milleti. kör edecen amk :D
-
goç gibi duty free ler var, gider orlardan alır alır içerim rakımı :D
-
x-files bunu yazdı
İçmeyi ver ne olacak. İçince ne oluyorki. Bir gün akşam saat 8 gibi oturduk peynirdir domatezsdir falan filan meze o biçim tv açtık oturduk önce bir yarım lt. pet şişe vardı ona doldurmuş parti vardı orda zula etmiş onu bitirdik kesmedi hacı yok mu dedim var dedi bir 100 lük çıkardı birde onu devirdik (yalan yok ilk defa rakı içiyorum genelde vodka içerim yada viski bira hamal işi hiç yanaşmam gerçi artık içmiyorum) baktım saat 00:00 olmuş halla halla odabitti ne edek la cilalık bişi varmı dedim oda var dedi beyaz şarap getirdi trakia birşarap kadehide ondan içim sonra bir yüz metre yokuş çıktım koğuşa gittim (gerisini arkadaş anlatıyor ondan dinletiklerimi aktarıyorum çünkü benyapmadım diye biliyorum) la olum ne haldi kendi kendine gülüyordun beni öpüyordun sağa sola çarpıyordun kendi koğuşum diye başkasının kğuşuna girmişim :D ama bir hafta kafam zoom gibi ağrısı geçmedi en son dayanamadım bir hap attım geçti ama hala uyuşuk gibiyim o günden sonra bir kaç defa daha içtim baktım olacak gibi değil en iyisi içmemek.
Tavsiye ederim içmemeyi. Ha adabında iç yeter diyeceksinde o zaman su iç kafan güzel olmadıktan sonra kafa çakır olsun diye içeceksem gider su içerim daha iyi.
Saygılar...
Bir arkadasımın nisanında oturduk 4 kisi bi masaya basladık öncelikle 1 litra smirnoff ictik sonra 70lik bir Balantines ictik kesmeyince bir 70lik jb ictik son saatlerde 1 35lik istanblue ve 2ser bardak boğma icip taksime geçtik oradaki restoranda masaya tekirdağa acmıstık... sonrasını hatırlamıyorum... Ben rakıyı içinde 2 tane buzla sek iciyormusum, dans ediyormusum hatta bir kızı boynundan öpüp seni seviyorum demişim. Komaya 1 kala olmuş benim durumum... Sabah bir arkadasımın evinde uyandım yarı ayık, bindik arabaya Zeytinburnuna gittik dönerken kırmızıda geçmişim polis arkamdan geliyormus cevirdi 154tl iteledi.
Sonuc olarak ne mi oldu ; Cevrem bütün bu tavrımı olgunlukla karsıladı... Simdi ne mi yapıyorum... İcmeye devam ediyorum...
Kimsenin özgürlüğünü kısıtlamadığım sürece istediğim kadar içerim!!! Siroz olana kadar içer ondan sonra devlete gider beni tedavi et derim ! -
işin komik tarafı rusya sarhosken kaybedıyor acınıcak bı durumdaymıs gıbı anlatılıyor ama biz ayıkken kaybedıyoruz bu ülkeyi toplumumuzu kulturumuzu satılmadık bısey bırakmadılar... bence rusya deyil biz kaybediyoruz savasmadan.