Ulusal Devleti Yok Etme Planları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar EKLEDİĞİM videoları lütfen izlemenizi istiyorum.

Eğer bu vatanın insanıysak bu vatan için herşeyi gözönüne alıp kanımızın son damlasına kadar canımızı veriyorsak izleyelim.

siyaseten uzağım. lakin hergencin bunları görmesi gerektiğini düşünüyorum. akıllı olmalıyız.

Müslüman bir kere ısıldığı yerden bir daha ısırılmaz.

http://www.vimeo.com/976236?pg=embed&sec=976236

http://www.vimeo.com/1274472?pg=embed&sec=1274472

Kapalı kapılarda neler oluyor bilmiyoruz ama düşünerek hareket etmek gerek...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Oooooo ulusal :) Türkiye nin en kral kanalı bence ;)

Edit : Abi izleyin tek kelimeyle izleyin diyorum başka bişey demiyorum...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek

fethullah okul açmaktan başka ne yaptı ki bide fakir çocuklara burs vermekten başka at gözlüğünüzü çıkarın artık

AKPli MÜRİD bu sitde akpli müridlere duyurulur grup krularım grupta hayvan siyanojen Qin ve sirpence karabasan351(yeni üye) akpli mürid yoqluğu var :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek

music bunu yazdı:
    -----------------------------

fethullah okul açmaktan başka ne yaptı ki bide fakir çocuklara burs vermekten başka at gözlüğünüzü çıkarın artık

fetosu hem savunup hemde bize at gözlügünüzü cikarin diyorsun? atta gözlükte katirda esekte fetos takiminda var bizde yok.

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

music bunu yazdı:

Evet bizde at gözlüğü var ama senin kafana çuval geçirmişler!!!!!!!!

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeyserSoze
    KeyserSoze's avatar
    Erkek

Fetullah Adisi Bursları Okulları Kimin Verdiği parayla Yaptırdı ?

Lanetler Okuduğu Abd ye Götü Sıkışınca Neden Sığındı ?

Fetullah Güleni Savunanlara Soruyorum ...

R e a L M i L i t a N
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

music bunu yazdı:

devletin bile yapamadigini fettullah abi niye neden yapiyor acaba,

Amerika muslumanliga islamiyete savas acmisken fettullah hoca gibi birini niye topraklarinda oturma izni veriyor, en ozel hastanelerde bakilma izni veriyor ustelik fettullah hoca muslumanligi yaymak icin onlarca okul actigini bile bile. bu okullarin acilmasina neden amerika hic ses cikartmamaktadir

fettullah hocanin videolarini izle kendi agzindan neler soyledigini duy,

amac bu ulkeyi yikmak, bolmek tir baska bir amaci yoktur.

halki yanina toplayabilmek icin mazlumu oynamaktadir.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Kanaatime Göre Amerika Zaten Bir Çok konuya Fazla Eğilim yapmıyor, Örneğin Amerikadaki Müslümanlar Türkiyedeki Müslümanlar Kadar Hor Görülmemektedir, Bunlar bildiğim Gerçekler Sorun Ülke insanın Kafasının Karıştırılmış olmasıdır.

Fethullah Gülen Konusunada Gelince, Adam Sistematik bir yapıyı Türkiyede Oturtmaktadır, Bu Gözle Görülen bir gerçektir. Gel gelelim Amerikayla Bağıntısını Olabilitesi Konusunda Ben ayrı düşünüyorum, Uzaktan yakından Alakası Yoktur.

Sorun Ülkemiz insanlarının Kafasında Her Müslüman Bir Yobazdır gibi Saçma Düşünceler Peydahlamış olmasından kaynaklanmaktadır. Benim kanaatim Budur.

Ancak Yobazlığa Meyilli Müslüman Yoktur denilemez, Vardır Elbet, Ülkede Müslüman kişilerin Varolan Yobaz Kesim Müslümanlar Yüzünden İnancını Yaşayamadığıda Gerçektir, Bi taraf atar ortaya Laiklik Her ne Anlamda Olduğu kişiden Kişiye Değişken olan bu Kavram ile Dürüyo Defterini Olacak iş değil.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

Fettullahın abd ile işi yoktur demek çok yanlıştır.İkametgah için bile kefil listesi hazırlandıgında kendisine kefil olanların yarısı cıa ajanı yarısı vatikan adamıdır.Bu ispatlanmıs bir gercektir.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Fettulahın ne kadar piyonu varsa ona karşı 4 kat vatansever vardır diye düşünüyorum.

Kimse korkmasın Türkiye yi bölmeye , yönetmeye ve yıkmaya fettoşun değil Abd nin ömrü yetmez!

Boş kafalarıyla ,bilerek / bilmeyerek fettoşun piyonu olan dangalaklar dinlesinde feyz alsın.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

burada ciddi anlamda cahil arkadaşlar var.belki bazı konularda bilgilisiniz ama bazı konularda çok önyargılısınız.
    bakın arkadaşlar bugün kenya'da, kamboçya'da insanlar hep emperyalist ülkeler yüzünden açlık çekiyorlar.hastalıklarla boğuşuyorlar.
    merak ediyorum bu emperyalist devletlere, bu yetim hakkı yiyenlere bu kadar sövüyormusunuz ? ama o ülkelere gidip okul açana, o ülkelere islamiyeti yayana sövmeyi iyi biliyorsunuz.
    hadi anladım dinle ilgili işlere mesafelisiniz.yahu fettullah gülen'in okullarında Başbuğ'muz Atatürk'ün resmi var.sınıflarda onun resmi var.buralarda istiklal marşı okunuyor.bunlarada mı saygınız yok ?

neden amerika'da yaşıyor diyorsunuz.yahu daha dün kuşçubaşı eşref ile bu vatanın bekası için canını dişine takarak teşkilat'ı mahsusa için çalışan mehmet akif ve said nursi'yi bile bu ülkede vatan hainliğiyle suçladılar.aynısı bugün fettullah gülene yapılıyor.dün topal osman ve nicelerine yapıldığı gibi.nasıl yaşayacak burada ?

size birşey anlatılmaz.at gözlüklerinizi çıkaramazsınız.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 5698 Toplam Mesaj: 44