Ulusal Devleti Yok Etme Planları
-
Arkadaşlar EKLEDİĞİM videoları lütfen izlemenizi istiyorum.
Eğer bu vatanın insanıysak bu vatan için herşeyi gözönüne alıp kanımızın son damlasına kadar canımızı veriyorsak izleyelim.
siyaseten uzağım. lakin hergencin bunları görmesi gerektiğini düşünüyorum. akıllı olmalıyız.
Müslüman bir kere ısıldığı yerden bir daha ısırılmaz.
http://www.vimeo.com/976236?pg=embed&sec=976236
http://www.vimeo.com/1274472?pg=embed&sec=1274472
Kapalı kapılarda neler oluyor bilmiyoruz ama düşünerek hareket etmek gerek...
-
Oooooo ulusal :) Türkiye nin en kral kanalı bence ;)
Edit : Abi izleyin tek kelimeyle izleyin diyorum başka bişey demiyorum...
-
fethullah okul açmaktan başka ne yaptı ki bide fakir çocuklara burs vermekten başka at gözlüğünüzü çıkarın artık
-
music bunu yazdı:
-----------------------------fethullah okul açmaktan başka ne yaptı ki bide fakir çocuklara burs vermekten başka at gözlüğünüzü çıkarın artık
-----------------------------
fetosu hem savunup hemde bize at gözlügünüzü cikarin diyorsun? atta gözlükte katirda esekte fetos takiminda var bizde yok. -
music bunu yazdı:
-----------------------------fethullah okul açmaktan başka ne yaptı ki bide fakir çocuklara burs vermekten başka at gözlüğünüzü çıkarın artık
-----------------------------Evet bizde at gözlüğü var ama senin kafana çuval geçirmişler!!!!!!!!
-
Fetullah Adisi Bursları Okulları Kimin Verdiği parayla Yaptırdı ?
Lanetler Okuduğu Abd ye Götü Sıkışınca Neden Sığındı ?
Fetullah Güleni Savunanlara Soruyorum ...
-
music bunu yazdı:
-----------------------------
fethullah okul açmaktan başka ne yaptı ki bide fakir çocuklara burs vermekten başka at gözlüğünüzü çıkarın artık
-----------------------------devletin bile yapamadigini fettullah abi niye neden yapiyor acaba,
Amerika muslumanliga islamiyete savas acmisken fettullah hoca gibi birini niye topraklarinda oturma izni veriyor, en ozel hastanelerde bakilma izni veriyor ustelik fettullah hoca muslumanligi yaymak icin onlarca okul actigini bile bile. bu okullarin acilmasina neden amerika hic ses cikartmamaktadir
fettullah hocanin videolarini izle kendi agzindan neler soyledigini duy,
amac bu ulkeyi yikmak, bolmek tir baska bir amaci yoktur.
halki yanina toplayabilmek icin mazlumu oynamaktadir.
-
Kanaatime Göre Amerika Zaten Bir Çok konuya Fazla Eğilim yapmıyor, Örneğin Amerikadaki Müslümanlar Türkiyedeki Müslümanlar Kadar Hor Görülmemektedir, Bunlar bildiğim Gerçekler Sorun Ülke insanın Kafasının Karıştırılmış olmasıdır.
Fethullah Gülen Konusunada Gelince, Adam Sistematik bir yapıyı Türkiyede Oturtmaktadır, Bu Gözle Görülen bir gerçektir. Gel gelelim Amerikayla Bağıntısını Olabilitesi Konusunda Ben ayrı düşünüyorum, Uzaktan yakından Alakası Yoktur.
Sorun Ülkemiz insanlarının Kafasında Her Müslüman Bir Yobazdır gibi Saçma Düşünceler Peydahlamış olmasından kaynaklanmaktadır. Benim kanaatim Budur.
Ancak Yobazlığa Meyilli Müslüman Yoktur denilemez, Vardır Elbet, Ülkede Müslüman kişilerin Varolan Yobaz Kesim Müslümanlar Yüzünden İnancını Yaşayamadığıda Gerçektir, Bi taraf atar ortaya Laiklik Her ne Anlamda Olduğu kişiden Kişiye Değişken olan bu Kavram ile Dürüyo Defterini Olacak iş değil.
-
Fettullahın abd ile işi yoktur demek çok yanlıştır.İkametgah için bile kefil listesi hazırlandıgında kendisine kefil olanların yarısı cıa ajanı yarısı vatikan adamıdır.Bu ispatlanmıs bir gercektir.
-
Fettulahın ne kadar piyonu varsa ona karşı 4 kat vatansever vardır diye düşünüyorum.
Kimse korkmasın Türkiye yi bölmeye , yönetmeye ve yıkmaya fettoşun değil Abd nin ömrü yetmez!
Boş kafalarıyla ,bilerek / bilmeyerek fettoşun piyonu olan dangalaklar dinlesinde feyz alsın.
-
burada ciddi anlamda cahil arkadaşlar var.belki bazı konularda bilgilisiniz ama bazı konularda çok önyargılısınız.
bakın arkadaşlar bugün kenya'da, kamboçya'da insanlar hep emperyalist ülkeler yüzünden açlık çekiyorlar.hastalıklarla boğuşuyorlar.
merak ediyorum bu emperyalist devletlere, bu yetim hakkı yiyenlere bu kadar sövüyormusunuz ? ama o ülkelere gidip okul açana, o ülkelere islamiyeti yayana sövmeyi iyi biliyorsunuz.
hadi anladım dinle ilgili işlere mesafelisiniz.yahu fettullah gülen'in okullarında Başbuğ'muz Atatürk'ün resmi var.sınıflarda onun resmi var.buralarda istiklal marşı okunuyor.bunlarada mı saygınız yok ?
neden amerika'da yaşıyor diyorsunuz.yahu daha dün kuşçubaşı eşref ile bu vatanın bekası için canını dişine takarak teşkilat'ı mahsusa için çalışan mehmet akif ve said nursi'yi bile bu ülkede vatan hainliğiyle suçladılar.aynısı bugün fettullah gülene yapılıyor.dün topal osman ve nicelerine yapıldığı gibi.nasıl yaşayacak burada ?
size birşey anlatılmaz.at gözlüklerinizi çıkaramazsınız.