Ulusal Devleti Yok Etme Planları
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------shockman'ın hesabından başka birisi yazmış ben ona cevap veriyorum.
bak güzel kardeşim adnan menderes bir çok hatası olan bir başbakandır.tam anlamıyla yüz akı bir başbakan değildir yani kısacası başarızdır.ama o bu sebepten asılmadı.ordu kendi insiyatifiyle asmadı.zaten o darbe alt derece subaylar tarafından yapıldı.
adnan menderes döneminde türkiye amerika ile yakınlaşmıştı.sonradan adnan menderes bir şekilde yüzünü rusya'ya dönünce asıldı.bu bu kadar basit.halkda sokağa çıkıp bunu kutlamadı.
ayrıca o saydıkların senin de dediğin gibi eskidendi.şu an imkanlar çok daha farklı.koskoca bir kitlenin sevdiği insan ne diye kukla olmuş insanların maskarası olacak ? ayrıca o saydıklarının yurt dışına çıkmaması gibi birşey söz konusu değil.mesela üstad mehmet akif senelerce mısır'da yaşadı.bunları konuşmak zaten boş.sonuçta fetullah gülen iftira edilen tüm davalardan beraat etti.beraat edende bu ülkenin ve cumhuriyetimizin savcılarıdır.bu kadar.
-----------------------------
Bak Güzel Kardeşim Yazdıklarımı Oylesine okumuşsun Besbelli ....
Sana 1 Tek Sorum Var ; Gülenin Müslümanları Katleden Bi Ülkede Ne İşi VAR ?? Irak Afganistan Filistin vs vs..
Başka Müslüman Devletimi Kalmadı ????
Bunları Tarafsız Şekilde Bi Düşün Ondan Sonra Bana Cevap Ver
----
Adnan menderese gelince o olayda cumhurbaşkanı diyer bakanlar vs vs 'de asılabilirdi... ki sunuda belirtiyim suan menderesin sucsuz oldugu açıklandı bunu herkez biliyo menderesin sucsuz oldugu kanıtlandı... Her başbakanın hataları vardır belki menderesten daha fazla ataları olanlar var örn.(son ECEVİT Hükümeti) ordu sadece menderes devrindemi darbe yaptı ??? ondan once darbeler olmadımı ??? HEMDE ONLARCA !! hangi başbakandan biri asıldı peki ?? menderesten sonra ard arda 2 defa darbe oldu oncede oldu ASILAN YOK
asılan menderes ve akrabası aynı zamanda dış işleri bakanı fatin rüştü zorlu Peki sen menderesin ve zorlunun eşlerinin (karılarının) "sebayist" oldugunu biliyormusun ?? menderesin sebayistlerle iç içe oldugunu ? bakanlarını (kabinesini) bile sebayistlerden kurdugunu
Şimdi Sebayist'i bilmeyenler içinde küçük bi açıklama yapayım
adı : Sebatay Sevi Tarihi tam Hatırlamasamda köprülünün sadrazam oldugu yıllar.
Sebatay Sevi Yahudidir Ve meshi (yahudilerin peygamberi) oldugunu Açıklar ve yahudilerde kabul eder peygamberleri olarak Daha Sonra Sebatay Sevi Müslüman olur ve Ümmetinide muslumanlıga davet eder Musluman olması konusu çook uzun anlatmaya gerek duymuyorum işte bu yahudilere sebayist! deniliyor
Ve fatin rüştü zorlu ve Ali Adnan Mendereste Sebayist ve Aynı Anda Mason Olan Bir Ailenin Kızlarıyla Evlidirler ....
Araştırmak istiyenler için Kaynak : kayıp meshi Sebatay sevi, Sebatay, Beyaz Türklerin Büyük Sırrı , Beyaz Müslümanların Büyük Sırrı ,
Menderesin ve fatin rüştü zorlunun kızlarını aldıkları aileyi araştırmak istiyenler izmir tarihinden Evliyazadeler başta olmak üzere , uşakizadeler , helvacızadeler , halepcizadeler ailelerini araştırabilir Burda kahvehanelerden duyduklarımızı yazmıyoruz kanıtına dayanarak yazıyoruz ve biçogunuz bilir yahudiler dışarıya kız vermezler !! dagılmamak için (bu dışarıya kız vermeme işini bi düşünün)
menderesin 3 oglu vardı menderes asıldıktan sonra 2 oglu intikam amaçlımıdır bilinmez siyasete atılıp 2 side millet vekili oldu ve 2 ogluda biri bogulma biride trafik kazası oldugu soylenerek çok kısa süre içerisinde öldü ... inandırıcı gelmesede ...kazada öldükleri ...
küçük oglu hakkında bilgim yok belki buyuyunce oda bi trafik kazası geçirmiştir :D o tarihlerdede sanki araba kazaları sık yaşanıyodu zaten sayılı otomobil vardı hızları 150 yi geçmeyen :D -
olaya sadece müslüman katleden ülke olarak bakmayın.Amerika Atatürk döneminde de büyük katliamcıydı ama sonuçta Atatürk Amerikan halkına bir iyi dostluk bildirgesi yolladı.bunu youtube'a bile girsen Atatürk'ün bizzat ağzından dinleyebilirsin görüntülü bir şekilde.ki sizin dediğiniz gibi bu adam amerikan ajanı olsa, zaten amerika'da yaşamaz.müslümanlığı kullanarak amerikan ajanlığı yapsa lawrence gibi gider arabistan'da falan yaşar.ama her fırsatta bu insan müslüman ülkelerin yönetimini beğenmediğini dile getiriyor.(türkiye hariç)
menderes olayına gelince.orada zaten diğer bakanlarda asıldı.cumhurbaşkanı bayar'ın asılmamasının tek sebebi mason olmasıdır.bunu ben demiyorum bir çok araştırmacı, tarihçi vs.vs. diyor.
menderes'ten önce darbe olmadı, sonrakilerde ise başbakanın asılmasına gerek kalmadı binlerce genç hapishanelerde işkenceden öldü, yüzlerce genç asıldı, diyarbakır hapisanesinde yapılanlardan sonra pkk yaratıldı.1980'den önce kenan evren'in nasıl genelkurmay başkanı olduğu zaten darbenin planlı ve birilerine hizmet ettiğini gözler önüne seriyor.4 tane general var ve en kıdemsizi bu arkadaş ilk 2'si yaş haddinden emekli yapılıyor 3. kenan evren'den daha kıdemli ama genelkurmay başkanı o oluyor.sırf bu bile bazı şeylerin ne derece planlı yapıldığını gösteriyor.
ek olarak sana sadece şunu yazıcam.hem sabetayist hem mason olunmaz.bunuda geçtim uluslararası cemiyetlerde hiç bir kadın mason locasına kabul edilmez. -
Atatürk zamanında yani kurtuluş zamanında amerikanın savaştığı nerden çıktı ?
Tarih kitaplarında amerikanın 1. dünya savaşında savaşa girdiğini ben okumadım hiçbir yerde sadece şu var amerika o zamanın en hazır en taptaze ordusuna sahip ve herşeyi ile kaliteli bir savaşçı ülke durumunda olduğu için kimse amerikanın savaşmasını istemedi. savaş zaten bi bakıma amerikanın isteğiyle sona erdi. 2.dünya savaşıyla karıştırdın.
Amerikan mandacılığını isteyenleri Allah ıslah etsin.
-
ağzımdan amerika 1.dünya savaşına girdi diye birşey çıktı mı ? sen yazdığımı tekrardan oku istersen.amerika o zamanda katliamcıydı evet çünkü o zamanın evvelinde kızılderililer katledildi, ve 1.dünya savaşında da parmağı var senin de söylediğin gibi.amerika son 50 yılda böyle olmadı o zamanlar da böyleydi yani.
-
...
-
..........
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------olaya sadece müslüman katleden ülke olarak bakmayın.Amerika Atatürk döneminde de büyük katliamcıydı ama sonuçta Atatürk Amerikan halkına bir iyi dostluk bildirgesi yolladı.bunu youtube'a bile girsen Atatürk'ün bizzat ağzından dinleyebilirsin görüntülü bir şekilde.ki sizin dediğiniz gibi bu adam amerikan ajanı olsa, zaten amerika'da yaşamaz.müslümanlığı kullanarak amerikan ajanlığı yapsa lawrence gibi gider arabistan'da falan yaşar.ama her fırsatta bu insan müslüman ülkelerin yönetimini beğenmediğini dile getiriyor.(türkiye hariç)
menderes olayına gelince.orada zaten diğer bakanlarda asıldı.cumhurbaşkanı bayar'ın asılmamasının tek sebebi mason olmasıdır.bunu ben demiyorum bir çok araştırmacı, tarihçi vs.vs. diyor.
menderes'ten önce darbe olmadı, sonrakilerde ise başbakanın asılmasına gerek kalmadı binlerce genç hapishanelerde işkenceden öldü, yüzlerce genç asıldı, diyarbakır hapisanesinde yapılanlardan sonra pkk yaratıldı.1980'den önce kenan evren'in nasıl genelkurmay başkanı olduğu zaten darbenin planlı ve birilerine hizmet ettiğini gözler önüne seriyor.4 tane general var ve en kıdemsizi bu arkadaş ilk 2'si yaş haddinden emekli yapılıyor 3. kenan evren'den daha kıdemli ama genelkurmay başkanı o oluyor.sırf bu bile bazı şeylerin ne derece planlı yapıldığını gösteriyor.
ek olarak sana sadece şunu yazıcam.hem sabetayist hem mason olunmaz.bunuda geçtim uluslararası cemiyetlerde hiç bir kadın mason locasına kabul edilmez.
-----------------------------Shockmanın Adresinden Misafir Olarak Yazıyorum..
oncelikle ben her soyledigimin kanıtını kaynagına kadar soylüyorum yazıyorum ama sende sadece kahvehaneden duyma laflar
Bayarın asılmamasının nedeni mason olmasıdır demişsin ve araştırmacılar diyo demişsin bana nerden okudugnu gosterirmisin kardeşim bende ozaman yanlış biliyomuşum yalançılarmış dicem okdugum kitapların araştırmacıları ki biri Kurtlar vadisi Senatistidir Ben Kafayı o doneme Ve Sebayistlere Takmış biriyim ama Gidip Kahvehanelerde Araştırmam Birden çok Kitap okurum
Benim Anlatmam ve kaynak vermeme ragmen
Sen Sebataycılar hakkında hiçbişi bilmeden yorum yapıyosun "bi insan sebayist hemde mason olamaz " demişsin
Sebayist bi dindir müslüman mason yokmu hıristiyan mason yokmuda sebayist mason olmasın ?? sebayistlerin en buyuk ozellikleri gizlilik ilkesini benimsemeleridir cunki dunyada sadece hitler soykırım yapmadı yahudiler biçok kez katliyam yaşadı hatta o donemde turkiyedede yapılıyordu karadenizde batırılan yahudi mülteci gemisinin araştırması hala yapılıyo peki masonlarda aynı diyilmi onlarda gizlilik ilkesini benimişlerdir
Ve hiçbir kadın mason locasına kabul edilmez demişsin dogru olabilir hiç okumadım bi kadının mason oldugunu FAKAT ben kadınları masondu DEMEDİM!!
Kızların " yani menderes ve ve fatin rüştü zorlunun eşleri"nin babaları sabayist ve aynı zamanda turkiyedeki localarından birinin üst düzeyleridir ve sebayistler dışarıya kız vermezler dedim ama menderes mason yada karısı mason demedim yazdıklarımı hala okumuyosun menderesin eşinin ailesi sebayist ve masondur menderesle bunlarla çok yakın ilişki içindedir çünki akrabalarıdır ve kabinesini bile yani bakanlarını sebayistlerden kurmuştur bi bölümünü sebayisttir
sen ataturkle bu adam arasında nası ornek verebilrsin gülen kaçmıştır kucaklarını oturmuştur kendisinin teslim edilmemesi için atatürk içinde idam kararı çıktı atatürk kaçtımı ???? atatürk siyaset adamı dinle nası ornek verebilirsin ataturk doneminde sadece abd 'ilemi sıkı ilişkiler içindeydik ruslar, almanlar, ingilizler, fransızlar, vs vs hepsiyle çok sıkı ilişkisi vardı ATATÜRK DÖNEMİNDE TÜRKİYE HİÇBİ DEVLETLE DÜŞMAN DEYİLDİ !! SAVAŞTAN YENİ ÇIKMIŞ TÜM DÜNYAYLA SAVAŞMIŞ YENİ Bİ ÜLKE OLMASINA RAGMEN ! suan buna bakarsanız turkiye tam olarak hiçbi devletle sıkı ilişki içerisinde diyildir o o yuzden gunumuzde herkez türkün türkten başka dostu yoktur der.
Birdaha yazılarımı okumadan bilmedigin araştırmadıgın şeyleri kanıtsız olarak yalanlarsan cevap vermeyecegim
Yorumumu okuyan arkadaslara teşekkür ederim -
saygısızca yazılar yazanlara cevap vermiyorum.ben hayatımda kahveye girmedim asılsen bu saçma sapan ithamlarınla orjinal bir kahve ağızlı insan profili çiziyorsun.bir daha bu şekilde seviyesizce yazarsan sana cevap vermeyeceğim.
celal bayar o dönemde 33.derece masondur.bunu üstüne basa basa söylüyorum.oktay sinanoğlu bunu canlı yayında söylemiştir.sana o canlı yayının kaydını bulamayacağım şu an ama zaten bulmama gerek yok.google'a bile yazsan çıkar.o dönemde meclisteki mason milletvekilleri sayesinde asılmaktan kurtulduğunu görebilirsin.
bana sabetaycılar hakkında hiç birşey bilmeden yorum yapıyorsun diyip sabetaycılık bir dindir demen çok gülünç olmuş.sabetaycılık bir din değildir.sabetay sevi önderliğindeki tarikattır.onların zaten dini vardır ancak müslüman görünürler.
ben soner yalçının efendi kitabını okudum.yani birincisi.mesnetsiz iddialar silsilesi bir kitap.zaten kendisininde kaynak falan gösterdiği yok.kendi çapında araştırmalar yapmış ve yazmış.
ayrıca Atatürk kaçmışmıydı ? sorusu saçma olmuş.Atatürk'le Fettullah gülen'in durumları çok farklı.karşılaştırılamaz bile.ben sadece dış ülkelerle ilişkiler kapsamında karşılaştırdım.ikiside amerikaya karşı sıcaktı.sen kalkmış bir bütün olarak karşılaştırıyorsun.milli mücadele başlatan adamla ilgili o kaçtımı diye bir soru soruyorsun ben sana daha ne cevabı vereyim ?
sen şimdi onu bunu bırakta söyle.celal bayar mason değilmiymiş ?
koskoca oktay sinanoğlu mecliste mason milletvekilleri vardı diyor ki bunu şu an bir çok sitede de okuyabilirsin.madem adnan menderes ve zorlu masondu onları neden kurtarmadılar ?
Bu arada bir dipnot düşeyim.kaynak kaynak diyorsun da ben pek bir kaynak göremiyorum.neyse. -
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------burada ciddi anlamda cahil arkadaşlar var.belki bazı konularda bilgilisiniz ama bazı konularda çok önyargılısınız.
bakın arkadaşlar bugün kenya'da, kamboçya'da insanlar hep emperyalist ülkeler yüzünden açlık çekiyorlar.hastalıklarla boğuşuyorlar.
merak ediyorum bu emperyalist devletlere, bu yetim hakkı yiyenlere bu kadar sövüyormusunuz ? ama o ülkelere gidip okul açana, o ülkelere islamiyeti yayana sövmeyi iyi biliyorsunuz.
hadi anladım dinle ilgili işlere mesafelisiniz.yahu fettullah gülen'in okullarında Başbuğ'muz Atatürk'ün resmi var.sınıflarda onun resmi var.buralarda istiklal marşı okunuyor.bunlarada mı saygınız yok ?
neden amerika'da yaşıyor diyorsunuz.yahu daha dün kuşçubaşı eşref ile bu vatanın bekası için canını dişine takarak teşkilat'ı mahsusa için çalışan mehmet akif ve said nursi'yi bile bu ülkede vatan hainliğiyle suçladılar.aynısı bugün fettullah gülene yapılıyor.dün topal osman ve nicelerine yapıldığı gibi.nasıl yaşayacak burada ?
size birşey anlatılmaz.at gözlüklerinizi çıkaramazsınız.
var yaa seni burada göreceğimden adım gibi emindim,biz din ile igli konulara mesafeli değiliz,kendini yarı tanrı sıfatına sokmuş mahlukatın tekidir feto,"La ilahe illallah" deyin der "muhammedun resulullah" demeyin der yalanmı,neymiş diğer din üyelerini küstürmicekmiş,madem feto yılanının açtığı okullar bu kadar faydalıydı,rusya neden tehlikeyi görüp okulların kapatılmasını sağladı? -
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------bak güzel kardeşim biraz mantığınızla düşünün.öyle yada böyle kamuoyu tarafından tanınan bir kişi pkk ve apo sempatizanıysa canlı yayında alelade sayın abdullah öcalan demez.o kadar salak değildir.
bu adam devletin kademelerinde bolca görevde bulunmuş ve bir çok kişiye sayın diye hitap etmiş.ve belliki ortada bir dil sürçmesi var.
ayrıca vatandaşa siktir çeken falan da yok.bugün halkın evine iftara giden kaç tane başbakan sayabilirsin bana.halkın arasına inip sarılan kaç tane sayabilirsin.kıçı kırık önder sav bile kendisiyle konuşan hacı'nın elini itiyor, ondan ireniyor dokundurmuyor.geçin bunları.
fetullah gülen hiç bir kavramı suistimal falan etmiyor.tutturmuşsunuz birşey gidiyorsunuz.ne yapıyormuş fettullah gülen buyur dinliyorum ?
hadi dielim ki "sayın öcalan" derken dil sürçmesi oldu, hemen ardından aziz şehitlerimize " kelle " derkendemi dili sürtçtü.