folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Anılarınız

Üniversite Anılarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Hidrolik sınvındayız.. Teşkilatı kurduk yardımlaşacaaz.. Lakin hoca başımızdan ayrılmadı gitti bi türlü...

Baktı olmayacak . bi arkadaş salı verdi doğal gazı..

Böğğğg..amq böyle zulm görmedim..

O dakka hoca gidiverdi yanımızdan.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

sene 2008. meyve sebze ekmek elektrik internet telefon  gibi 1incil ihtiyaçları çalmanın verdiği alışkanlık ile oturmuş ev sakinleri olarak bu gece ney

yapacağımızı ot içip alkol içerek kararlaştırmaya çalışıyorduk ki...

tam da o sırada bir esinti geldi ürperdik. neden lan evde kömür sobası varken elektrikli sobalarla perişan oluyoruz dedik. 

tamam elektriğe para vermiyoruz ama kömür sobasınında yerı baskadır. yapalım kafaları yüksek sıcaklıkla bir mayışalım diye karar kıldık.

komşunun kömürlüğünü patlatalım dediler. kolay iş dedim ben tatmin olmam. neyse ben evde durdum 5 dk ya bizim balıkesirli bilader elinde

patlamış kilit ve bir torba kömürle sırıtıyor. ee ulan dedim hani odun felan gerekmez mi . 

inşaata dalalım dedi izmirli aşçımız. vay dedim amk işte benlik eylem yap bi sigara inşaatın tepesinde içeriz dedim. neyse herşey hazır iki kişi

girdik 6 katlı inşaata. girerken karşı binadan bir kadın bizi gördü militan gibi giyinişimizle ama pek iplemedik.

kat kat telefon ışıklarıyla parça odunların hepsini çuvala doldura doldura üst kata kadar çıktık. 2 çuval odun doldurduk bereketli inşaat çıktı.

neyse soda şişesine kokteyl yaptıgımız viskimizi turnike dönerken inşaatın damında yıldızları seyre dalmıştık fakat aslında kafamız taşşak

muhabbetler 20 sn ye bir değişiyor. dam dediysem böyle en üst katta damın da üstüne hani merdiven katı olurya onunda üstüne çıktık biz

merdiven dayamışlar. derken bir ses geliyor felan olduk. yok mok diyoz birbirimize kafamız güzel amk ne sesi gacenin köründe inşaatta. 

bir ses daha duyduk ve duydugumuz anda gözlerimizin içine baktık ve konuşmadık 4-5 saniye. bu sesi ikimizde çok iyi tanıyorduk.

tekrardan duyup emin olana kadar ses çıkarmadık ve evet duydugumuz şey doğruydu. kafamızın güzelliğinden değildi. ses gittikçe yaklaşıyordu.

ses polis telsiziydi amk üzerimizde sarılı bir cigara ve 5 grama yakın mal vardı ayrıca o mahalleye bakan polisler bizi 3 gün önce 3 haftalık bir 

çalışmanın sonucu yakalamışlardı. mahallede sadece bize çalışıyorlardı sanki. yemın ediyorum bırakın yasaları onu bunu.

polislerden yiceğimiz dayagın hesabını yapıyoruz.

polisler bütün inşaatı tek tek arayıp dama kadar çıktılar ben üzerimdeki malı sıkıştırdım bir yere yalpalayarak.

lan noldu amk bir anda kendimizi ani bir teslim olma refleksiyle bulundugumuz yere sırt üstü yatar pozisynda bulduk. kafamız milyon yıldızlar ve

sağlı sollu yer değiştiren polis fenerleri görüyoruz sadece. sikerim dedim böyle fantezi mi olur amk kapadım gözlerimi.

polis konusmalarını dinliyoruz. en son biri çıktı dedi ki. ismail abi yok kimse burda. 

o ana kadar sadece ve sadece birinin merdivene iki basamak çıkıp napıyorsunuz lan siz burda amına koduklarım diye bagırma sesini beyninde

canlandıran bizler için kurtulma şansı doğmuştu. ve nitekim polisler geldiği gibi yavas yavas gittiler. doğrulup 45 dk gülüp eğlendik yaşadığımız

anın hissini yaşadık içkimizi içtik aynı yerde cigaramızı yaktık onu da bir ton muhabbetle yükses sesle gülerek eğlenerek tükettik. 

bir kat aşağıda bıraktığımız odun çuvallarını da yüklenerek apartmandan çıktık. ben tabi o kafayla pek dizginlenecek bir tip olmadıgımdan o bizi

girerken gören kadının bana baktıgı pencere camını irice bir taşla kırdım. sırf onun ihbar etmiş olma olasılığının gece kafamı meşgul etmemesiiçin.

bu arada o polisler gerçekten bu olaydan önce bizi haneye tecavüzden tüm şehirde aradılar yakaladılar. semti yazılarken yakaladılar.

şehrin stadında çimlerin ortasında yakaladılar gece içki içip yuvarlanırken. top oynarken. eğer orda da yakalansak bizi damdan bile atabilirdiler :)

o günden sonra kendimi inşaatlarda gerçekten huzurlu hissederim ne zaman canım sıkılsa inşaatın tepesine çıkarım. 

tabi lan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

gece sene izzet baysaldayım . İzzetbaysaldayım dediysem 5 kere filan gittim en fazla.5 gün degil 5 kere. neyse yine bi işim çıktı kalktım istanbuldan gittim okula subat yada mart sonu gibiydi istanbulda havalar normal ama boluyu bıldigimden (agustosta üşütmüştüm) sağlam giyindim gittim bot filan . iyiki öyle yapmışım kodumun okulunda 3 metre kar 1 metre buz vardı yerlerde. Binaların tepesınde yuksekliği 1 dısa dogru uzantısı yarım metrelık kart kutlelrı kafna dusse mezarını kazar

neyse aktivite merkezinden edebiyet fakultesine dogru cıkıyorum yollarda buz ama ayakta bot var kaymıyo rahat rahat yuruyorum .

fakulteye az kalmıstıki kzınbirini gordum. Kız o anda çok güzel geldi bana belkide her yerin beyaz olmasından dolayı kafayı oynatmıştım. gözlüklü hafif esmer tenli kumral saçlı filan .

karar verdim kızla konusucaktım en azından numarasını adını filan ogrenırdım ters tepsse bile istanbula donucem nasıl olsa dedim kendi kendime

kızla aramızda cok az bi mesafe kalmıstı tam konusucam gozumun onunden kızın yüzü gitti gokyuzu geldi . kodugumun botları hiç kaymazken o anda kayıcakları tutmuş ayaklarımın yerden kesmişti.

o an gokyuzu gitti ve kızın yüzü geri geldı. Kız başıma dikilmiş hafif bi tebessümle bişeyim olup olmadıgını sordu. Bende o sinirle kıza biraz terslenerek bişeyim yok iyiyim ben dedim kalktım fakulteye dogru yurumeye başladım. 

Sonuc olarak kzıın adını nuamrasını ogrenemedım ama hediye oalrak kasede guzel bi morarmam oldu

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

çukurova üniversitesinne kayıt yaptırmaya gittiğimde eğitim fakültesini arıyordum. Uzun süre kocaman kampüsü dolaşıp bir şey bulamayınca ilk gördüğüm kişiye sordum:

-"eğitim fakültesi nerde acaba?"

-"Bu da olabilir, Şu da olabilir."

-"Dekanlık lazım zaten. Dekanlığı biliyor musunuz?"

-"Burdakilerin hepsi olabilir. Hepsinde eğitim veriliyor zaten."

-"!?"

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

çukurova üniversitesinne kayıt yaptırmaya gittiğimde eğitim fakültesini arıyordum. Uzun süre kocaman kampüsü dolaşıp bir şey bulamayınca ilk gördüğüm kişiye sordum:

-"!?"

ulan benim lisede aşık olduğum kız şuan orda eğitim fakültesinde gerçi aradan çok zaman geçti ama nedense adana çukurova ve ünüversite kelimelerini duyunca yaram depreşir en azından buyılda bok var gibi adana meslek üksek okulunu kazandım buarada hocam sen kaçıncı sınıfın

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Bu sene 4. kez alınacak olan dersten yaklaşık olarak 6-7 kafadar sürekli kalmaktadır. Sürekli kaldıkları gibi çalışma gibi bir aktiviteyede girilmemektedir. Gereksizdir bir noktada, çünkü zaten bünye kalmaya alışmıştır. Gelişen teknelojiyle bir whatsapp organizasyonu yapılmış idi. Whatsapp kullanabilen arkadaş tekli sıraların en solunda oturmuştur. Ancak arkadaşın o gece boynunun tutulması ve dönememesi sebebiyle kopya çekilememiştir. En sonunda aynen şöyle bir tepki vererek boş kağıdı vermeye gider kendisi ''Sikerün Mat1 i yeaaaa''.. Hala kopya bekleyen 5-6 kişi o dumuru yaşamış ve sınav esnasında kopmuştur. Tabi hoca ve gözetmenler anlam veremedi ama küfürüde duydular.

1. senem, sosyal psikoloji diye bir dersimiz var. Hocamız eski asker ve gayet iyi bir herif. Sınavda 3 soru sorar ve 4. soruda şöyledir; ''kendi yazdığunız herhangi bir soruyu cevaplayınız'' Akıllı Pathfinder o soruyu yapmayı unutur ve 67 alır. 

Ders programla dersi, flow chart çizdiriliyor sınavda. Süre sınırı yok. Sabah 9 da başlayıp akşama 6-7 e kadar bekledim sınavda. En sonunda hocam gelip kağıda 100 yazıp ''hadi evine git yeter artık'' demişti. Sınava 2 kere yemek söylemiştim..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lise 2 falan kış aylarındayız pantolonun altına ince pijamalrdan fln giymiştim bu arada utanmıyorum lan açık açık söylüyorum işte giymiştim neyse o gün okula gittim hava bir sıcak bir sıcak temmuz ayı mübarek .

neyse baktım yanıyporum amk cayır cayır oldu bacaklarım dedim çıkarmalaıyım bu pijamayı tuvalete gittim neyse tam pijamayı çıkardım poşet yok amk ceketim içine sıkıştırdım dedim zaten 2. kat hmn çıkar bırakrırım tam çıkarken bayan ingilizce öğretmenini gördüm kapıda dedim dur gitsin bu karı sonra çıkarım.

tuvalete tekrar girdim çıktım baktım karı orda hem de bana bakıyor neyse dedim yapacak bişi yok devam tam yanından geçerken dur bakim ceketinde ne var dedi diyorum yok hocam önemli bişi değil karı zorluyor yok illa bakıcam hocam göstermesem diyorum yok göstericen neyse açtım ceketimi kadının bakışlarıyla yerin dibine girdim amk nasıl utandım tarifi yok yani.

neyse bişi yok ki utanmana gerek yok dedi içimden he amk dedim usain bolt gibi sınıfa çıktım pijamayı da çantaya attım o gün yaşşadığım utancı unutamam herhalde.

ebedi devlet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

-"!?"

ulan benim lisede aşık olduğum kız şuan orda eğitim fakültesinde gerçi aradan çok zaman geçti ama nedense adana çukurova ve ünüversite kelimelerini duyunca yaram depreşir en azından buyılda bok var gibi adana meslek üksek okulunu kazandım buarada hocam sen kaçıncı sınıfın

bu anlattığım olay 2004'de olmuştu. Ben 2008'de bitirdim :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

sene 2008. meyve sebze ekmek elektrik internet telefon  gibi 1incil ihtiyaçları çalmanın verdiği alışkanlık ile oturmuş ev sakinleri olarak bu gece ney

yapacağımızı ot içip alkol içerek kararlaştırmaya çalışıyorduk ki...

tam da o sırada bir esinti geldi ürperdik. neden lan evde kömür sobası varken elektrikli sobalarla perişan oluyoruz dedik. 

tamam elektriğe para vermiyoruz ama kömür sobasınında yerı baskadır. yapalım kafaları yüksek sıcaklıkla bir mayışalım diye karar kıldık.

komşunun kömürlüğünü patlatalım dediler. kolay iş dedim ben tatmin olmam. neyse ben evde durdum 5 dk ya bizim balıkesirli bilader elinde

patlamış kilit ve bir torba kömürle sırıtıyor. ee ulan dedim hani odun felan gerekmez mi . 

inşaata dalalım dedi izmirli aşçımız. vay dedim amk işte benlik eylem yap bi sigara inşaatın tepesinde içeriz dedim. neyse herşey hazır iki kişi

girdik 6 katlı inşaata. girerken karşı binadan bir kadın bizi gördü militan gibi giyinişimizle ama pek iplemedik.

kat kat telefon ışıklarıyla parça odunların hepsini çuvala doldura doldura üst kata kadar çıktık. 2 çuval odun doldurduk bereketli inşaat çıktı.

neyse soda şişesine kokteyl yaptıgımız viskimizi turnike dönerken inşaatın damında yıldızları seyre dalmıştık fakat aslında kafamız taşşak

muhabbetler 20 sn ye bir değişiyor. dam dediysem böyle en üst katta damın da üstüne hani merdiven katı olurya onunda üstüne çıktık biz

merdiven dayamışlar. derken bir ses geliyor felan olduk. yok mok diyoz birbirimize kafamız güzel amk ne sesi gacenin köründe inşaatta. 

bir ses daha duyduk ve duydugumuz anda gözlerimizin içine baktık ve konuşmadık 4-5 saniye. bu sesi ikimizde çok iyi tanıyorduk.

tekrardan duyup emin olana kadar ses çıkarmadık ve evet duydugumuz şey doğruydu. kafamızın güzelliğinden değildi. ses gittikçe yaklaşıyordu.

ses polis telsiziydi amk üzerimizde sarılı bir cigara ve 5 grama yakın mal vardı ayrıca o mahalleye bakan polisler bizi 3 gün önce 3 haftalık bir 

çalışmanın sonucu yakalamışlardı. mahallede sadece bize çalışıyorlardı sanki. yemın ediyorum bırakın yasaları onu bunu.

polislerden yiceğimiz dayagın hesabını yapıyoruz.

polisler bütün inşaatı tek tek arayıp dama kadar çıktılar ben üzerimdeki malı sıkıştırdım bir yere yalpalayarak.

lan noldu amk bir anda kendimizi ani bir teslim olma refleksiyle bulundugumuz yere sırt üstü yatar pozisynda bulduk. kafamız milyon yıldızlar ve

sağlı sollu yer değiştiren polis fenerleri görüyoruz sadece. sikerim dedim böyle fantezi mi olur amk kapadım gözlerimi.

polis konusmalarını dinliyoruz. en son biri çıktı dedi ki. ismail abi yok kimse burda. 

o ana kadar sadece ve sadece birinin merdivene iki basamak çıkıp napıyorsunuz lan siz burda amına koduklarım diye bagırma sesini beyninde

canlandıran bizler için kurtulma şansı doğmuştu. ve nitekim polisler geldiği gibi yavas yavas gittiler. doğrulup 45 dk gülüp eğlendik yaşadığımız

anın hissini yaşadık içkimizi içtik aynı yerde cigaramızı yaktık onu da bir ton muhabbetle yükses sesle gülerek eğlenerek tükettik. 

bir kat aşağıda bıraktığımız odun çuvallarını da yüklenerek apartmandan çıktık. ben tabi o kafayla pek dizginlenecek bir tip olmadıgımdan o bizi

girerken gören kadının bana baktıgı pencere camını irice bir taşla kırdım. sırf onun ihbar etmiş olma olasılığının gece kafamı meşgul etmemesiiçin.

bu arada o polisler gerçekten bu olaydan önce bizi haneye tecavüzden tüm şehirde aradılar yakaladılar. semti yazılarken yakaladılar.

şehrin stadında çimlerin ortasında yakaladılar gece içki içip yuvarlanırken. top oynarken. eğer orda da yakalansak bizi damdan bile atabilirdiler :)

o günden sonra kendimi inşaatlarda gerçekten huzurlu hissederim ne zaman canım sıkılsa inşaatın tepesine çıkarım. 

yerlere yattım hacı :D

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı

lise 2 falan kış aylarındayız pantolonun altına ince pijamalrdan fln giymiştim bu arada utanmıyorum lan açık açık söylüyorum işte giymiştim neyse o gün okula gittim hava bir sıcak bir sıcak temmuz ayı mübarek .

neyse baktım yanıyporum amk cayır cayır oldu bacaklarım dedim çıkarmalaıyım bu pijamayı tuvalete gittim neyse tam pijamayı çıkardım poşet yok amk ceketim içine sıkıştırdım dedim zaten 2. kat hmn çıkar bırakrırım tam çıkarken bayan ingilizce öğretmenini gördüm kapıda dedim dur gitsin bu karı sonra çıkarım.

tuvalete tekrar girdim çıktım baktım karı orda hem de bana bakıyor neyse dedim yapacak bişi yok devam tam yanından geçerken dur bakim ceketinde ne var dedi diyorum yok hocam önemli bişi değil karı zorluyor yok illa bakıcam hocam göstermesem diyorum yok göstericen neyse açtım ceketimi kadının bakışlarıyla yerin dibine girdim amk nasıl utandım tarifi yok yani.

neyse bişi yok ki utanmana gerek yok dedi içimden he amk dedim usain bolt gibi sınıfa çıktım pijamayı da çantaya attım o gün yaşşadığım utancı unutamam herhalde.

Kadın ne zannetti Allah bilir :S

Toplam Hit: 3997 Toplam Mesaj: 32