Üniversite Bölüm Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek

Arkadaşlar amcama üniversite tercihleri yapıyorum kuyumculuk takı tasarımı imalatı tarzı bölümler istiyor. Bu şekilde bölümlerin olduğu bildiğiniz üniversiteler nerelerdir?

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mycou
    mycou's avatar
    Erkek

Hocam aynı dertten kardeşimde muzdarip. 

Hem iş hem okul açısından biz ona iç mimarlık bölümünü yazmayı düşünüyoruz. Hem iş bulması oldukça geniş, hem iş bulması oldukça kolay hem de bir çok alt dalı var 

Tavsiye ederim. 

Sr. SEO Consultant
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

tek derdi karnını doyuracak kadar para kazanmaksa 2 yıllık adalet okuyup katip olsun.

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    yustang bunu yazdı

Arkadaşlar amcama üniversite tercihleri yapıyorum kuyumculuk takı tasarımı imalatı tarzı bölümler istiyor. Bu şekilde bölümlerin olduğu bildiğiniz üniversiteler nerelerdir?

ÖSYM tercih kılavuzunu bugün Excel belgesi olarak yayınladı.
      Excel belgesi üzerinde kolaylıkla arama / sıralama yapabilirsiniz.

Edit : yustang arkadaşım bir de şu linki inceler misin ?
      https://yokatlas.yok.gov.tr/onlisans-program.php?b=30016

SerYolcu tarafından 27/Tem/22 10:47 tarihinde düzenlenmiştir

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    sandman bunu yazdı

Abi derslere baktım son sınıfa kadar zor bir ders yok sadece ikinci sınıfta kompleks analiz var o da hocadan hocaya değişir ama yüksek matematik konuları insan sevmiyorsa üniversitede çekilir gibi değil, ben çok bırakanda gördüm.

Bırak çocuk istediğini okusun eğer bilgisayar bilimlerine ilgisi varsa bir şekilde yolunu bulur. Birde benim hanım gibi Kimya mühendisi olup governance müdürü olan ve milletin işine karışan insanlarda var hiç belli olmaz.

abi sıkıntı şu : bişeye ilgileri yok. ot gibi yaşıyolar. 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    sandman bunu yazdı

Abi derslere baktım son sınıfa kadar zor bir ders yok sadece ikinci sınıfta kompleks analiz var o da hocadan hocaya değişir ama yüksek matematik konuları insan sevmiyorsa üniversitede çekilir gibi değil, ben çok bırakanda gördüm.

Bırak çocuk istediğini okusun eğer bilgisayar bilimlerine ilgisi varsa bir şekilde yolunu bulur. Birde benim hanım gibi Kimya mühendisi olup governance müdürü olan ve milletin işine karışan insanlarda var hiç belli olmaz.

abi sıkıntı şu : bişeye ilgileri yok. ot gibi yaşıyolar. 

Abi anlıyorum seni, aileden biri abilik etmek istiyorsun ama yarın öbür gün girer matematik derslerinde zorlanır felan sonra sana çemkirmesin

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı
    yustang bunu yazdı

ÖSYM tercih kılavuzunu bugün Excel belgesi olarak yayınladı.
      Excel belgesi üzerinde kolaylıkla arama / sıralama yapabilirsiniz.

Edit : yustang arkadaşım bir de şu linki inceler misin ?
      https://yokatlas.yok.gov.tr/onlisans-program.php?b=30016

teşekkür ederim benim asıl sıkıntım. hangi bölümlerin bu meslekle ilgili olduğu 4 senelikler var 2 senelikler acayip acayip isimler.

mesela senin yolladığından ayrıyeten takı imalatı bölümü var mücevher imalatı bölümü var karıştırdıkca yeni bölüm çıkıyor ben de hiç anlamıyorum takı güzel santlar cart curttan. millete sordum onlar daha beter itü cevher mühendisliği bölümü linki attı kafayı yersin

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Elemanlar ortalama zekanın üzerindeyse:

Mümkünse üniversiteye başlamadan ortaöğretim kpss'yi denesin - kazansın.

Üniversite olacaksa iki yıllık üniversiteye gidip yine kpss ile memur olsun.

4 yilliga hiç girmiyorum, çünkü bir şekilde 4 yıllık üniversiteyi bitirenler temel bazı ders çalışma becerilerine - test çözme tekniklerine hakim oluyor ve o kısımda rekabet daha fazla, çok yığılma var.

--

Heh kpss ile memur olmak ne işlerine yarayacak dersen en azından maddi sikintilari görece olmayacağı için daha sakin kafayla düşünüp - beyinleri de olgunlastiktan sonra kendileri için en doğru yolu bulacaklardır.

vatandaşa kafam girsin!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palu!123!alu
    Palulu
    Palulu's avatar
    Erkek

TYT puanı 288 sıralaması 937000 işi bilenlerden yardım bekliyorum hangi bölümler gelir been pek anlamam bu işlerden

Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kuıtsaldır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek

Sonuçlar açıklanmış ama siteye giremiyorum bir yöntem var mı bildiğiniz vpn filan da işlemedi

Toplam Hit: 2568 Toplam Mesaj: 24
üniversite bölüm