Üniversite Bölüm Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

vpn kesmez, server yoğun. yine ösym klasiği brajı kaldırdılar milyonlarca kişi aynı anda siteye girmeye çalışıyor.

bu gece açılır ancak

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

vpn kesmez, server yoğun. yine ösym klasiği brajı kaldırdılar milyonlarca kişi aynı anda siteye girmeye çalışıyor.

bu gece açılır ancak

Baraj mevzusunun bunu bike etkileyeceğini düşünmemiştim 

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    sandman bunu yazdı

Abi derslere baktım son sınıfa kadar zor bir ders yok sadece ikinci sınıfta kompleks analiz var o da hocadan hocaya değişir ama yüksek matematik konuları insan sevmiyorsa üniversitede çekilir gibi değil, ben çok bırakanda gördüm.

Bırak çocuk istediğini okusun eğer bilgisayar bilimlerine ilgisi varsa bir şekilde yolunu bulur. Birde benim hanım gibi Kimya mühendisi olup governance müdürü olan ve milletin işine karışan insanlarda var hiç belli olmaz.

abi sıkıntı şu : bişeye ilgileri yok. ot gibi yaşıyolar. 

hocam eğer siyah yazan bölümdeki gibiyseler neden ilgisi olmayan bir bölüme yerleştirip başka bir kişinin hakkını çalmalarına göz yumuyorsun? Üstelik örneğin matematik sevmiyorsa para çok kazanıyor diye X mühendisi olmaya zorlasan 1. sınıfta matematiği geçemeyip üniversiteden ve okumaktan da soğuyacak. 

ot gibi değillerdir, vardır birşeylere ilgileri. Bence onu bulmakla başlamalısın. Sonra da onu yapabilecekleri bir yöne yönlendir. Üniversite mi olur bir ustanın yanı mı olur bilmiyorum. Ben herkesin sevdiği işi yaptığı bir ütopyadan buraya ışınlandım ve bunları yazıyorum :) <- Benim düşüncem bu

Yok gerçekten ot gibi iseler, neden daha erkenden ünversiteye hazırlanmak yerine ellerinin iş tutacağı, meslek edindirecek birşeye yönlendirmiyorsun? Ara eleman açığı çok fazla her sektörde. Mesela kaynakçı, elektrikçi, tesisatçı, fayans ustası olarak yetişebilecekleri bir yöne gidebilirler.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    sandman bunu yazdı

Abi derslere baktım son sınıfa kadar zor bir ders yok sadece ikinci sınıfta kompleks analiz var o da hocadan hocaya değişir ama yüksek matematik konuları insan sevmiyorsa üniversitede çekilir gibi değil, ben çok bırakanda gördüm.

Bırak çocuk istediğini okusun eğer bilgisayar bilimlerine ilgisi varsa bir şekilde yolunu bulur. Birde benim hanım gibi Kimya mühendisi olup governance müdürü olan ve milletin işine karışan insanlarda var hiç belli olmaz.

abi sıkıntı şu : bişeye ilgileri yok. ot gibi yaşıyolar. 

hocam eğer siyah yazan bölümdeki gibiyseler neden ilgisi olmayan bir bölüme yerleştirip başka bir kişinin hakkını çalmalarına göz yumuyorsun? Üstelik örneğin matematik sevmiyorsa para çok kazanıyor diye X mühendisi olmaya zorlasan 1. sınıfta matematiği geçemeyip üniversiteden ve okumaktan da soğuyacak. 

ot gibi değillerdir, vardır birşeylere ilgileri. Bence onu bulmakla başlamalısın. Sonra da onu yapabilecekleri bir yöne yönlendir. Üniversite mi olur bir ustanın yanı mı olur bilmiyorum. Ben herkesin sevdiği işi yaptığı bir ütopyadan buraya ışınlandım ve bunları yazıyorum :) <- Benim düşüncem bu

Yok gerçekten ot gibi iseler, neden daha erkenden ünversiteye hazırlanmak yerine ellerinin iş tutacağı, meslek edindirecek birşeye yönlendirmiyorsun? Ara eleman açığı çok fazla her sektörde. Mesela kaynakçı, elektrikçi, tesisatçı, fayans ustası olarak yetişebilecekleri bir yöne gidebilirler.

hacı matematiği geçerler işte, hepten mal değiller inekliyolar öğreniyolar ama bişeye ilgileri yok. ne iş yapmak istersin vs diyince rehber hocadan duyduğu bölümleri sayıyorlar sadece. 

bu sene heralde kalabalıkmış ortam benim bu kuzen tercihlerde yerleşemedi. tam üzülüyodum falan buna, telefonda ağlıyo bana yerleşemedim diye "arkadaşlarım hep yerleşti ben üniversitesiz kaldım" gibi bir moda girdiğini farkettim :P hani mevzu ünivsiz kalması, geleceğiyle ilgili karamsarlığa düşmesi vs değil de statüsünün düşmesi onun için :D saldım ben de sikerler ya, biz burda düzgün bi mesleği olsun aç kalmasın diye uğraşıyoruz o artizlik peşinde

ben meslek lisesi mezunuyum ve çok kebap bi iş yapıyorum (dijital pazarlama alanında yazılımcıyım) istiyorumki çevremdeki insanlar, eş dost ta bişeyler öğrensin bi şekilde güzel işler yapsın ama yok ya eğitilmez bazıları. bişey yapacak olan kendi yapıyo.

bunun en güzel örneği bu forum zaten. bu forumda canla başla çalışıp bişeyler öğrenip kendini geliştiren çok insan gördüm. hepinize helal olsun. zamanında burda en basit html taglerini sorup 1 sene sonrasında zebellah gibi yazılımlar geliştiren bir sürü mürid var.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 2289 Toplam Mesaj: 24
üniversite bölüm