Üniversite Bölümleri Hakkında Bir Kaç Soru
-
1234567B bunu yazdı
Makine bir derya.Geldim 3 sene oldu bitermi bilinmez daha bir bok bilmiyorum.Sektörde pişeceğim sanırım.
Umarım pişersin hocam :)
-
Sana tavsiyem kazandığın şehri burada ilan etmen çünkü burada farklı şehirlerde okuyan veya çalışan bir sürü insan bulunmakta. Gittiğin yerde sana yardımcı olucaklardır. Tecrübe sahibi olarak söylüyorum. Burası senin diğer bir ailen gibidir.
-
mstfcn bunu yazdıDesingers bunu yazdımstfcn bunu yazdıDesingers bunu yazdı
Sehir bolge planlama yerine harita muhendisligi tercih etmen daha iyi ... sehir bolge planciya gore daha genis calisma is bulma olanagin var ... imar planini sehir bolge planci cizer uygulamasini harita muhendisi yapar insaat alaninda calisir harita muh. Ancak sehir bolge plancisi olcum yqpmayi bilmedigi icin insaat sekyorunde yeri asiri dardir
benim çizimde sıkıntı var aslında ama çizimler genelde bilgisayarda oluyormuş sanırım o yüzden yazmayı düşündüm ama kararsızım hala.
Bilgisayar destekli cizim ve 2 . Siniftan itibaren arazi uygulamasi dersin var cok zevkli fotogrametri dersi var. binsansiz hava araclariyla olcum yapma vs goruyorsun. programlama cografi veri tabani kartografik veri tabani vgibi cok zevkli dersler var ama muhendisliklerin genel olarak matematik fizik ust duzeydir makina muh fizik agirlikli cesitli dersler var haritada matematik agirlikli cesitli dersler var harita kadastro mezunu harita muhendisligi 3 . Sinif ogrencisiyim ogrenciykeb bile insaat santiyesinde alt yapi gurup sefligi ve insaat birimsefligi yaptim guzel ucretlerle okurken is bulabiliyorsub arkadaslarimin cogu calisiyor... siddetle tavsiye ediyorum...
En üst sıraya yazıyım o zaman.Benim MF-4 266 152 bindeyim.Tercih yapacağım yer 279 131 bin ile alıyor gelme ihtimali varmı acaba?
csr288 bunu yazdıbirde mühendislik okuyacaksan yazacağın üniversitenin imkanlarını araştır . akedemik kadro lab lar . cok önemli bunlar mühendislikte
Konya Selçuk Üni. düşünüyorum saten şehir dışına çıkma imkanım yok burayı yazacam mecburen.
Yaz ilk siraya ama gelme ihtimali muallakli solemedi deme ragbet cok bizim meslege ama umudunu yitirme ilk siraya yaz sayet harita muhendisi olursan abine dua edeeksin...
-
-
-
Yılların sayısalcısı olarak bu yıl SOSYOLOJİ yazmaya karar vermeyi düşünmeye karar verdim. :-) Daha emin değilim yani. Varmı Sosyoloji okuyan? Nedir ne değildir bilen? İstanbul üniversitesini olabilir. İkinci sırada Çanakkale 18 Mart üniversitesi var.
-
hocma bunlar birbiriyle alakasiz bölümler. şu bölümü yazayimda okuyayim dersen ileride pişman olabilirsin. yaşam kaliten açısından sevdiğin mesleği yap sevdiğin bölümü yaz ki her sabah işe giderken ulan gene mi iş diye gitme.
klasik olacak ama malesef türkiyede puanım şuna yetiyor ona gideyim mantiği olduğu için çoğu meslekte ilerleyemiyorz. ne doktorlar insaat mühendisliğinde heder olyuor.
-
yNsr bunu yazdı
hocma bunlar birbiriyle alakasiz bölümler. şu bölümü yazayimda okuyayim dersen ileride pişman olabilirsin. yaşam kaliten açısından sevdiğin mesleği yap sevdiğin bölümü yaz ki her sabah işe giderken ulan gene mi iş diye gitme.
klasik olacak ama malesef türkiyede puanım şuna yetiyor ona gideyim mantiği olduğu için çoğu meslekte ilerleyemiyorz. ne doktorlar insaat mühendisliğinde heder olyuor.
Hocam benim meslek bilgisayarda bu mesleği çok sevmiyorum.Diğer mesleklere yönelmek istiyorum.Şuan harita müh. araştırıyorum çoğu kişi öneriyor saten bunun içindede bilgisayar var ha diğer dersleride bir şekilde öğrenirsin sanırım.
-
Güncel.
-
Desingers bunu yazdıocr1991 tarafından 04/Tem/14 16:49 tarihinde düzenlenmiştirmstfcn bunu yazdıDesingers bunu yazdı
Sehir bolge planlama yerine harita muhendisligi tercih etmen daha iyi ... sehir bolge planciya gore daha genis calisma is bulma olanagin var ... imar planini sehir bolge planci cizer uygulamasini harita muhendisi yapar insaat alaninda calisir harita muh. Ancak sehir bolge plancisi olcum yqpmayi bilmedigi icin insaat sekyorunde yeri asiri dardir
bence bu senin ilgine bağlı yazılım alanında çok ilgiliysen hiç düşünmeden bilgisayar mühendisliğini seç ama o kadar ilgim yok dersen ozaman harita mühendisliğini seç diğerlerine sakın ama sakın düşünme bile özellikle metalurjiyi :)