folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Üniversite Bölümleri Hakkında Bir Kaç Soru

Üniversite Bölümleri Hakkında Bir Kaç Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    ocr1991 bunu yazdı
    Desingers bunu yazdı
    mstfcn bunu yazdı
    Desingers bunu yazdı

Sehir bolge planlama yerine harita muhendisligi tercih etmen daha iyi ... sehir bolge planciya gore daha genis calisma is bulma olanagin var ... imar planini sehir bolge planci cizer uygulamasini harita muhendisi yapar insaat alaninda calisir harita muh. Ancak sehir bolge plancisi olcum yqpmayi bilmedigi icin insaat sekyorunde yeri asiri dardir

bence bu senin ilgine bağlı yazılım alanında çok ilgiliysen hiç düşünmeden bilgisayar mühendisliğini seç ama o kadar ilgim yok dersen ozaman harita mühendisliğini seç diğerlerine sakın ama sakın düşünme bile özellikle metalurjiyi :)

İlk tercihimi harita müh. yapacam.Eğer gelmesse bilgisayara giderim sanırım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ocr1991
    ocr1991's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı
    ocr1991 bunu yazdı
    Desingers bunu yazdı
    mstfcn bunu yazdı
    Desingers bunu yazdı

Sehir bolge planlama yerine harita muhendisligi tercih etmen daha iyi ... sehir bolge planciya gore daha genis calisma is bulma olanagin var ... imar planini sehir bolge planci cizer uygulamasini harita muhendisi yapar insaat alaninda calisir harita muh. Ancak sehir bolge plancisi olcum yqpmayi bilmedigi icin insaat sekyorunde yeri asiri dardir

bence bu senin ilgine bağlı yazılım alanında çok ilgiliysen hiç düşünmeden bilgisayar mühendisliğini seç ama o kadar ilgim yok dersen ozaman harita mühendisliğini seç diğerlerine sakın ama sakın düşünme bile özellikle metalurjiyi :)

hayırlısı bakalım iyice araştır harita bölümünü , yazcağın ve kesin gelecek dediğin yerleri , sonradan hayal kırıklığına uğrama bölüm veya şehirle ilgili 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    ocr1991 bunu yazdı
    mstfcn bunu yazdı
    ocr1991 bunu yazdı
    Desingers bunu yazdı
    mstfcn bunu yazdı
    Desingers bunu yazdı

hayırlısı bakalım iyice araştır harita bölümünü , yazcağın ve kesin gelecek dediğin yerleri , sonradan hayal kırıklığına uğrama bölüm veya şehirle ilgili 

Şuan araştırıyorum gelme ihtimali olan bölümleri yazacam bakalım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı

@clickanddie yazarım büyük ihtimal Konya da okuyacam.

@desingers tamam hocam gelme ihtimali düşük ama yazacam ilk sıraya artık.

Hayatımda ki en büyük pişmanlıklarımdandır Konya'ya üniversite okumak için gelmek..

Ama konya da doğup büyüdüysen onu bilemem. Dünyaya tekrar gelsem Konya'ya uğramamak için elimden geleni yaparım yolumu uzatır gene geçmem o şehirden. 

2 sene daha var okulun bitmesine ve sıkıntılı, sorunlu ve psikolojik açıdan çökmüş günler beni bekler..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    OdiN bunu yazdı
    mstfcn bunu yazdı

@clickanddie yazarım büyük ihtimal Konya da okuyacam.

@desingers tamam hocam gelme ihtimali düşük ama yazacam ilk sıraya artık.

Hayatımda ki en büyük pişmanlıklarımdandır Konya'ya üniversite okumak için gelmek..

Ama konya da doğup büyüdüysen onu bilemem. Dünyaya tekrar gelsem Konya'ya uğramamak için elimden geleni yaparım yolumu uzatır gene geçmem o şehirden. 

2 sene daha var okulun bitmesine ve sıkıntılı, sorunlu ve psikolojik açıdan çökmüş günler beni bekler..

Benim memleket hocam bazı nedenlerden dolayı şehir dışı yazamıyorum.Yoksa bende başka bir şehirde okumak isterdim.

Toplam Hit: 2993 Toplam Mesaj: 36