folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Üniversite Hazırlık Okusam Okumasam Mı ?

Üniversite Hazırlık Okusam Okumasam Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Büyük bi ikilemdeyim şu an.

Şu aşağıdaki konuda tartışmışlar.Kimisi oku demiş kimisi okuma soran çocukla aynı durumdayım.Hazırlığı geçme ihtimalım büyük.Ama eğer geçersem şimdi lisede hazırlıkta ve sonraki yıllarda öğrendiğim ingilizceyle bu üniversite 1 ve diğer yıllardaki ing aynı olur mu zorlanırmıyım acaba diye korkuyorum.Teknik ing falan yani ne bileyim.Sizin düşünceniz nedir? Hazırlığı geçmiş olanlar var mı?

http://www.iyte.net/showthread.php?t=23766

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Ben okumadım 1 sene kayıp yapmaya gerek yok gerekirse kursa giderim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

Hazırlık ingilizce ve üniveristeye hazırlık açısından çok iyi bir fırsattır benim açımdan. Eğer yaş sıkıntın yoksa oku derim. Ben hem lisede hem de

üniversitede hazırlık aldım pişman da değilim. Günümüzde Zaten ingilizce konuşmalısın kesinlikle. 

Diyelim ki okudun hem ingilizceni geliştirirsin hem de  üniversite ortamını tanırsın alışırsın. Diğer turlu birden başlayınca dersler ortam arkadaşları

tanıma derken kesin 2-3 tane dersin kalır. 

Bu yuzden ki tavsiyem okudur zararını görmezsin.

Not: Kurs falan hikaye. Hazırlıkta alacagım eğitimi hiç bir kursta görmedim. En basitinden öğretici kalitesi var.

Hakan363 tarafından 29/Ağu/12 12:57 tarihinde düzenlenmiştir

www.dunyadailkler.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

göreceli bir durumdur

inglizce gramer bilgin ve kelime haznen varsa okuma..

ben 1 yıl okdum aceyip sıkıcı... zorunlu değilse tercihim okumamaktan yana olur çünkü bir yıl boşa gider...

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Şöyle birşey duydum bir de hazırlıkta sınava girip geçersen 1. sınıf derslerini alabiliyormuşsun o nasıl oluyor?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

okuma aga senin bir yıllık üniversite giderin zaten nerden baksan en iyi bi ingilizce kursunun fiyatı kadar kaldıki okulda bi sik ogrenemezsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

yeterlilik sınavı yapıyorlar 
    oxford online sitesinden teste tabi tutuyorlar (bizde öyleidi)
    belli bir baraj puanı var genelde 100 üzerinden 60 isterler onu geçtinmi hazırlık okumana gerek kalmaz

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

1 sene önce bitircen de ne olcak :| Hazırlık oku bi sene kafanı dinlersin, boş vaktin bol olur öss maratonundan kurtulmuşun daha iyi bi fırsat mı var? Derslere boğulup napcan :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Secmeli olarak okuyacaksin muhtemelen. Bizde zorunluydu. Bircok arkadasim 3. Veya son sinifa geldiginde hazirlik okusam iyiydi dedigine sahit oldum. Secmelide sen kendin isteyerek ogreniyorsun bu nedenle sinavi gecme gibi bir derdin yok ne ogrenirsem kardir diyorsun. Ancak ben bunu kurs ilede hallederim diyorsan bir sene vakit kaybetme derim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

1 sene önce bitircen de ne olcak :| Hazırlık oku bi sene kafanı dinlersin, boş vaktin bol olur öss maratonundan kurtulmuşun daha iyi bi fırsat mı var? Derslere boğulup napcan :D

en güzel şekilde belirtmiş arkadaş,  üstelik belki bilmediğin farklı şeyleride öğrenmiş olcaksın hazırlıkta s.et diğer bilmeyenlere hava atarsın hem quızlere sallamadan girersin kafan rahat olur hem daha da ilerletirsin .)

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Ayın 7 sinde muhafiyet sınavı o zamana kadar düşüneyim napayım diye.

Daha başka düşünceleri olan hazırlık atlayanlar varsa zorluk çekip çekmediklerini belirtebilirler mi ?

Toplam Hit: 4529 Toplam Mesaj: 39