Üniversite Hazırlık Okusam Okumasam Mı ?
-
bence okuma 1 yıllık zaman kaybı. hazırlığı bırakıp sonra muafiyet sınavından geçtim. hazırlığı geçebilecek ingilizcen varsa hiç gerek yok. kendi
başına bir plan yapıp da çalışabilirsin. hayata 1 yıl geç başlamana gerek yok bence.
-
okuyacağın okul %100 ingilizceyle eğitim yapacaksa hazırlık okumak zorunlu bence (ingilizcen mükemmel değilse tabi);
diğer türlü 2 durum var kendi kararını ver
1) hazırlığı atla ama daha sonra yaz kurslarıyla ingiliizceni geliştr ( maddi açıdan bi sene hazırlıkta harcayacağn paranın çok azını verip öğrenrsn, +1 sene kazancın olacak, hayata 1 sene erken başlayacaksn=>hayatınn önemli aşamalarını 1 sene önce yapacaksn )
2) hazırlığı oku ortamını yap. öss stresini at, eğlencenn ortamın içinde ol, ayrıca rahat rahat ingilizceni geliştr. 1 sene tatil yap
-
hocam eğitimi ingilizce olacaksa kesinlikle git.Ha yok ingilizce değilse veya %30 ingilizce ise siktir edebilirsin
-
HolyReform bunu yazdı
hocam eğitimi ingilizce olacaksa kesinlikle git.Ha yok ingilizce değilse veya %30 ingilizce ise siktir edebilirsin
%100 ingilizce de napayım bilemedim.
-
daha önceki konuda yazdık
ieü ye geldiysen hazırlık okusam mı okumasam mı olur mu lan sanki ingilizce yeterlik sınavını geçebilecen a.k anca yurtdışından gelen elemanlar geçebiliyo pie sınavını söyleyimde :)
tabii ieü yü tutturduysan herkes bilir ieü nün ingilizcesinin zor olduğunu... -
c0der bunu yazdı
ieü ye geldiysen hazırlık okusam mı okumasam mı olur mu lan sanki ingilizce yeterlik sınavını geçebilecen a.k anca yurtdışından gelen elemanlar geçebiliyo pie sınavını söyleyimde :)
tabii ieü yü tutturduysan herkes bilir ieü nün ingilizcesinin zor olduğunu...İYTE Bilgisayar tuttu.Bakalım daha düşünüyorum.Kimin ne yapıp yapamıcağını nerden biliyon hem hiç belli olmaz :D
-
dyrnade bunu yazdıc0der bunu yazdı
tabii ieü yü tutturduysan herkes bilir ieü nün ingilizcesinin zor olduğunu...İYTE Bilgisayar tuttu.Bakalım daha düşünüyorum.Kimin ne yapıp yapamıcağını nerden biliyon hem hiç belli olmaz :D
devleti bilmiyom hoca :)
o zaman siktr et direk atla bölüme :)
o değilde urlada fln o okul lan :) -
c0der bunu yazdıdyrnade bunu yazdıc0der bunu yazdı
o değilde urlada fln o okul lan :)Evet süper İeü den daha çok çok daha iyi hem :P
-
dyrnade bunu yazdıc0der bunu yazdıdyrnade bunu yazdıc0der bunu yazdı
o değilde urlada fln o okul lan :)Evet süper İeü den daha çok çok daha iyi hem :P
okulu bilmemde urlayı severim :)
-
oku hocam mutlak faydasını görürsün