folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Üniversite Hazırlık Okusam Okumasam Mı ?

Üniversite Hazırlık Okusam Okumasam Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek
    KuZeTaR bunu yazdı

ben de iytede okuyorum, öncelikle şunu bilmelisin ki ingilizce seviyen o kadar iyi değilse hazırlık oku, zaten başka türlü de hazırlığı kolay kolay geçemezsin, ara dönemde de muafiyet sınavı yaparlar mı meçhul, ama ingilizcen iyiyse boşuna zaman kaybetme derim, derslerde zorlanırsan hocalar türkçe de anlatıyor.

Alla alla iytede okuyan başkasıda oku diyor bilemedim ya napsam acaba şimdi :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

bence oku eğitimi iyi bir yerse tabi.hem kafan rahatlar 1 sene boyunca karı kız işlerine zamanında olur.ha ama yaş proplemi varsa bilemeyeceğim.senin yerinde olsam lys'den kurtulmuşsun bence biraz dinlenmiş olursun.sonra yine derslere boğulacaksın

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

1 sene hazırlık okumayıp sonrasında kursla öğrenirim diyenler o kadar parayı bayılıp okullarındaki eğitimin belkide yarısını alamayacaklar bunu da göz önüne alsınlar. Okuldaki eğitim daha derin ve uzun olur. Kursa gidiceksiniz 3-5 ayda herşeyi tıkacaklar beyninize anladığınız kadarını alıp gideceksiniz. Dünyanında parasını bayılacaksınız. Elinizde fırsat varken değerlendirin derim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hacı sonuç odaklı düşün.

Okul bitti bir işe girecen, CV yi veriorsun Ingilizce egitimli bir uni bitirmişsin, Zaten uniyi bitirmişsin ingilizce hazırlık okumuş olmanla olmaman işi alman yada maaşın ile ilgili maximum ne değiştirecek?

Zaten topu topu 20 sene gencligin var birini harcamaya değermi atlayabileceğin bişey için?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

bi de o kadar emin olma hazırlığı atlayabilceğinden, ne babağitler yamuldu o sınavda :D kpds ya da üdsye girdin mi ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek
    KuZeTaR bunu yazdı

bi de o kadar emin olma hazırlığı atlayabilceğinden, ne babağitler yamuldu o sınavda :D kpds ya da üdsye girdin mi ?

Kesin geçerim oo süperim harikayım demiyorum zaten ama kendime güvenim var.Giricem artık 7sinde sınava geçersem artık bakalım :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

eğer profilinde yazdığı gibi yaşın 27yse, ne yap et geç bence, hatta geçersen seneye aynı sınıftayız :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hacı sonuç odaklı düşün.

Okul bitti bir işe girecen, CV yi veriorsun Ingilizce egitimli bir uni bitirmişsin, Zaten uniyi bitirmişsin ingilizce hazırlık okumuş olmanla olmaman işi alman yada maaşın ile ilgili maximum ne değiştirecek?

Zaten topu topu 20 sene gencligin var birini harcamaya değermi atlayabileceğin bişey için?

aynen hiç gerek yok okulun parasıyla yurtdışında dil okuluna gidersin gezdiğin de yanına kar kalır

Toplam Hit: 4535 Toplam Mesaj: 39