Üniversite Hazırlık Okusam Okumasam Mı ?
-
KuZeTaR bunu yazdı
ben de iytede okuyorum, öncelikle şunu bilmelisin ki ingilizce seviyen o kadar iyi değilse hazırlık oku, zaten başka türlü de hazırlığı kolay kolay geçemezsin, ara dönemde de muafiyet sınavı yaparlar mı meçhul, ama ingilizcen iyiyse boşuna zaman kaybetme derim, derslerde zorlanırsan hocalar türkçe de anlatıyor.
Alla alla iytede okuyan başkasıda oku diyor bilemedim ya napsam acaba şimdi :D
-
bence oku eğitimi iyi bir yerse tabi.hem kafan rahatlar 1 sene boyunca karı kız işlerine zamanında olur.ha ama yaş proplemi varsa bilemeyeceğim.senin yerinde olsam lys'den kurtulmuşsun bence biraz dinlenmiş olursun.sonra yine derslere boğulacaksın
-
1 sene hazırlık okumayıp sonrasında kursla öğrenirim diyenler o kadar parayı bayılıp okullarındaki eğitimin belkide yarısını alamayacaklar bunu da göz önüne alsınlar. Okuldaki eğitim daha derin ve uzun olur. Kursa gidiceksiniz 3-5 ayda herşeyi tıkacaklar beyninize anladığınız kadarını alıp gideceksiniz. Dünyanında parasını bayılacaksınız. Elinizde fırsat varken değerlendirin derim.
-
Hacı sonuç odaklı düşün.
Okul bitti bir işe girecen, CV yi veriorsun Ingilizce egitimli bir uni bitirmişsin, Zaten uniyi bitirmişsin ingilizce hazırlık okumuş olmanla olmaman işi alman yada maaşın ile ilgili maximum ne değiştirecek?
Zaten topu topu 20 sene gencligin var birini harcamaya değermi atlayabileceğin bişey için?
-
bi de o kadar emin olma hazırlığı atlayabilceğinden, ne babağitler yamuldu o sınavda :D kpds ya da üdsye girdin mi ?
-
KuZeTaR bunu yazdı
bi de o kadar emin olma hazırlığı atlayabilceğinden, ne babağitler yamuldu o sınavda :D kpds ya da üdsye girdin mi ?
Kesin geçerim oo süperim harikayım demiyorum zaten ama kendime güvenim var.Giricem artık 7sinde sınava geçersem artık bakalım :)
-
eğer profilinde yazdığı gibi yaşın 27yse, ne yap et geç bence, hatta geçersen seneye aynı sınıftayız :D
-
HolyOne bunu yazdı
Hacı sonuç odaklı düşün.
Okul bitti bir işe girecen, CV yi veriorsun Ingilizce egitimli bir uni bitirmişsin, Zaten uniyi bitirmişsin ingilizce hazırlık okumuş olmanla olmaman işi alman yada maaşın ile ilgili maximum ne değiştirecek?
Zaten topu topu 20 sene gencligin var birini harcamaya değermi atlayabileceğin bişey için?
aynen hiç gerek yok okulun parasıyla yurtdışında dil okuluna gidersin gezdiğin de yanına kar kalır