folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Üniversitede Disiplin Cezası

Üniversitede Disiplin Cezası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokay91
    gokay91's avatar
    Erkek

öncelikle selamlar müritler

kısaca olay şöyle;

bir üniversitede öğrenciyim, lisedeki yoklamanın aksine sınıfta bi kağıt dolaşıyo ve ona imza atıyoruz.

tahmin edebileceğiniz gibi derste bulunmayan 3 kişinin yerine imza attım ve hoca bunu çaktı.

kim yaptı deyincede haliyle sesimi çıkaramadım, sonra bütün sınıfın bundan sorumlu tutulup disiplin kurulunun toplanacağını dosyamıza işleneceğini falan filan söyledi..

lisede de bu tarz olaylar fiş çalmalar, kopya fişler falan çok yaptım ama anladıkları halde hiç bi şey yapmadılar.

sizce bu olayın sonucunda hele hele üniversitede ne olur ceza vs alırmıyız bu tarz bi olay başından geçen varsa neler olduğunu paylaşabilirmi??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bende kağıda cin ali filan çizdim diye proftan fırça yemiştim :D

Yapacak bişey yok. Ancak amcanın teyzesinin oğlu filan dekandır rektördür bakandır devreye girerse anca :\

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

6 ay uzaklaştırmadan başlar ama bütün sınıfıda uzaklaştırmazlar heralde :D

edit: üniden üniye değişir ama cezası heralde :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

git hocayla açıkca knş açıkça konşursan bişey yapmaz

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

aynı kalemlemi attın???

en büyük eşşekliktir,

başkasının yerine imza atacaksan kalemi değiştireceksin, mümkünse kendininkini tükemmez elemanlarınkini kurşun kalemle atacaksın...

hiç çaktırma bi bok olmaz...

6 senedir derse girmedim ben :)

ayda yılda bir girdiğimde en az 3 kişiye çakmışımdır imza...

defalarca fark edildi, defalarca disiplin dendi, yakalarsak uzaklaştırma vs dendi bi skim olmadı :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Soruşturma acıldı ise, kesin ceza alırsınız..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

şimdilik ses çıkarma.büyük ihtimalle hoca sizin sınıfın yarısından çoğunu bırakacak.gözünü korkutuyo hoca.yok hocaya

dicem millet benim yüzümden yanmasın dersen git hocayla pazarlık et.seni bırakmasını sağla eğer işlem yaparsa daha

kötü olur.zaten imza atılan elemanlar zaten en iyi ihtimalle dersten kalırlar.tabi hocasına göre değişir.bende

yakalandım bi kere öyle.hoca bi daha yapmayın dedi kapattı üstünü.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokay91
    gokay91's avatar
    Erkek

henüz soruşturma açılmamıştır bugün oldu çünkü..

aynı kalemle attım ama herkes kurşun kalemle atıyo sonuçta. kağıda inceleme mi yaptırcak? hiç sanmıyorum :D

yani bütün sınıfıda uzaklaştırmazlar heralde bu arada okul yıldız teknik...

hoca 2 hafta sonra 2. vizeyi yapıp askere gitcek kimseyi bırakmamış şimdiye kadar ama bakalım görcez :D

çıkıp dicektim ben yaptım diye ama 40 kişinin içinde bu kahramanlığı yapmaya değmicek çok insan var ...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

gokay91 bunu yazdı:
    -----------------------------

henüz soruşturma açılmamıştır bugün oldu çünkü..

aynı kalemle attım ama herkes kurşun kalemle atıyo sonuçta. kağıda inceleme mi yaptırcak? hiç sanmıyorum :D

yani bütün sınıfıda uzaklaştırmazlar heralde bu arada okul yıldız teknik...

hoca 2 hafta sonra 2. vizeyi yapıp askere gitcek kimseyi bırakmamış şimdiye kadar ama bakalım görcez :D

çıkıp dicektim ben yaptım diye ama 40 kişinin içinde bu kahramanlığı yapmaya değmicek çok insan var ...

-----------------------------

mevzu kağıt incelemesi değil, eğer aynı tükemmez kalemle fln attıysan, bunu sen atmışsın diyebilir...

hepsini kurşun kalem attıysan tmmdır bitmiştir problem...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Hocam bişi yapmazlar :F Çok çok mal birisi ise tüm sınıfı götürürler el titremesi felan fistan bişiyle buluyorlar ya kimin imza attıığnı sahte imzalarda felan anca o yolla bulur yoksa sus sesini çıkarma =) Gel götür de versin tüm sınıfı :F

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

Bizim ünide aynı şey oldu hocam bölüm başkanı çocukları buldu konuştu sadece başka bi hocanın dersinde oldu aynı olay uyarı cezası geldi çocuklara hocadan hocaya deişir yani..

https://www.fitnessaktif.com/
Toplam Hit: 8740 Toplam Mesaj: 27