Üniversitede Disiplin Cezası
-
öncelikle selamlar müritler
kısaca olay şöyle;
bir üniversitede öğrenciyim, lisedeki yoklamanın aksine sınıfta bi kağıt dolaşıyo ve ona imza atıyoruz.
tahmin edebileceğiniz gibi derste bulunmayan 3 kişinin yerine imza attım ve hoca bunu çaktı.
kim yaptı deyincede haliyle sesimi çıkaramadım, sonra bütün sınıfın bundan sorumlu tutulup disiplin kurulunun toplanacağını dosyamıza işleneceğini falan filan söyledi..
lisede de bu tarz olaylar fiş çalmalar, kopya fişler falan çok yaptım ama anladıkları halde hiç bi şey yapmadılar.
sizce bu olayın sonucunda hele hele üniversitede ne olur ceza vs alırmıyız bu tarz bi olay başından geçen varsa neler olduğunu paylaşabilirmi??
-
Bende kağıda cin ali filan çizdim diye proftan fırça yemiştim :D
Yapacak bişey yok. Ancak amcanın teyzesinin oğlu filan dekandır rektördür bakandır devreye girerse anca :\
-
6 ay uzaklaştırmadan başlar ama bütün sınıfıda uzaklaştırmazlar heralde :D
edit: üniden üniye değişir ama cezası heralde :)
-
git hocayla açıkca knş açıkça konşursan bişey yapmaz
-
aynı kalemlemi attın???
en büyük eşşekliktir,
başkasının yerine imza atacaksan kalemi değiştireceksin, mümkünse kendininkini tükemmez elemanlarınkini kurşun kalemle atacaksın...
hiç çaktırma bi bok olmaz...
6 senedir derse girmedim ben :)
ayda yılda bir girdiğimde en az 3 kişiye çakmışımdır imza...
defalarca fark edildi, defalarca disiplin dendi, yakalarsak uzaklaştırma vs dendi bi skim olmadı :)
-
Soruşturma acıldı ise, kesin ceza alırsınız..
-
şimdilik ses çıkarma.büyük ihtimalle hoca sizin sınıfın yarısından çoğunu bırakacak.gözünü korkutuyo hoca.yok hocaya
dicem millet benim yüzümden yanmasın dersen git hocayla pazarlık et.seni bırakmasını sağla eğer işlem yaparsa daha
kötü olur.zaten imza atılan elemanlar zaten en iyi ihtimalle dersten kalırlar.tabi hocasına göre değişir.bende
yakalandım bi kere öyle.hoca bi daha yapmayın dedi kapattı üstünü.
-
henüz soruşturma açılmamıştır bugün oldu çünkü..
aynı kalemle attım ama herkes kurşun kalemle atıyo sonuçta. kağıda inceleme mi yaptırcak? hiç sanmıyorum :D
yani bütün sınıfıda uzaklaştırmazlar heralde bu arada okul yıldız teknik...
hoca 2 hafta sonra 2. vizeyi yapıp askere gitcek kimseyi bırakmamış şimdiye kadar ama bakalım görcez :D
çıkıp dicektim ben yaptım diye ama 40 kişinin içinde bu kahramanlığı yapmaya değmicek çok insan var ...
-
gokay91 bunu yazdı:
-----------------------------
henüz soruşturma açılmamıştır bugün oldu çünkü..
aynı kalemle attım ama herkes kurşun kalemle atıyo sonuçta. kağıda inceleme mi yaptırcak? hiç sanmıyorum :D
yani bütün sınıfıda uzaklaştırmazlar heralde bu arada okul yıldız teknik...
hoca 2 hafta sonra 2. vizeyi yapıp askere gitcek kimseyi bırakmamış şimdiye kadar ama bakalım görcez :D
çıkıp dicektim ben yaptım diye ama 40 kişinin içinde bu kahramanlığı yapmaya değmicek çok insan var ...
-----------------------------mevzu kağıt incelemesi değil, eğer aynı tükemmez kalemle fln attıysan, bunu sen atmışsın diyebilir...
hepsini kurşun kalem attıysan tmmdır bitmiştir problem...
-
Hocam bişi yapmazlar :F Çok çok mal birisi ise tüm sınıfı götürürler el titremesi felan fistan bişiyle buluyorlar ya kimin imza attıığnı sahte imzalarda felan anca o yolla bulur yoksa sus sesini çıkarma =) Gel götür de versin tüm sınıfı :F
-
Bizim ünide aynı şey oldu hocam bölüm başkanı çocukları buldu konuştu sadece başka bi hocanın dersinde oldu aynı olay uyarı cezası geldi çocuklara hocadan hocaya deişir yani..