Üniversitede Disiplin Cezası
-
adam askere gidecekmiş baksana
ne kadar dertli o adam şimdi bilion mu sen
seni çoktan unuttu bile..
-
sıkma canını h,ç bir şey olmaz sen başka arkadaşlarına anlatma yeter
-
aga öncelikle hangi üni? hoca imza atana(sana yani :)) kafayı takmışsa 29 farklı kalemle, amuda kalkarak da imza atsan bulurlar seni. fakat öncelikle sizden defterlerinizi isterler (kurul toplandıktan sonra) o an başkasının defterini verirsen yırtarsın gibi bir düşünceye kapıldım şu an. fakat taşaklı bi hoca değilse araştma görevlisi falansa sallayan olmaz. hadi hayırlısı olsun senin için
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
17 kıslık sınıfta abartsızı 40 ın ustunde ımza cıktı hocanın bıle gulmekten gozunden yas geldı bır halt olmadı.
-----------------------------oha muhahahaha :D elamanlar iyi çalışmış :D
+ pek bişi olacaqını sanmam bende yakaladım dersten kovdu :D okadar :D
-
bi bot çıkmaz :) bize kaç kere dediler
-
dostum öncelikle geçmiş olsun :)
bu tip durumlarda ilk yapılması gereken hareket uysal davranıp olaydan pişmalık duyuyomuş!!! maduna girmektir.
madem böyle bir olaya bulaştın ve buradan bir an önce sıyrılmak istiyosun bence hocanın yanına git ve birebir konuşma yap. Yani hocanın yanında bu olaydan dolayı yaşadığın üzüntüyü sıkıntıyı (öyle olmasa bile) dile getir. yeri geldiğinde hocam siz haklısınız de haklıydınız, pişmanım de... arkadaşlarının yerine o imzaları niye attığını belirt hocaya ve bunları yaparken de kuracağın cümlelerin içindeki kelimeler öyle bi seçilmiş olsun ki sen hocayı destekleyici konuşmalar yaperken hoca sana hak versin seni mahrur ve mazlum görsün. O imzaları bilmeden sonunu tahmin edemeden, başına gelecekleri anlamadan, fark edemeden attığını ve sonrasında pişman olup o hocaya saygından dolayı onu ipleyip sayıp sevdiğin için gelip özür dilediğini düşünsün... TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIRMIŞ...
Aslında tüm sınıfa cezalandırma vermesi söz konusu olmaz, hocanın öfekesini bastırmak için sınıfı korkutmasıdır. Ama bu bir tehlikedir korkup sınıftan birileri hocaya "hocam imzaları ...... attı" diyebilir. Bence işin sonunu oturupta bekleme hamleleri sen yap git hocayla konuş...