folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Üniversitede Disiplin Cezası

Üniversitede Disiplin Cezası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

valla hocasina gore degisir.

bir yoklamaya imza attin diye butun sinifi disipline falan vermez kimse benim bildigim. ama o yoklamaya bir inceleme aticak gozuyle, acik ve net olarak belliyse 2-3 isim cagirir iceri cok cok firca ceker, yusuf yusuf yaparsin yine yirtarsin. ama hep kursun kalem demissin o zaman bi bok olmaz gibime gelior :)

ama tabi hocasina bakar.

askere gitmedim daha ama ordada komutana bakar diyorlar bu tarz durumlarda.

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

okuluna göre değişir, ytü de olaylar nasıl işliyo bilemiyorum =) istanbul ünide olsa şuraya yönlendirecektim >> link

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

http://static.ideefixe.com/images/72/72553_2.jpg

üniversitede hak aranmaz ama renk katsın foruma..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sscheme
    Sscheme's avatar
    Erkek

Sınıf arkadaşların biliyorsa biri ispitleyecektir kesin yanarsın, deilse bir şey olmaz.

Bütün mesajlarım ve konularım BSD Lisansı"yla lisanslanmıştır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

aynı olay başıma geldi imza attım arkadaşın yerine baktım hoca aldı kağıdı sıradan başladı yazıları kontrol ediyor taktı birine bu senin yazın kalemin falan baktım çocuk yanacak dedim karamurat benim.   sen nasıl yaparsın falan filan... bu sürü söylendi  sonrada bişe olmadı (asistandı ama)

hocasına göre değişir git hocayla konuş işini garantiye al yinede bişe olacağını sanmıyorum.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Heyet belki tanırsın Gülnareyi :F Sabah okula gitmedim arkadaşa yerime imza çak dedim atmış. Kadın sınıfı saymış aq :/ İmzaları karalamış. Bunlar eğer devamsıızlktan kalırsa yanıma gelmesinler bile demiş. =) Dahada bişi yok (=

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokay91
    gokay91's avatar
    Erkek
    bu sabah sınıf temsilcisi gidip konuşmuş hocayla hoca buna kim yaptı bulabilirmisin en azından gelip özür dilesin falan filan demiş ama gidip kendimi riske atamam zaten vizeden 7 aldım %30 u 2 yapıyo ne halt yicem bilmiyom :D neyse hepiniz sağolun yav boşuna yusuf yusuf etmişim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:
    -----------------------------

Heyet belki tanırsın Gülnareyi :F Sabah okula gitmedim arkadaşa yerime imza çak dedim atmış. Kadın sınıfı saymış aq :/ İmzaları karalamış. Bunlar eğer devamsıızlktan kalırsa yanıma gelmesinler bile demiş. =) Dahada bişi yok (=

-----------------------------

BEN fen-ede. 4eye dediğini tanımıom.

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

17 kıslık sınıfta abartsızı 40 ın ustunde ımza cıktı hocanın bıle gulmekten gozunden yas geldı bır halt olmadı. tamamı ıle hocanın keyfıne kalmıs bır durum anlayacagın bırakmak ıcın bahane arıyordur

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Sanmam bişey çıkmaz.. bi keresinde bizim hikmetle derse girdiydik biri gene böyle imza atmış.. hocada sordu bu eleman burda yok kim attı bunun yerine imza dedi.. ben de hikmetin hiç bi alakası yokken hikmetin en yakın arkadaşı hocam garanti bu atmıştır dedim :D

bknz: hikmet okulu bitiriyo ben hala son sürat devam :D sonuç olarak hikmete bii book olmadı :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 8738 Toplam Mesaj: 27