Üniversitede Disiplin Cezası
-
valla hocasina gore degisir.
bir yoklamaya imza attin diye butun sinifi disipline falan vermez kimse benim bildigim. ama o yoklamaya bir inceleme aticak gozuyle, acik ve net olarak belliyse 2-3 isim cagirir iceri cok cok firca ceker, yusuf yusuf yaparsin yine yirtarsin. ama hep kursun kalem demissin o zaman bi bok olmaz gibime gelior :)
ama tabi hocasina bakar.
askere gitmedim daha ama ordada komutana bakar diyorlar bu tarz durumlarda.
-
okuluna göre değişir, ytü de olaylar nasıl işliyo bilemiyorum =) istanbul ünide olsa şuraya yönlendirecektim >> link
-

üniversitede hak aranmaz ama renk katsın foruma..
-
Sınıf arkadaşların biliyorsa biri ispitleyecektir kesin yanarsın, deilse bir şey olmaz.
-
aynı olay başıma geldi imza attım arkadaşın yerine baktım hoca aldı kağıdı sıradan başladı yazıları kontrol ediyor taktı birine bu senin yazın kalemin falan baktım çocuk yanacak dedim karamurat benim. sen nasıl yaparsın falan filan... bu sürü söylendi sonrada bişe olmadı (asistandı ama)
hocasına göre değişir git hocayla konuş işini garantiye al yinede bişe olacağını sanmıyorum.
-
Heyet belki tanırsın Gülnareyi :F Sabah okula gitmedim arkadaşa yerime imza çak dedim atmış. Kadın sınıfı saymış aq :/ İmzaları karalamış. Bunlar eğer devamsıızlktan kalırsa yanıma gelmesinler bile demiş. =) Dahada bişi yok (=
-
bu sabah sınıf temsilcisi gidip konuşmuş hocayla hoca buna kim yaptı bulabilirmisin en azından gelip özür dilesin falan filan demiş ama gidip kendimi riske atamam zaten vizeden 7 aldım %30 u 2 yapıyo ne halt yicem bilmiyom :D neyse hepiniz sağolun yav boşuna yusuf yusuf etmişim..
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Heyet belki tanırsın Gülnareyi :F Sabah okula gitmedim arkadaşa yerime imza çak dedim atmış. Kadın sınıfı saymış aq :/ İmzaları karalamış. Bunlar eğer devamsıızlktan kalırsa yanıma gelmesinler bile demiş. =) Dahada bişi yok (=
-----------------------------BEN fen-ede. 4eye dediğini tanımıom.
-
17 kıslık sınıfta abartsızı 40 ın ustunde ımza cıktı hocanın bıle gulmekten gozunden yas geldı bır halt olmadı. tamamı ıle hocanın keyfıne kalmıs bır durum anlayacagın bırakmak ıcın bahane arıyordur
-
Sanmam bişey çıkmaz.. bi keresinde bizim hikmetle derse girdiydik biri gene böyle imza atmış.. hocada sordu bu eleman burda yok kim attı bunun yerine imza dedi.. ben de hikmetin hiç bi alakası yokken hikmetin en yakın arkadaşı hocam garanti bu atmıştır dedim :D
bknz: hikmet okulu bitiriyo ben hala son sürat devam :D sonuç olarak hikmete bii book olmadı :D