Yazılımlar / Diğer Programlar
Üniversiteli Olupta Kaçak Microsoft Ürünlerini Kullananlara Bütün Microsoft Ürünleri Ücretsiz
Üniversiteli Olupta Kaçak Microsoft Ürünlerini Kullananlara Bütün Microsoft Ürünleri Ücretsiz
-
Daha çok dikkat çekici olsun diye başlığı uzatıcaktım da sığmadı, dikkatini çekip girenler faydalansın artık :)
Arkadaşlar bir olay var, Üniversite öğrencilerine tüm Microsoft ürünlerini ücretsiz veriyorlar. 172 tane program var. Windows 8'inden, Windows Server 2012'sinden Office'ine kadar bütün programlar var.
Hepsini satın almak isteseniz 60.000 $ civarı tutuyor heralde. :)
Peki nerden ve nasıl alıcaz ?
www.dreamspark.com adresine giriyorsunuz, yukarda student sekmesine tıklıyorsunuz. oradan kayıt oluyorsunuz.
Fakat önemli bir nokta varki, kayıt esnasında mail adresiniz .edu lu olmak zorunda.
Sonraki adımda okulunuzu seçiyorsunuz ve sizin vermiş olduğunuz mail adresinize activation key gönderiyorlar.
Hesabınızı aktif ettikten sonra pek fazla program gözükmüyor. bütün 172 tane uygulamayı ücretsiz indirebilmeniz için More Software Trough Your School sekmesine basarak oradan (okulunuzun ismi) Üniversitesi değil de (okulunuzun ismi) University i seçiyorsunuz.
Sonraki adımda visit store diyerek 172 tane uygulamayı ücretsiz indirebilirsiniz :)
Not: Sanırım okullara göre değişiyor verilen programlar. Eğer sizin okulunuz destekliyorsa DreamSpark Premium olmanız lazım. DreamSpark Premium olamayanlar 172 uygulamayı indiremiyorlar. Fakat Windows Server 2008, Visual Basic falan var. Bir incelerseniz işinize yarayan program çıkar muhtemelen :)
Haydi kolay gelsin :)
edit: diğer konuda da aynısını yaptınız, işinize yarıyorsa bi tepki verinde faydalı oldum diye seviniyim :B
-
edu.ac.at benim olmuyo mu :S
-
Allura bunu yazdı
edu.ac.at benim olmuyo mu :S
denesene hocam :)
Espo tarafından 24/Eyl/12 19:19 tarihinde düzenlenmiştir -
dreamspark dünya genelinde bişey, sadece Türklere özel olaydı bedavavisualstudioindir.com gibi bişey olurdu domain herhalde
-
aöf li ne yapacak bu durumda :|
-
FOXXLY bunu yazdı
-
APPaLLoSa bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
Koca microsof gelsin şu soruya cevap versin :D
-
microsoft işe yaramazda
apple ın yazılımları için böyle bir kıyağı var mı öğrencilere? -
lazım olabilir. kenarda dursun. Teşekkürler
oksijen tarafından 24/Eyl/12 20:45 tarihinde düzenlenmiştir -
c0der bunu yazdı
microsoft işe yaramazda
apple ın yazılımları için böyle bir kıyağı var mı öğrencilere?var amerikadakiler için :)
-
teşekkurler hocam