Üniversiteli Olupta Kaçak Microsoft Ürünlerini Kullananlara Bütün Microsoft Ürünleri Ücretsiz
-
hacı üyelik istiyo tekrar ontheweb sitesinden
-
http://softgil.com/archives/554
şöyle bir şey buldum, denemedim ama sağlam gibi duruyor
LizardKing tarafından 25/Eyl/12 14:15 tarihinde düzenlenmiştir -
mümkün değil bizim üni premium olsun, şu pre olan okulları söyleyin de gidek işaretleyek :D
-
la şu onaylama okul seçme olayına bi yardım edin
-
Mail adresini nerden alıyoruz ya ? Okuldan mı veriyorlar ? Anlamadık yeniyiz :)
-
kesin lazım olcak
-
2 sene önce birçok okulda yoktu, ben arkadaşın maili üzerinden üye olmuştum sonra bizim okulda anlaşınca kendi mailim üzerinden tekrar üye oldum :)
-
Windows 8 is free for students at universities with a DreamSpark
Premium subscription. Check to see if your school is enrolled.Get a free 90-day trial.
Special offers to buy Windows 8 now.
90 gün belese verio sonra free dio ben anlamadım...simdi win8 free mi diil mi ? free ise bu 90 gün ne amk?
-
Ekerci bunu yazdı
Windows 8 is free for students at universities with a DreamSpark
Premium subscription. Check to see if your school is enrolled.Get a free 90-day trial.
Special offers to buy Windows 8 now.
90 gün belese verio sonra free dio ben anlamadım...simdi win8 free mi diil mi ? free ise bu 90 gün ne amk?
90 günlüğüne beleşe veriyor işte :D
-
Premium olan bazıları bunlar;
Istanbul Kemerburgaz universitesi - Bilgisayar Mühendisligi Bolumu - DreamSpark Premium Istanbul Kultur University - Computer Science - DreamSpark Premium Istanbul Technical University - CE - DreamSpark Premium Istanbul Ticaret Universitesi - Computer Engineering - DreamSpark Premium T.C. ISTANBUL AREL UNIVERSITY - Computer Science - DreamSpark Premium University of Istanbul - Bilgisayar Mühendisliği - DreamSpark Premium IZMIR Institute Of Technology - IOT - DreamSpark Premium Ankara Universitesi - Computer Science - DreamSpark Premium