Üniversiteli Olupta Kaçak Microsoft Ürünlerini Kullananlara Bütün Microsoft Ürünleri Ücretsiz
-
Şimdi Paralalles Desktop la iletişim halindeyim. Eğer alıcak olan felan varsa topu bi öğrenci indirimi yaptırabilirim muhtemelen.
-
hocam 172 uygulamayı görebiliyorum varmış bizim okulun premiumu. ancak indirmeye çalıştığımda benden kull. adı parola istiyor. okuldan mı alıcam ben bunu?
-
işime yaramasada üye oldum eyv
Congratulations!You have successfully verified your academic status. You can get started downloading Microsoft developer tools at no cost today!Want access to DreamSpark’s partner websites?DreamSpark brings you free access to Windows Phone Dev Center and Xbox Indie Games Portal. These websites require you to have a Microsoft Account to register. Simply click on Map your Accounts button below, sign in an you’ll be ready to go. Download DreamSpark software to develop amazing Windows Phone apps and Kinect or Xbox games, and go these websites to post your apps for free. And there is more: check out the Windows Development page on DreamSpark to learn all about Windows 8 and get your free registration code for the Windows Store. -
LasTMohicaN bunu yazdı
hocam 172 uygulamayı görebiliyorum varmış bizim okulun premiumu. ancak indirmeye çalıştığımda benden kull. adı parola istiyor. okuldan mı alıcam ben bunu?
üye olurkenki bilgilerinle indiriceksin hocam.
-
birisi edu uzantili mail versin pls :)
-
HoLyCat bunu yazdı
birisi edu uzantili mail versin pls :)
+
-
maili daha yeni aldik hocam bi deneyim
tabi amk yurdun neti izin verirse aq bu kadar mi kopma ve yavaslik olur
-
sağ olasın hocam yaptım ama bizim okul premium değil sanırım.
Namık kemal üniversitesi
-
pSkpt bunu yazdı
Namık kemal üniversitesi
Namık Kemal University şeklinde denermisin hocam ?
-
Gharzvog bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
Namık kemal üniversitesi
Namık Kemal University şeklinde denermisin hocam ?
Listeden baktım yine yok. :/