folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Universiteye Yeni Geçmiş Arkadaşlara Birkaç Tavsiye

Universiteye Yeni Geçmiş Arkadaşlara Birkaç Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Kimse zorlama yapamaz. Eğer böyle bişey olursa tereddüt edtmeden gereğini yapın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Ssativa bunu yazdı:
    -----------------------------

benim kizimda memleket disinda okumaya baslayacak.simdi bu abilerin ablalarin yanina gitmesinde kesin sakinca nedir?

bilen arkadaslar biraz yadinlatirsa sevinirim.

Sömürmesini bilir ve de ayrılabilirsen mükemmel bir ortam.

Her türlü desteği sağlıyorlarmış, bizzat içerlerine girip çıkan arkadaşım var. (cmylmz vari oldu biraz ama)...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugraok
    bugraok's avatar
    Erkek

abi/abla değilde...

bazı şeyleri alttan almayı öğrenmek lazım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aziz2724
    aziz2724's avatar
    Erkek

Onların seni kullanmasına izin vermeyip kendin onları kullanman mümkün. Yapabilirsen emin ellerde, masrafı az ve arkadaşların iyi olduğu bi ortamda olursun.

Silinen konu loglarını okumaktan zevk alıyom.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

bende cuma günü gittim otobüsten iner inmez iki kişi yaklaştı, kayıt için mi geldiniz falan dediler, evet hayırdır? derken yok biz sizi kayıt yapılcak yere götürelim bütün kayıt işlemlerinizi biz halledelim hiçbir karşılık beklemiyoruz falan dediler. tabi çaktım olayı çünkü burda lise okurken bile bu abiler falan çok vardı. yok dedim sağolun biz gideriz, yok dedi bişe istemiyorzu sadece yardım edeceğiz götürelim falan dediler kabul etmedik, kendimz gittik kayıt yerine baktık milleti toplamışlar kayıda getiriyolar.. tabi yurtlarınada kayıt ediyolar, forum doldurtuyolar kendilerine göre. forumda tc kimlik nonuzu bile soruyor ne gerek varsa...

yani özü bunlar önce yardım edip sonra sömüren cinsten.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

O abilerle ne rakılar tokuşturduk desem kimse inanmaz bana değil mi?

Kafayı bi milyon edip dini konularıda mı tartırşmadık hey allahım sen günahımı affet...

Solak Cerrah
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:

Sabah kayıda gittim üniversiteye önumde var 300 kişi en az burda fem e gittiğim için oraya ısımlerımızı vermısler benım

yerıme sıra almıs adamlar bırden 300 kısının onune gectım bu beni mutlu ettı tabi içerde de bir sürü kayıt işlerimi yaptılar

benden 1-2 saat once gelenler hala sıra kayıt derdındeyken benım ısım bıtmıstı adamların teşkilat iyi işliyor kyk yada

basvurmadgmdan mecburen onların yurda yazıldım adamların bı hayallerı var benım ustumde söylesem basbakan

olacagmı sanırsınz senı şöyle yetstrcz böyle olcksın söyle olcksın lan dedım ne dıyo bunlar sımdılık tamam dıyıp gectık

mecbur :) en yakın zamanda bi arkadas cevresı edınıp eve cıkmaya calıscm :).

hayırdır b*kunda boncukmu var

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gizli-ozne
    gizli-ozne's avatar
    Erkek

Ssativa bunu yazdı:

su yazilanlardan anladigim kadariyla kendinizi bile tatmin etmemis bildikleriniz.bu insanlardan asla zarar gelmez.  .tü iyi insan olmayi yemeyenler iyi insan avina cikmislar demekten baska yazacak biseyim kalmadi.

Zahiren zararlarını görmeyebilirsin fakat içten içe kimlik değiştiriyor insan. Eğer inançlı biriysen kendini borçlu hissediyorsun işte her şey o zaman başlıyor. Zaten mesele bu insanlar değil, bazı insanlar. Onlardan sakınmak gerek.

Gizlilikten doğan illegal masumiyet..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek

Ssativa bunu yazdı:

benim kizimda memleket disinda okumaya baslayacak.simdi bu abilerin ablalarin yanina gitmesinde kesin sakinca nedir?

bilen arkadaslar biraz yadinlatirsa sevinirim.

Bi baba olarak sehir dışına kız göndermek bu ortamda çok zor olmalı akla ilk başta bunlar her türlü kontrolü yapıolar falan derken güzel geliyor ama bu şahısların eline çocuk teslim etmek risklidir bende şehir dışında okuyorum çok zor dönemler atlattım yarınki kalacak yerim dahi yoktu bazen nezaman babamı arasam şu cemaat yurdunda kalıyım bi kaçgunlugune die sorsam bana sokakta yatacagını bilsem seni oraya göndermem derdi bişe biliyor ki bukadar kesin konuşuyordu bence.Ve bence çevre mahalleden güzel bir özel yurda sokun .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

aynı bokun laciverdini bana yaşattılar.

nerden bulduysa pzevnk numaramı aradı karşılıycaz hede hödö lerden sonra.

gittiğimiz mekanda fetonun adamları olarak beni daşşaklarına astı.

devlet yurduna kaydolduğumu belirtmeme rağmende peşimi bırakmadı.

en sonunda telefonda kibarca hasktiri çekmek kaldı banada.

rengini belli etmeden yol alıcaksn  o kadar 

Toplam Hit: 4483 Toplam Mesaj: 29