Ünlülerle Fotografınız Var Mı?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
bizim okulun kaşarıyla var ama kız çok ünlüdür okulda o sayılırmı :D
-----------------------------muhahaha :D aynen benımde var sayılıyormu onlar :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
bizim okulun kaşarıyla var ama kız çok ünlüdür okulda o sayılırmı :D
-----------------------------muhahaha :D aynen benımde var sayılıyormu onlar :D
-----------------------------ünlü ünlüdür hoca :D
-
cebit 2007 de beton abi ile çekinmiştim :D sağolsun iyi birisi kendisi, mütevazı..
http://photos-f.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v151/81/36/552494548/n552494548_219029_4491.jpg
-
Ben değilde babam kadir inanırla oturmuşlar yemek yemişler o nereydi unutum ünlü birininin lokatası vardı istte kadir has ünisine gelmeden orda falan kendisi telefon kullanmıyomuş korumasındaymış tel o numarayı falanda vermiş ama babam sildi arayıp ne dicez falan diye ben hiç ras gelmedimde 10 15 defa falan gittim iste babamın işi dolayısıyla mal falan alıyoduk babam kıracı görmüş siyah bi wosvogenden inip bi karton malbora alıp devam etmişler :D ayrılsakta beraberiz dizisinde teomanla feridun bitir varıdıya onlarıda sultanahmete beraber inerken görmüş konuşmuşlar falan sonra çiçek taksideki manolya vardı onuda tokacıdamı ne görmüş tanjuyu falan görmüş samsun spordan gelme çoğu futbolcuyu tanıyo ama muhabbeti yok idmalara beraber gittiği olmuş amatörde falan oynadıktan sonra bırakmış tek orhan gencebayla fotoğrafı var oda bundan 20 sene önce çektirmiş samsunda pek öyle fotoğraf çektimeyi sevmiyo :D
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------cebit 2007 de beton abi ile çekinmiştim :D sağolsun iyi birisi kendisi, mütevazı..
http://photos-f.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v151/81/36/552494548/n552494548_219029_4491.jpg
-----------------------------hacım profıl adresınde ortaya cıkmıs oldu eklersen sevınırım :D
-
Abaza Coşkun antalyada Şuan :D Lara Beach'de bi Mekanı Var Konyaaltı Taraflarında,Ancak 1-2 Haftadır Hastanede Görüyorum Onu Hep Medical Park'ta :/ Hasta sanırsam
-
Kısmetse artık birgun bizdeçekiliriz
-
6 yıl önce gittiğim metal konserinde çektirmiştim.
-
catlos bunu yazdı:
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 11:25'da rome tarafından düzenlendi.
selçuk dereli erzincanda beden eğitimi öğretmenliği yaparken bizim üst katta oturuyodu ama hiç sohbet edemedik
kısmet -
ünlünün benimle resmi var mı?
yok ; henüz tenezzül etmedim ,gerçekten, ne gerek ki.