Ünlülerle Fotografınız Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    şahin k. ile var nasip olurs atecavüzcü coşkunla çekilcem :)

sokayım onun tezine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    astegmen
    astegmen's avatar
    Erkek

Şeker bayramında İstanbul eminönü de bi ara kanal d ana haberlerinde kendimi görmüştüm 

:))))))

Bismillah Her Hayrın Başıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi bir ünlüdür gidiyor bana göre ünlüler ile fotograf çektirmenin hiçbir anlamı yok...

nedir yani ben bu ünlüyü gördümü ?

ben bu ünlü ile fotograf çekindim ?

banada bişeyler bulaştı kutsal su içtimmi ? :D

merak ettiğim resmin olup olmaması değilde resimden kasıt ne yani fotograf çektirince ünlünün özellikleri size falanmı geçecek anladığım yoktur.

herneyse bizim hocamıza arkadaş bir soru sormuştu hocam neden fotografını yok ünlülerle gibisinden adamın cevabı çok hoşuma gitmişti...

"ünlülerle fotograf çektirsem ne olur çektirmesem ne olur ? ünlü bir insan ile fotograf çektirsem o insanın bende üstünlüğünü kabul etmiş olurum onlarda sizin bizim gibi insan sonuçta onlar gelsin benimle fotograf çektirsin."

tamamen katılıyorum.

garipsiyorum bu fotograf olayını abi 20 yıl önce sadece trt 1 varken televizyona 2 saniye çıkmak gibin bişey sanırım. :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

2009 yılbası sabahı ercan havalanından kız arkadaşımı gormek için istanbula gidiyordum. ucak sabah 9 da ve ben o gece hiç uyumamıstım. 

havalanında gümrükten geçmek için beklerden dalmısım ayakta gözlerim acık ama beynim kapalı o vaziyetteyim. neyse hayal meyal birinin bana gülümsediğini

gordum. meğerse yılbası konseri için magusaya gelen kıraçmış. ve daldıgım zaman ona bakıyormusum gibi olmus yüzüm ona tarafmıs. elemanda kendıne

bakıyorum sanmıs bana gülümsüyo.  birden toplarlandım gidip konusacagımı sandı bende gayet sallmaz bi tavırla basımı cevrdim yoluma gittim biraz bozulddu.

aynı yolculugun donusunde havaalanında erman torogluyla karsılastım oda yanımna gitmemi beklerken sallamadan gectim gittim. bi kere aynı davranısı baska

sarkıcılara yaptım

Sonuc: onlarda bizim gibi insan nedense kendilerini farklı goruyor ve herkesten ilgi bekliyorlar ve ben bu ilgiyi göstermeyip te sallamaz tavır yapınca ki bozulma

yüz ifadeleri cok hosuma gidiyo:D 

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    "onlarda bizim gibi insan" lafını bırakınız...bir ülkede kemal sunal,şener şen bir orhan kemal,yaşar kemal bir emel sayın,sezen aksu kaç tane yetişiyor...bende insanım onlarda insan ama insan var insan var..Anı olur renk olur dimi fena olmaz

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    astegmen
    astegmen's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı:
    -----------------------------

2009 yılbası sabahı ercan havalanından kız arkadaşımı gormek için istanbula gidiyordum. ucak sabah 9 da ve ben o gece hiç uyumamıstım. 

havalanında gümrükten geçmek için beklerden dalmısım ayakta gözlerim acık ama beynim kapalı o vaziyetteyim. neyse hayal meyal birinin bana gülümsediğini

gordum. meğerse yılbası konseri için magusaya gelen kıraçmış. ve daldıgım zaman ona bakıyormusum gibi olmus yüzüm ona tarafmıs. elemanda kendıne

bakıyorum sanmıs bana gülümsüyo.  birden toplarlandım gidip konusacagımı sandı bende gayet sallmaz bi tavırla basımı cevrdim yoluma gittim biraz bozulddu.

aynı yolculugun donusunde havaalanında erman torogluyla karsılastım oda yanımna gitmemi beklerken sallamadan gectim gittim. bi kere aynı davranısı baska

sarkıcılara yaptım

Sonuc: onlarda bizim gibi insan nedense kendilerini farklı goruyor ve herkesten ilgi bekliyorlar ve ben bu ilgiyi göstermeyip te sallamaz tavır yapınca ki bozulma

Yakışır Hojama :)))))))

Bismillah Her Hayrın Başıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

amerikanın new jersey eyaletinin en iyi şarapcısıı -- bakınız profilim :)

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı:

sarkıcılara yaptım

işte budur :D yıllardır beklediğim cevap :|

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek
    çağkan çulha oktay kaynarca mehmet topal serkan çalık

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

TURKCELL
Toplam Hit: 48339 Toplam Mesaj: 163