Ünlülerle Fotografınız Var Mı?
-
şahin k. ile var nasip olurs atecavüzcü coşkunla çekilcem :)
-
Şeker bayramında İstanbul eminönü de bi ara kanal d ana haberlerinde kendimi görmüştüm
:))))))
-
abi bir ünlüdür gidiyor bana göre ünlüler ile fotograf çektirmenin hiçbir anlamı yok...
nedir yani ben bu ünlüyü gördümü ?
ben bu ünlü ile fotograf çekindim ?
banada bişeyler bulaştı kutsal su içtimmi ? :D
merak ettiğim resmin olup olmaması değilde resimden kasıt ne yani fotograf çektirince ünlünün özellikleri size falanmı geçecek anladığım yoktur.
herneyse bizim hocamıza arkadaş bir soru sormuştu hocam neden fotografını yok ünlülerle gibisinden adamın cevabı çok hoşuma gitmişti...
"ünlülerle fotograf çektirsem ne olur çektirmesem ne olur ? ünlü bir insan ile fotograf çektirsem o insanın bende üstünlüğünü kabul etmiş olurum onlarda sizin bizim gibi insan sonuçta onlar gelsin benimle fotograf çektirsin."
tamamen katılıyorum.
garipsiyorum bu fotograf olayını abi 20 yıl önce sadece trt 1 varken televizyona 2 saniye çıkmak gibin bişey sanırım. :D
-
2009 yılbası sabahı ercan havalanından kız arkadaşımı gormek için istanbula gidiyordum. ucak sabah 9 da ve ben o gece hiç uyumamıstım.
havalanında gümrükten geçmek için beklerden dalmısım ayakta gözlerim acık ama beynim kapalı o vaziyetteyim. neyse hayal meyal birinin bana gülümsediğini
gordum. meğerse yılbası konseri için magusaya gelen kıraçmış. ve daldıgım zaman ona bakıyormusum gibi olmus yüzüm ona tarafmıs. elemanda kendıne
bakıyorum sanmıs bana gülümsüyo. birden toplarlandım gidip konusacagımı sandı bende gayet sallmaz bi tavırla basımı cevrdim yoluma gittim biraz bozulddu.
aynı yolculugun donusunde havaalanında erman torogluyla karsılastım oda yanımna gitmemi beklerken sallamadan gectim gittim. bi kere aynı davranısı baska
sarkıcılara yaptım
Sonuc: onlarda bizim gibi insan nedense kendilerini farklı goruyor ve herkesten ilgi bekliyorlar ve ben bu ilgiyi göstermeyip te sallamaz tavır yapınca ki bozulma
yüz ifadeleri cok hosuma gidiyo:D
-
"onlarda bizim gibi insan" lafını bırakınız...bir ülkede kemal sunal,şener şen bir orhan kemal,yaşar kemal bir emel sayın,sezen aksu kaç tane yetişiyor...bende insanım onlarda insan ama insan var insan var..Anı olur renk olur dimi fena olmaz
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------2009 yılbası sabahı ercan havalanından kız arkadaşımı gormek için istanbula gidiyordum. ucak sabah 9 da ve ben o gece hiç uyumamıstım.
havalanında gümrükten geçmek için beklerden dalmısım ayakta gözlerim acık ama beynim kapalı o vaziyetteyim. neyse hayal meyal birinin bana gülümsediğini
gordum. meğerse yılbası konseri için magusaya gelen kıraçmış. ve daldıgım zaman ona bakıyormusum gibi olmus yüzüm ona tarafmıs. elemanda kendıne
bakıyorum sanmıs bana gülümsüyo. birden toplarlandım gidip konusacagımı sandı bende gayet sallmaz bi tavırla basımı cevrdim yoluma gittim biraz bozulddu.
aynı yolculugun donusunde havaalanında erman torogluyla karsılastım oda yanımna gitmemi beklerken sallamadan gectim gittim. bi kere aynı davranısı baska
sarkıcılara yaptım
Sonuc: onlarda bizim gibi insan nedense kendilerini farklı goruyor ve herkesten ilgi bekliyorlar ve ben bu ilgiyi göstermeyip te sallamaz tavır yapınca ki bozulma
-----------------------------Yakışır Hojama :)))))))
-
amerikanın new jersey eyaletinin en iyi şarapcısıı -- bakınız profilim :)
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------2009 yılbası sabahı ercan havalanından kız arkadaşımı gormek için istanbula gidiyordum. ucak sabah 9 da ve ben o gece hiç uyumamıstım.
sarkıcılara yaptım
-----------------------------
işte budur :D yıllardır beklediğim cevap :| -
çağkan çulha oktay kaynarca mehmet topal serkan çalık
-