Ünlülerle Fotografınız Var Mı?
-
Yeco bunu yazdı:
-----------------------------Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
kahtalı mıçe yan sitede oturuyo şu ara tatilde heralde göremiyom :D
-----------------------------haa o kroyu bende görüyom arada bizim kahveye geliyo sürekli
---------------------------arada bizim kahveye geliyo sürekli o_O
Nasıl bir piskoloji içerisinde onu yazmışım bilmiyorum.Galiba parmaklarım düşünce hızıma yetişemiyr :D -
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------http://img35.imageshack.us/img35/1597/10032009398.jpg
muuahuha :D amma heycanlanmışsın mq
-

Gereksiz Açıklama : Türkçe Rap Underground'ta en saygın mc lerdir kendileri. Tanımayanlar olabilir :)
-
ümit karan, suat kaya,özgürcan özcan,arda turan,aysu baceogluyla resimlerim var isteyene msn den yollarm:)
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------ünlünün benimle resmi var mı?
yok ; henüz tenezzül etmedim ,gerçekten, ne gerek ki.
-----------------------------hahah aynısını ben diycekyim bi ara cüneyt arkın,kenan imirzalıoğlu,kadir inanırla kısa sohbetim olmuştur ama resim felan nedir yani :D
-
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------olm çok şanslısın :d şahla çeknmek nasip olmadı :d ayık gezmio ki yakalayalm :d
-
burakbet bunu yazdı:
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------olm çok şanslısın :d şahla çeknmek nasip olmadı :d ayık gezmio ki yakalayalm :d
-----------------------------:D biz bursaya getirdik organizasyonda kafası normaldi ama sansar'ın 1 milyondu kafası
-
Sosyopat bunu yazdı:
kot montlu lavuk burak namı değer mozela biz bu elemanla orta okulu aynı okulda okuduk eğer biraz tanıyorsanız yaptığı müziklerde küçüklüğünde neler yaşadığını anlarsınız..hala kızıyla aynı sınıftaydılar :D
aile durumu çok sakat bi çocuktu abisi tarikatçı annesi kara çarşaflı öle bi aileden böyle bir rapçi :D
-
-
@maganda
sanki keremcem senle çekilmek için poz vermiş :)))