Unutulmayan 10 HACK
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------zaten ne gelirse ya meraktan yada yaralardan gelirmiş am nasıl yapılıyor
-----------------------------
cözmeye calısıyorum bu cümleni.
a harfi eksik sanırım |:
-
Andrei bunu yazdı:
uz-i bunu yazdı:
zaten ne gelirse ya meraktan yada yaralardan gelirmiş am nasıl yapılıyor
cözmeye calısıyorum bu cümleni.
a harfi eksik sanırım |:
Evet hocam bencede a harfi büyük bir eksik orda ;) -
İnsan isterse yapamayacağı hiçbirşey yoktur kendinizi küçük görmeyin.Herkes bi hackerdır :)
-
baba3232 bunu yazdı:
İnsan isterse yapamayacağı hiçbirşey yoktur kendinizi küçük görmeyin.Herkes bi hackerdır :)
Hocam tamam doğru diyorsunda insan isterse yapamicağı bir şey yokturda.Bukadarda zor ya.Sanal Alem sayfasında da yer verdiğimiz İngiliz Gary McKinnon, evinde geçirdiği uykusuz saatleri bilgisayar sistemlerine sızarak değerlendirmeye karar veren başka bir hacker. ABD savunma ağına girerek 90'ın üstünde sisteme girmeyi başaran McKinnon anavatanında yakalanarak hapse konuldu ve yargılanmasına devam ediyor. Ancak ABD onu kendi ülkesinde yargılamak istiyor.
Abi adam ABD savunma ağına girmiş.
-
Edit adamlari karistirdim..
-
Bunlara Şaşmamak Gerek Butun kodlar ingilizce Bütün Programlar ingilizce Bu Programlar Türkçe Olsaydi Alt yaspisi Turkce Kodlar Türkçe Olasydi Türkler Binlerce Katini yapardı Adamlar Kendi Yazip Kendi Okuyor Türkiyede De ingilizce Bilmedigi Halde Hack Yapan Birisürü insan Var Birde Adamlar Kücükken Görüyor bilgisayari Bilgisayar internet Türkiye De 2000 Yillardan Beri Yaygınlaşti Cafeler Sayesinde Ögrendi Herkes Bilgisayari Şimdinin Cocukları Gelecekte Cok iş Yapar
-
ottomanmurat bunu yazdı:
Bunlara Şaşmamak Gerek Butun kodlar ingilizce Bütün Programlar ingilizce Bu Programlar Türkçe Olsaydi Alt yaspisi Turkce Kodlar Türkçe Olasydi Türkler Binlerce Katini yapardı Adamlar Kendi Yazip Kendi Okuyor Türkiyede De ingilizce Bilmedigi Halde Hack Yapan Birisürü insan Var Birde Adamlar Kücükken Görüyor bilgisayari Bilgisayar internet Türkiye De 2000 Yillardan Beri Yaygınlaşti Cafeler Sayesinde Ögrendi Herkes Bilgisayari Şimdinin Cocukları Gelecekte Cok iş Yapar
-----------------------------Murat kardesime katiliyorum...
-
i love you virüsü yok listede, bir çok kişinin amına koymuştu oysaki 2000-2001 yıllarında.
-
Yalan lan bu liste en baba adamı koymamışlar
Hacker Okan nerde
-
coco colanın facee sayfasına sıçtığımız gece akLıma geldi :D:D