Unutulmayan 10 HACK
-
çernobil diye bi virüs vardı zamanında.
-
warlock bunu yazdı:
-----------------------------
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------hiç şu hackerleri hiç anlamam bu adamlar bunları nasıl yapıyorlar eğitim falan almadan çocukken bile hack olan var arkadaş bunu nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum ki...
-----------------------------Hocam buda bir yetenek olsa gerek.Yani insan kendini zorlar bir şeyler yapabilmek için ama bunlara doğuştan verilmiş bir şey.
-----------------------------ne çocugu ? adamlar yapıyolar sonra bebenin birini buluyolar hacker olcan mı kardeş sana öğretelim herşeyi diye buda tabi arkadaşlarına artislik yapıcak tamam diyor bütün herşeyi yıkıyolar çocugun üzerine :)
-
16 yaşında bir rus dölünün yaptığı bir virüs yüzünden 1 hafta uraştım denemediğim yöntem kalmadı.format atıyordum.win açılır açılmaz tekrar bulaşıyordu.antivirüs programı kurdurtmuyordu...ne kadar exe varsa alayına bulaştı.arada bir interneti kesiyordu.daha neler neler.
-
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------brontok virüsünü yazan herif de baya sağlam orospu çocuğu :f
-
Virüs yazanlara falan hiç küfür etmedim :) kaspersky zank diye uyarı veriyo, siktiri çekiyorum ve sonuç; parite b.. 1 tane exe kalmamıştı sağlam :)
-
bu hayat pahalılığında bilgisayara bişey olacak diye hep dikkat ediyoruz. aman bozulur ,açmayım bişey olur falan diye.ama yavuroğlu öyle değil ki. açmadığı kasa,yüklemediği program kalmıyor. eh tabi boza boza deli gibi öğreniyor olayı. onun için sorun değil ki gider parçanın aynısını alır. burda açız olm aççç !!
-
hani iskorpitx?
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------hani iskorpitx?
onu bu ezik hacker'larla aynı listeye mi koyuyorsun ? cok ayıp. asaleti yeter siyami amcanın.
-
telefon ağını engelleyip araba kazanma iyi iş
-
gavur yapıyo abi..