folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Upload Yapın İndirildikçe Para Kazanın (Sınırsız Alan)

Upload Yapın İndirildikçe Para Kazanın (Sınırsız Alan)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    JordanoR bunu yazdı:
    -----------------------------

under hoca bu ref konusunda cok hassastır. yat kalk dua et ban yemediğine :)

ayrıca mesela bi indirilme 0.001$ ya

bi oyun diyelim 1gb

biz bunu 5x200mb yada 10x100mb yapabiliriz.

birinden 5 birim öbüründen 10 birim puan gelir 

yanı cok part yapmak daha iyi mi ? 

daha çok part daha iyi ama yani sonuçta kaç kişi nin çekti önemli mesela 1part ı 1kişi sadece 1kere indirdiği sayılıyor 1ip den kaç link varsa o kadar kazanırsın ayni link tekrar aynı kişinin download ı sayılmıor 

10link =0.010$

100kişi indirirse  1$ 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    by_gizemli ve ertan dehşet para kazanır bundan var ya, bırakın abü rapidi millet paso sizinkileri indiriyo yükleyin buna. Sevabına indirmezsem neyim.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    by_gizemli ve ertan dehşet para kazanır bundan var ya, bırakın abü rapidi millet paso sizinkileri indiriyo yükleyin buna. Sevabına indirmezsem neyim.

sadece yükleyen deil indiren de avantajlı rapid gibi pre üyelik sistemi yok herkez pre istediğin kadar paralel download yapabilirsin + bekleme süresi + kedi de yok :D  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    Şimdi dandik rapid yerine bu siteyi kullanarak upload yapsak.. Upload linklerimizi burada versek.. muridlerin sırtından para kazanma cinsinden ban yemeyelim? :)

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Knightkib bunu yazdı:
    Şimdi dandik rapid yerine bu siteyi kullanarak upload yapsak.. Upload linklerimizi burada versek.. muridlerin sırtından para kazanma cinsinden ban yemeyelim? :)

1-reffer link i vermedin sürece öle birşey yok çünki rapid e upload yapsan herkeze indirtip o puanlarla rapid pre alıp onları satanlar var sen paylaşımını yap biz rapid de indiremiyeceğimiz çok linkli dosyaları indirelim  ( max 200mb 1dosya için ziddu da ) hem sen kazan hem rapid engeline takılmadımız için biz kazanalım ( kedi ile köpek ayır kodları gir süre bekle modem res at :D anladın sen onu ) artık bu na ban verem admin olursa kesin rapid üzerinden para kazanıyordur :D  

+ bak arkadaşımız direk upload a geçti http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=65835 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Ozaman ne diyoruz :D

1- Çok sagol Ellerine saglık

2- Yaşasın ÖZgürLük!!! Rapide Son :D

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Knightkib bunu yazdı:

e heralde öle olacak rapid ne kadar dayanabilirdiki rakipleri büyümeden alternatifler bizim lehimize oluyor + ben siteyi bazı paylaşım sitelerinde dağıtmaya başladım bile komisyon verirlermi acep :D  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:
    Knightkib bunu yazdı:

e heralde öle olacak rapid ne kadar dayanabilirdiki rakipleri büyümeden alternatifler bizim lehimize oluyor + ben siteyi bazı paylaşım sitelerinde dağıtmaya başladım bile komisyon verirlermi acep :D

:) Dostum öle dedin de.. Benim Pokemon Pearl&Diamond verdigim linki silmis Moderator kardeslerden biri.. Silme nedeni üyeler üzerinden cıkar saglamak... bide yanlış yere açmışım konuyu yazmıs ama Bilgisayar oyunları altına açtıgıma adim gibi emindim..

Ahanda silinme nedeni :

Silen : GizliMod

Konu ID: 65908
    Konuyu Acan : Knightkib
    Konu Başlığı : Pokemon Diamond&Pearl
    Silinme Sebebi : referans adresi vererek müridler üzerinden kazanç sağlamak , konuyu yanlış yere açmak...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Knightkib bunu yazdı:

:) Dostum öle dedin de.. Benim Pokemon Pearl&Diamond verdigim linki silmis Moderator kardeslerden biri.. Silme nedeni üyeler üzerinden cıkar saglamak... bide yanlış yere açmışım konuyu yazmıs ama Bilgisayar oyunları altına açtıgıma adim gibi emindim..

Ahanda silinme nedeni :

Silen : GizliMod

Konu ID: 65908
    Konuyu Acan : Knightkib
    Konu Başlığı : Pokemon Diamond&Pearl
    Silinme Sebebi : referans adresi vererek müridler üzerinden kazanç sağlamak , konuyu yanlış yere açmak...

o zaman o mod arkadaşımız ya rapid satarak para kazanıyor yada sana gıcığı var yani rapid link de versen puan sistemi ile bedava pre kazanıp satabilirsin bunda da oyun yükleyip link verdinde indirenler üzerinden para kazanıyorsun destek@tahribat.com a mail atıp o link in referans link i deil oyunun download link i oldunu sölersen rene gereğini yapar diye umuyorum yoksa forumda paylaşım yasaklandı bizmi bilmiyoruz ?  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    madem bilgisayar oyunlari bolumu altina actigin konuda, verdigin link oyunun downloaduna erisiyor; o halde destek@tahribat.com

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 4498 Toplam Mesaj: 42