Upload Yapın İndirildikçe Para Kazanın (Sınırsız Alan)
-
ister bu linkten : http://www.ziddu.com/register.php?referralid=(UNDERZERO) (reffer olanlara tşkkr (orda görecez artık nicklerden kimler yardım edior :P )
yada normal olarak http://www.ziddu.com/register.php? dan kayıt olun
sınırsız alan +
dosya başına 200mb galiba tam emin deilim çoklu yüklemede 200 ama tek seferdekinde bişi yazmıyor
rapid gibi değil beklemeden sadece güvenlik kodunu girerek dosyaları indirin
+ online storge oluşturun dosyalarınızı editleyin vs vs.
dosyalar indirildikçe para kazanın
(tek dosya başına az olsada çok fazla upload yapan ve linkleri warez sitelerde paylaşanlar için iyi bir gelir kaynağı olabilir belkide)
dip not : acont unuz giriliyken ve aynı ip adresindeyken kendi kendinize indirdiğiniz dosyalardan para kazanamassınız...
bana güzel geldi hız konusunda büyük bir dosya upload ı yapamadım için şuan bişi diyemiycem başka upload yapanlar hız konusuna açıklık getirir
1kere indirilmiş dosya örneği
-
paypal yada moneybookers i kullanabilirsiniz para alımında.....
+ olarak video + müzik + resim albümleri yapıp düzenleyebilirsiniz
-
download başı ne kadar para veriyor?
kaç para olunca paypala aktarabiliyoruz? -
ercag bunu yazdı:
-----------------------------
download başı ne kadar para veriyor?
kaç para olunca paypala aktarabiliyoruz?
-----------------------------10$ olduktan sora paypal yada Moneybookers ID i ni yazarak parayi alabiliyorsun
0.001 $ veriyor indirme başına ama mesela 4gb bir oyun paylaştın 20link mesela populer sitelere upload etmen halinde en az bir oyunu yüzlerce kişi çekecektir
birde öle düşün derim + olarak rapid gibi prem bitince silinecek yada 90gün sora silinecek derdin yok bir aldüm oluşturabilirsin editleyebilirsin
+ reffer lere 0.1$ veriyor. (0.1mis yeni gördüm :P )
-
verdiğin ref linki ile üye oldum 1$ ın hayırlı olsun bakalım...
-
uploaded.to da da aynı b.k var mesela gizemli para kazanabilir :D
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
uploaded.to da da aynı b.k var mesela gizemli para kazanabilir :D
-----------------------------evet ancak o siteler pre satarak para kazanmayı hedeflemiş sanırım bunun amacı reklam gelirleri diye umuyorum =)
-
Az veriyo aslında doğru olabilir
1 milyon kişiye 1000 dolar
paypal hesabıda lazım paypal hesabı için cc şart
çok karışık bi olay sen cc ile kayıt oluyon sonra 1-2 dolar arası bi para çekiyolar cc den
sonra sen ekstreden çekilen miktara bakıyosun sonra paypala gidip o miktarı yazınca
onaylanıyo üyelik o miktarda paypal hesabına işleniyo
ölme eşeğim ölme
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------Az veriyo aslında doğru olabilir
çok karışık bi olay sen cc ile kayıt oluyon sonra 1-2 dolar arası bi para çekiyolar cc den
sonra sen ekstreden çekilen miktara bakıyosun sonra paypala gidip o miktarı yazınca
ölme eşeğim ölme
-----------------------------paypala kredi kartsız kayıt olabilirsin..
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------Az veriyo aslında doğru olabilir
ölme eşeğim ölme
-----------------------------paypal hesabı açmak mı uzun ne anlamadım ölme eşşeğim ölme dedin de yani sen upload ı çok yapan biri isen bu siteye yaparak 1dosyalarının rapid gibi bir gün ülmesini engellersin 2ölene kadar her indirenden para kazanırsın benim amacım sadece para kazanmak deil bazı şeyleren kullanımı artarsa bir gün rapid gibi siteler pre satmak yerine reklamdan para kazanmayı akıl edip herkez i pre gibi (en azından saatte dosya indirme sınırını yok eder) indirmeyi sağlar vs vs ne kadar çekişme olursa o kadar çok şey i biz kazanırız onlar deil torrent die bişi olmasa şimdi rapid in kazandı para microsoft u geçerdi belkide
-
Accepts parallel downloads! no waiting !!
Offers all free accounts! No Premium accounts!!
Apart from download, you can view / watch / listen online any uploaded file with Ziddu!
Flexibility to create Video and Audio libraries to share!!
^^