folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Upload Yapın İndirildikçe Para Kazanın (Sınırsız Alan)

Upload Yapın İndirildikçe Para Kazanın (Sınırsız Alan)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    mail attim ama postdeliver faild verio.. Reneye özel msjla durumu anlattım bakalım nolcak :)

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Knightkib bunu yazdı:
    -----------------------------
    mail attim ama postdeliver faild verio.. Reneye özel msjla durumu anlattım bakalım nolcak :)

yükle -paylaş-kazan   hakkımız söke söke alırız :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

paylaşım için saol hoca bizde üyelik açalım bakalım

edüt:üyeliğimizi açtık dosya paylaşımını da upload edicez parayı da paypal adresime çevirdim 10$ oldukça yatırırlar inş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    Reneden gelecek cevabı bekliyorum da.. Bence yasak olmaması lazım.. Tmm çıkarsız paylaşım yapmak güzel ama sırf para kazanmak için de degil olay.. Rapid acc sine adam 10 dolar verecegine cebinden bişey cıkmadan bize destek olsun downloadini da paşapaşa yapsın. Rapid den gına geldi yemin ederim.. 3 part program indirecekdim geçengün  1. partı indirdim günlük indirebileceginiz max mb ye ulastınız filan bişeyler diyor.. Anca 24 saat sonra indirebiliyorum.. 3 part için 3 gün beklemekden sıkıldım.. Pandikleyip IP resetleyecek modemimiz de yok..  Olmuyo ki böle hep rapid hep rapid

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Knightkib bunu yazdı:
    Reneden gelecek cevabı bekliyorum da.. Bence yasak olmaması lazım.. Tmm çıkarsız paylaşım yapmak güzel ama sırf para kazanmak için de degil olay.. Rapid acc sine adam 10 dolar verecegine cebinden bişey cıkmadan bize destek olsun downloadini da paşapaşa yapsın. Rapid den gına geldi yemin ederim.. 3 part program indirecekdim geçengün  1. partı indirdim günlük indirebileceginiz max mb ye ulastınız filan bişeyler diyor.. Anca 24 saat sonra indirebiliyorum.. 3 part için 3 gün beklemekden sıkıldım.. Pandikleyip IP resetleyecek modemimiz de yok..  Olmuyo ki böle hep rapid hep rapid

vlla rapid rapid parası olan için bir yer  + bir sınırsız upload alanıda vermiyor yani kısaca bizim için dandik ben eve bi gideyim varya ne varsa upload edecem ve paylaşımlara başlayacam bu arada ben upload ı zaten para için yapmıom ama hem birazcık kazansak bende verdimiz linkleri başkaları indirebilse kötü bişimi güzel bişi özellikle sınırsız download olması çok güzel  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    Banada iyi bişey gibi gelio da Mod arkadas pek desteklemio bu kampanyayi sanırım :) Rapiddostu Mod :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Knightkib bunu yazdı:
    Banada iyi bişey gibi gelio da Mod arkadas pek desteklemio bu kampanyayi sanırım :) Rapiddostu Mod :D

hheheeh  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    evet son durum nedir işçiyle-işveren arasında ki :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

bende ref. le üye oldum. şimdi ilk upload ımı yapıorum ama rapid e göre yawaş yapıyor. bide download deneyeceğim bakam nolcak.

EDİT : Download hızı değişio en fazla 93 Kb gördü IDM yle bazen 10 lara kadarda düşeiliyor amayerinde durmuyor iniyo çıkıo.

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Kusura bakmayin internet kesikti..

Renenin cevabı : "Hocam genel olarak, sitede para kazanılacak işlerin yapılmasını, özellikle link vs verilmesini muridlerin tıklamaları ile kazanc sağlanmasını istemiyoruz...

gerçi senin durum pek o yönde durmuyor ama sonuc itibari ile referans ile kazanc sağlama mevzuna girdiğinden dolayı, arkadaşlar silmişler..."

Kısacası Tahribatda bu siteden link vermek yasak =)  

Olsun ama :P ben upload yapip önüme gelen her forma üye olup linki veriom =) Tahribat dısında ;)

Toplam Hit: 4502 Toplam Mesaj: 42