folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Üsküdar'da Bir Camii Ve İlluminati

Üsküdar'da Bir Camii Ve İlluminati

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

ya yapıyorsunuz adam gibi bir şey yapın. insanların gözü, sivri ne bileyim her yerine transform uygulanmış şeyler hoşuna gidiyor herhalde. 

ben beğenmedim, bi ara konu açmıştım yabancı mühendisler camii tasarlamışlar işte o mükemmeldi. bulursam gösteririm. 

Ben de onu düşündüm tam. Kesin bizimkilerin yaptıgı camileri begenmeyip bu caminin tasarımı yahudilere vs verildi onlarda hem çizdiler hem de simgeleri eklediler. 

Komplo teorisi gibi oldu ama aklıma gelen bu :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

ya yapıyorsunuz adam gibi bir şey yapın. insanların gözü, sivri ne bileyim her yerine transform uygulanmış şeyler hoşuna gidiyor herhalde. 

ben beğenmedim, bi ara konu açmıştım yabancı mühendisler camii tasarlamışlar işte o mükemmeldi. bulursam gösteririm. 

valla bu yeni tip caimleri bende hiç begenmyrm sanki kendine ev yapiyorsun arkadas  köşeli bilmemneli falan uçuk kaçık tasarımlar.

cami biraz sakin olucak abi bunlar ne böyle :S

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı

iyi imiş

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Yüce Rabbim elin masonuna bile cami yaptırıyo :)))

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı

o değilde tasarımı çok iyiymiş be

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ta 2007 li yıllarda gitmiştim orda bi alışveriş merkezi var ilerde capitolmü neydi
    eskisi daha güzeldi nasıl yapmışlar böyle cikolatayı katlamış gibi uçlardan beğenmedim yenisini.
    eskisinin tarihi değeri olabilirdi yenisi iyi olmamış

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

birşey merak ediyorum, mason ve illücüler bu camiyi yaptırdı diyelim. Ne gibi avantajları olabilir ?

AKlıma gelenler ;

- Gizli bölmeler falan açmışlardır (kimse şüphelenmeyeceği için)

- Müslüman ve mason olanlar falan buralarda görüşülür ve hatta gizli yerlerden alışveriş olur vs..

bunun gibi bir kaç şey var, bunların dışında bulamadım. Fikriniz nedir ? Yani illüminati her yerde kendini göstererek ne yapmaya çalışıyordur (diyelim büyün o mevzuların hepsi illüminati. Olsa olsa illüminati her yerde diye psikolojik savaştır başka ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

birşey merak ediyorum, mason ve illücüler bu camiyi yaptırdı diyelim. Ne gibi avantajları olabilir ?

AKlıma gelenler ;

- Gizli bölmeler falan açmışlardır (kimse şüphelenmeyeceği için)

- Müslüman ve mason olanlar falan buralarda görüşülür ve hatta gizli yerlerden alışveriş olur vs..

bunun gibi bir kaç şey var, bunların dışında bulamadım. Fikriniz nedir ? Yani illüminati her yerde kendini göstererek ne yapmaya çalışıyordur (diyelim büyün o mevzuların hepsi illüminati. Olsa olsa illüminati her yerde diye psikolojik savaştır başka ?

Arkadaşım bu denli büyük ve planlı psikolojik savaş olayından, daha fazla ne istiyorsun. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

hocam illuminati mimarisi diyince aklıma geldi vaktiyle dh de çok konuşurduk  :)

(bknz. gençtik ergendik affet n'olursun  abi :)) 

gebzeden her geçişimde şu bina dikkatimi çeker. istanbul istikametinden dilovası dyo'nun oraya 1 km kadar kala sağda.

adamlar resmen tapınak yapmışlar primidinden sütünlara her bi şeyi var : )

karanlık kurul burda toplanıyor bence :P

googlemaps linki

http://maps.google.com/maps?q=40.790659,%2029.508977

bu da binanın kendisi 

cann tarafından 27/Eki/12 05:33 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

http://www.evrenselfilm.com/visus-expedition-arche-noah-olduren-hazine-izle.html

wh0 tarafından 27/Eki/12 08:06 tarihinde düzenlenmiştir

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
Toplam Hit: 8924 Toplam Mesaj: 55