Üsküdar'da Bir Camii Ve İlluminati
-
Daniel-Koo bunu yazdı
ya yapıyorsunuz adam gibi bir şey yapın. insanların gözü, sivri ne bileyim her yerine transform uygulanmış şeyler hoşuna gidiyor herhalde.
ben beğenmedim, bi ara konu açmıştım yabancı mühendisler camii tasarlamışlar işte o mükemmeldi. bulursam gösteririm.Ben de onu düşündüm tam. Kesin bizimkilerin yaptıgı camileri begenmeyip bu caminin tasarımı yahudilere vs verildi onlarda hem çizdiler hem de simgeleri eklediler.
Komplo teorisi gibi oldu ama aklıma gelen bu :)
-
Daniel-Koo bunu yazdı
ya yapıyorsunuz adam gibi bir şey yapın. insanların gözü, sivri ne bileyim her yerine transform uygulanmış şeyler hoşuna gidiyor herhalde.
ben beğenmedim, bi ara konu açmıştım yabancı mühendisler camii tasarlamışlar işte o mükemmeldi. bulursam gösteririm.valla bu yeni tip caimleri bende hiç begenmyrm sanki kendine ev yapiyorsun arkadas köşeli bilmemneli falan uçuk kaçık tasarımlar.
cami biraz sakin olucak abi bunlar ne böyle :S
-
PsychoDawn bunu yazdı
Aklıma bu Geldi
iyi imiş
-
Yüce Rabbim elin masonuna bile cami yaptırıyo :)))
-
Kutikula bunu yazdı
o değilde tasarımı çok iyiymiş be
-
ta 2007 li yıllarda gitmiştim orda bi alışveriş merkezi var ilerde capitolmü neydi
eskisi daha güzeldi nasıl yapmışlar böyle cikolatayı katlamış gibi uçlardan beğenmedim yenisini.
eskisinin tarihi değeri olabilirdi yenisi iyi olmamış -
birşey merak ediyorum, mason ve illücüler bu camiyi yaptırdı diyelim. Ne gibi avantajları olabilir ?
AKlıma gelenler ;
- Gizli bölmeler falan açmışlardır (kimse şüphelenmeyeceği için)
- Müslüman ve mason olanlar falan buralarda görüşülür ve hatta gizli yerlerden alışveriş olur vs..
bunun gibi bir kaç şey var, bunların dışında bulamadım. Fikriniz nedir ? Yani illüminati her yerde kendini göstererek ne yapmaya çalışıyordur (diyelim büyün o mevzuların hepsi illüminati. Olsa olsa illüminati her yerde diye psikolojik savaştır başka ?
-
zumsuk bunu yazdı
birşey merak ediyorum, mason ve illücüler bu camiyi yaptırdı diyelim. Ne gibi avantajları olabilir ?
AKlıma gelenler ;
- Gizli bölmeler falan açmışlardır (kimse şüphelenmeyeceği için)
- Müslüman ve mason olanlar falan buralarda görüşülür ve hatta gizli yerlerden alışveriş olur vs..
bunun gibi bir kaç şey var, bunların dışında bulamadım. Fikriniz nedir ? Yani illüminati her yerde kendini göstererek ne yapmaya çalışıyordur (diyelim büyün o mevzuların hepsi illüminati. Olsa olsa illüminati her yerde diye psikolojik savaştır başka ?
Arkadaşım bu denli büyük ve planlı psikolojik savaş olayından, daha fazla ne istiyorsun.
-
hocam illuminati mimarisi diyince aklıma geldi vaktiyle dh de çok konuşurduk :)
(bknz. gençtik ergendik affet n'olursun abi :))
gebzeden her geçişimde şu bina dikkatimi çeker. istanbul istikametinden dilovası dyo'nun oraya 1 km kadar kala sağda.
adamlar resmen tapınak yapmışlar primidinden sütünlara her bi şeyi var : )
karanlık kurul burda toplanıyor bence :P
googlemaps linki
http://maps.google.com/maps?q=40.790659,%2029.508977
bu da binanın kendisi
-
http://www.evrenselfilm.com/visus-expedition-arche-noah-olduren-hazine-izle.html
wh0 tarafından 27/Eki/12 08:06 tarihinde düzenlenmiştir